Asmodan Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no dobra pesymisci i optymisci trza cos postanowic wiec z uwagi iz jestem realista to proponuje dac termin:3 czerwca (sobota) Komu pasuje zeby se jakiegos grilla zrobic (nie koniecznie u konika na dzialce bo to cywilizowany teren) ale gdzies w lesie albo cos takiego.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jak chcecie troche dużego terenu to moge polecić tor motocrossowy pod Wschową , tzw. "kacze doły" duży teren i mozna robić co sie chce ! :D jedyny minus to to , ze od waszego Liszna to "aż" 20 km ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 HejkaNoo Betii , adoratorów widze nie brakuje , z jednej strony Konik , z drugiej IlekNic nie ujmujac Beti ja swoja kobietke juz mam wiec bede musial byc powsciagliwy w kontaktach... lapki przy sobie itp... no chyba ze mnie spije diablica :D 3 czerwca (sobota) Komu pasuje zeby se jakiegos grilla zrobic (nie koniecznie u konika na dzialce bo to cywilizowany teren) ale gdzies w lesie albo cos takiego.Mi pasuje... tak na 90% bede. MIejsce niewazne. Ale fakt - moja dzialka jest calkiem cywilizowana no i alkoholu rozlewac nie mozna. Raz mama zrobila impreze i trawa juz przez caly sezon nie doszla do siebie bo jakas kolezanka wysoko% trunek rozlala ;) jedyny minus to to , ze od waszego Liszna to "aż" 20 km :biggrin:Nie no stary... to ja odpadam... nie dam rady chyba :biggrin:A tak na serio skoro wiekszosc jest z Leszna :biggrin: to moze gdzies w okolicy... Choc jak teraz o tym mysle to mi to wisi :icon_razz: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 dobra , szukamy jednego z głową do organizacji , niech coś wymyśli , hehe Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Co Ty z moim moto szatanie chcesz zrobic? Tam odrazu szatanie...jaka Ty mi tu opinie tworzysz...badz cicho, bo wiekszosc to mnie osobiscie nie zna :PZreszta ja to tak myslalm o moim motorze...wszyscy byliby adowoleni..no praiwe wszyscy...Virago i ja zapewne bylibysmy szczesliwi ;) I moze w koncu bylyby te male Virazatka :bigrazz: :P "Jak na razie, nie liczac starej ekipy to najlepiej wychodza mi kontakty z Beti Ciekawe dlaczego" jeszcze sie zastanawiasz...jak smiesz....nie no... to sobie minusa olbrzymiego zalapales, nie wiesz dlaczego :( Rudy, adoratorowie to raczej nie sa, ale za to do obstawy moge ich zaliczyc :D Z takimi facetami jezdzic to czysta przyjemnosc :crossy: Przynajmniej nie ma czego sie bac Ja za tym laskiem jestem jak najbardziej...bedzie lono natury, tak jak chcialam :P Ja tam Konik nie ma nic przeciekow Twojej dzialce i tak ja chce kiedys poznac :P, ale wiesz ze ja lubie nature :smile: Tylko chlopcy...no zgrajcie sie w koncu...przeciez jest nas troche wtym temacie, gdzie sie podziala reszta!!!!!!!! Przeciez tak fajnie by bylo sie spotkac wieksza grupka i pojezdzic....posiedziec, pogadac o tym ile ktora maszyna pali:D Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jestem za spotkaniem :bigrazz: Tylko nie w tym terminie bo mam zaległą wycieczke do Kotliny Jeleniogórskiej :P :P :smile: Może inny termin? ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Tylko nie w tym terminie bo mam zaległą wycieczke do Kotliny JeleniogórskiejJaaaa pierdziele... my sie nigdy nie zgadamy. Olej wycieczke :bigrazz: Przyjezdzaj na spotkanie :smile:Virago i ja zapewne bylibysmy szczesliwi I moze w koncu bylyby te male VirazatkaJak to jest ze kobiety w tym wieku juz chca miec dzieci ;) Ja tego niermalnie nie rozumiem. Poza tym 125-tki kiepsko ciagna :crossy: Beti trzeba bedzie Cie wziac na pranie mozgu :P Rudy, adoratorowie to raczej nie sa, ale za to do obstawy moge ich zaliczyc Z takimi facetami jezdzic to czysta przyjemnosc Przynajmniej nie ma czego sie bacPhiii... nie skomentuje :(bedzie lono natury, tak jak chcialam [...] wiesz ze ja lubie natureJa tez lubie łona... nie tylko natury :P Hehehe... ale spamer sie ze mnie zrobil :DDecydujcie o terminie. Dla mnie 3-4.6 jest optymalny. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 To jest mój jedyny i ostateczny termin - niestety ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 To jest mój jedyny i ostateczny termin - niestetyA co zamierzasz z soba skonczyc? ;) A tak na serio to kiedy Ci pasuje? PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Kazdy tylko nie ten! tak powaznie to 24 czerwca mozemy sobie pogrilować u mnie:) duzy ogród itp ;) :bigrazz: wtedy moze kazdy by sie juz ustawił na 100%! KTO SIĘ PISZE? :P ja zapraszam:) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 24.6 to ja bede jeszcze przed conajmniej jednym egzaminem :/ (zreszta z tego co wiem to nie tylko ja bede jeszcze siedzial na uczelni ;)).No wiec sam nie wiem... dla mnie ten termin raczej na 99% odpada. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A mi to juz fito tito. Oczywiscie zgrac sie nie mozna :crossy: Jeden ma jakas Jelenia Gore, drugi jakas sesje....a pozniej ja bede miala trudne dni i tez nie bede mogla <hahaha> Zrobimy tak..jestem kobieta, a jak kobieta powie to tak ma byc :(A wiec...kto moze, widzimy sie 3 czerwca. Nie ma odwolania...Z Toba ilek spotkamy sie jak bedzie Ci pasowac. Trudno, a moze i lepiej dla Ciebie....jeszcze troche bedziesz normalny...bo wiesz...ja poznalam Konika i do normalnosci mi juz daleko:P:P:P A przynajmniej jakie teraz zycie :P No i juz jestem szatanem, diablica....Konik...Ty sie juz nie boj...ja Cie upije i to skutecznie ;) :bigrazz: A sowja droga to ja tu widze, ze mam do zaliczenia dzialeczke, jakis duzy ogrodeczek...nononon...to jest zycie :smile: :P Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam.Zrobimy tak..jestem kobieta, a jak kobieta powie to tak ma byc :)A wiec...kto moze, widzimy sie 3 czerwca. Nie ma odwolania...No w koncu :) bo wiesz...ja poznalam Konika i do normalnosci mi juz daleko:P:P:PZe niby mlodziez na zla droge sprowadzam :biggrin: Konik...Ty sie juz nie boj...ja Cie upije i to skutecznie :) :PJuz sie nie moge doczekac :evil: A sowja droga to ja tu widze, ze mam do zaliczenia...O zaliczaniu to bedziemy rozmawiac jak juz mnie upijesz :bigrazz: Ale ale... Jak mam byc spity to ja chce miec chociaz gdzie spac i basta. Wiec moze jakos blizej cywilizowanego miejsca :icon_razz: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ja juz dzis melduje ze beda :icon_razz: a co do spotkania na lonie natury to z uwagi iz duzo smigam po lesie bo taki mam motor to powiem tylko jedno od godziny 18 nie idzie usiadziec w miejscu przez 5 min bo ma sie kolo siebie setki malych bzyczacych przyjaciol (czyt. komary, albo motorynki). Miejsce mozna jeszcze dogacac a co do chlania to ciezko jest pic i jechac ( za duzo sie rozlewa) wiec mozna se namioty wziazc :) ale to sie jeszcze uzgodni.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witam.Miejsce mozna jeszcze dogacac a co do chlania to ciezko jest pic i jechac ( za duzo sie rozlewa) wiec mozna se namioty wziazcSiwetny pomysl Asmo :) Nieskromnie powiem ze krotko przed Twoim postem tez na niego wpadlismy z Beti. Rozbiejemy sie gdzies w dziczu i bedziemy imprezowac :icon_razz:Juz sie nie moge doczekac? PS. Co z Graczem i Decem? PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi