barteck_street Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 a ja mogę przyjechać popatrzeć? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Rudy sie nie pisze, zanim mnie z pracy przywiozą to będzie lekko po 15 a ze od 4 na nogach więc i jakis obiad by sie przydał , na później mam juz plany :) Ale innym razem sie postaram , pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Nie no 14 to raczej kiepska godzina, poniewaz niektorzy jeszcze pracuja. Ario chcial jechac ale on chyba do 15 jest w pracy, ja wroce z wrocka kolo 12-13 zalatwie wszystko w wydziale komunikacji i chcialbym jeszcze zjesc obiad.Wiec mysle, ze tak bardziej 15-16 bedzie wszystkim pasowala :)Co wy na to? Ario, Irek? Rudy? Kogos pominalem kto chcial jechac? jak wymienię płyn hamulcowy to byłbym gotowy powiedzmy około 17:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Mi też pasuje później, najlepiej właśnie ok 17 albo nawet 18. Jutro w Gostyniu o 22 jest koncert KULTU za free z okazji dni Gostynia, też bym się chętnie przejechał, ale raczej nie dam rady :) Edytowane 31 Maja 2007 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No to jezeli ma nas byc wiecej to mozemy pojezdzic pozniej :flesje: Zbiorka standartowo kolo McShita? Barteck a ty gdzie i czym chesz przyjechac popatrzyc ?bo nie wiem czy na ten tor w gostyniu to nas wpuszcza (w sumie zakladam ze nie:P) wiec jedziemy ot tak sie przejechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No dobra, ja jak pisalam Pale wczesnie....niestety nie pokade jutro z wami :), tzn paliwa starczyloby mi do Gostynia i spowrotem, ale gorzezj z wyjazdem w sobote do Cichowa...jeszcze jutro z tata zagadam, czy mialby jakies "klapiaki" na paliwko dla mnie w sobote, ale jesli dopowie NIE, to widzimy sie w sobote. Zreszta, jutro najparwdopodobniej bede miala wreszcie uszczelke do przedniej, cieknacej strasznie lagi, poczym anstapi wymiana...tak, dopeiro teraz :biggrin: jestem samobojczyni :biggrin: :flesje:, jezdzac z taka cieknaca, ale biore przyklad ze starszych - czyt. Witas :P :PA co do soboty, to z taty znajomymi bedzie motocyklistow 15?? nie wiem dokladnie...a co do godziny to troche inna godzinka w tym roku, bo to bedzie gdzies 15, ale mozecie sie przyczlapac do mnie ok. 14.30...posiedziec, wypic kawke, hihi.....no i plan dalej jak ustalalismy wczesniej :flesje: Pozdrowka Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Beti przypomnij tacie ze jutro jest dzien dziecka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No dobra to moze umuwimy sie ze Ario Pale i ja spotkamy sie w Lesznie na McShit'cie o 17, jezeli Beti bedzie jechac to mozemy smignac przez Bojanowo - Poniec - Krobia - Gostyn i bedzie ladna traska ;) Pierun jesli Tobie pasuje bardziej 18, to mozemy sie spotkac w Krobi albo juz przy torze. Barteck jak dla mnie jak najbardziej mozesz przyjechac :wink: Tylko ze tak jak Pale napisal, nie wiem czy nas tam wpuszcza :) Jesli chcesz to moge wyslac Ci smsa, jesli jednak uda nam sie wjechac na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 oka, zrobimy sobie jakąś traskę i możemy zahaczyć o Gostyń i choć rzucić okiem na tor. @Witas jako, że ostatnio migałeś się od jeżdżenia jesteś odpowiedzialny za wyznaczenie trasy. ostatnio z Asmo zawsze był problem...- gdzie jedziemy?- hmmm, no nie wiem...- ja też... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja niestety dzisiaj nie mogę jechać, mam dużo pracy, ale jutro u Beti powinienem być ok. 14:00 , 14:30.Pozdro i miłego śmigania na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 oka, zrobimy sobie jakąś traskę i możemy zahaczyć o Gostyń i choć rzucić okiem na tor. @Witas jako, że ostatnio migałeś się od jeżdżenia jesteś odpowiedzialny za wyznaczenie trasy. ostatnio z Asmo zawsze był problem...- gdzie jedziemy?- hmmm, no nie wiem...- ja też... :biggrin: Domyslam sie ze to Ario pisal ;) ok czyli o 17 pod McDonaldem :biggrin: Czekamy jeszcze czy Beti dostanie dofinansowanie na paliwo na dzien dziecka i szczegoly beda juz dograne;)A traske jakas obmysle, mam nadzieje ze bedzie ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 No to ustalone :biggrin: Ale tak czy inaczej mozemy jechac przez bojanowo wtedy wyprzemy wieksza presje na tate Mirka :biggrin: BTW. Witas ty jeszcze z wrocka nie wyjechales ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 No tak wy sobie polatacie, a ja mam prace, no ale cóż tak już bywa, to jak by co to do jutra u Beti.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra, jade dzisiaj z wami, ale ja dopieor bede mogla cos kolo 17, bo gdzies tam za 30min musze z mami jechac do Leszna i przy okazji zobacze czy do moto juz sa czesci. Ale jak wroce to albo tutaj sie odezwe, albo napisze smsa do Witas. Wiec i tak przez Boja bedziecie jechali:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja chciałem skuterem przyjechać :biggrin: wpuszczą? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi