Gość Gość Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 dzwoniłem do automobilklubu i mam dwie wiadomości - złą i dobrą. dobra:jest możliwośc wjazdu na moto na tor (środa-piątek) od 10:00-14:00 i 16:00-19:00)zła:przyjemnośc kosztuje 50 zł, ale gościu tak jakby strzelał z kapelusza trochę więc trzeba się targować jakby co, co o tym myślicie? http://forum.motocyklistow.pl/Kartodrom-By...zcz-t72621.html jak widać jest to za drogo więc mus dzwonić i molestować, ewentualnie na miejscu "negocjować" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No to super, Ario fajnie ze zadzwoniles :DMysle ze jak pojedziemy w ustalonym terminie to napewno cos ztargujemy, 50zl to kosmiczna cena, chyba ze to nie od motocykla tylko za wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 joł ;) mam pytanko wiecie gdzie w Lesznie korkuja oponki??? moze jakieś telefon? złapałem gume i trza zalatac:evil: :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 joł :buttrock: mam pytanko wiecie gdzie w Lesznie korkuja oponki??? moze jakieś telefon? złapałem gume i trza zalatac:evil: :icon_razz: spróbuj tam gdzie kiedyś był Mlekpol (stare pompy) @Witas 50 zł od bika :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 fajnie, to kiedy lecimy? Z tą ceną to chyba chorzy są! :) to poznań kosztuje 40zł! W Bydgoszczy za kartingowy płacą chyba 10zł za wjazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 spróbuj tam gdzie kiedyś był Mlekpol (stare pompy) A gdzie to dokładnie jest??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pierun...o tym samym pomyslalam...jak bedziecie jechac, to ja pojade z wami, ale sobie usiade na widowni i bede dopingowac...i zebys nie narzekal Pierun jak ostatnio, ze ladna widownia sobie poszla :icon_rolleyes: :icon_razz: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Z ta cena to rzeczywiscie przegieli :icon_rolleyes: Przeciez poznan za 40 dychy a to jest nieporownywalnie inny tor :) Ario ale chyba jak mowisz koles sobie tak cene rzucil o tak. Link co ktos dal (niezalogowany?) to w bydgoszyczy jest za 4 godziny 20 zeta i taka cena jest do przyjecia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) @ilek15 wiesz gdzie jest ZSE i dawna SP nr 2. stare pompy to taki ceglany budynek vis a vie SP 2, wjeżdżasz na plac w lewo między budynkami i już @Asmo no tak chwilę się zastanawiał nad ceną więc najlepiej niech ktoś jeszcze zadzwoni i spyta i w razie czego mówi, że w Bydzi za 20 zł jest a Tor Poznań za 40 zł tak w ogóle to wydaje mi się, że koleś sypnął cenę na gorąco, bo jeżeli ten dziadek mówił, że nie ma szans to znaczy, że nikt na moto tam nie latał więc nie mieli wcześniej na to cennika. ja może jutro jeszcze zadzwonię się potargować Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 zdjecia http://rapidshare.com/files/35251433/Dzie_...6.2007.rar.html Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 EEEE to ktos tam jakies zdejcia robil :banghead: Nie zauwazylem A moze sie na jakims znajde :icon_twisted: Ponawiam pytanie czy ktos chetny na polatanie po okolicy w czw/pt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Cześć, no widzę, że się dobrze bawil;iście zazdroszę wam, ja niestety byłem zmuszony iść do pracy - porażka (nie jak Pale twierdzi, że niedysponowany, nic z tych rzeczy :icon_twisted:. No ale troszkę zmokliście co ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ano nie narzekam nie narzekam, fajnie bylo :Dale teraz przez najblizsze 2 tyg nie bede mogl wrocic do leszna (osiecznej), wiec musielismy sie dobrze bawic na zapas :] Ario udalo sie cos z tym torem zalatwic wiecej? fajnie by bylo naprawde :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 dzisiaj nie dzwoniłem ale zadzwonię jak nie jutro i potarguję trochę (jak się da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Irek tam od razu zmokliscie :buttrock: Troche deszczyk po nas pokropil... Witas i czemu nie bedziesz wracal skoro ty i tak sie tam uczyc nie bedziesz :buttrock: Nadal nikt nie jest chetny na smiganie czw/pt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi