Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no dobra pesymisci i optymisci trza cos postanowic wiec z uwagi iz jestem realista to proponuje dac termin:

3 czerwca (sobota)

Komu pasuje zeby se jakiegos grilla zrobic (nie koniecznie u konika na dzialce bo to cywilizowany teren) ale gdzies w lesie albo cos takiego.

Pozdro

Jak chcecie troche dużego terenu to moge polecić tor motocrossowy pod Wschową , tzw. "kacze doły" duży teren i mozna robić co sie chce ! :D jedyny minus to to , ze od waszego Liszna to "aż" 20 km ;)

Hejka

Noo Betii , adoratorów widze nie brakuje , z jednej strony Konik , z drugiej Ilek
Nic nie ujmujac Beti ja swoja kobietke juz mam wiec bede musial byc powsciagliwy w kontaktach... lapki przy sobie itp... no chyba ze mnie spije diablica :D
3 czerwca (sobota)

Komu pasuje zeby se jakiegos grilla zrobic (nie koniecznie u konika na dzialce bo to cywilizowany teren) ale gdzies w lesie albo cos takiego.

Mi pasuje... tak na 90% bede. MIejsce niewazne. Ale fakt - moja dzialka jest calkiem cywilizowana no i alkoholu rozlewac nie mozna. Raz mama zrobila impreze i trawa juz przez caly sezon nie doszla do siebie bo jakas kolezanka wysoko% trunek rozlala ;)
jedyny minus to to , ze od waszego Liszna to "aż" 20 km :biggrin:
Nie no stary... to ja odpadam... nie dam rady chyba :biggrin:

A tak na serio skoro wiekszosc jest z Leszna :biggrin: to moze gdzies w okolicy... Choc jak teraz o tym mysle to mi to wisi :icon_razz:

Pozdro

Konik

Co Ty z moim moto szatanie chcesz zrobic?

Tam odrazu szatanie...jaka Ty mi tu opinie tworzysz...badz cicho, bo wiekszosc to mnie osobiscie nie zna :P

Zreszta ja to tak myslalm o moim motorze...wszyscy byliby adowoleni..no praiwe wszyscy...Virago i ja zapewne bylibysmy szczesliwi ;) I moze w koncu bylyby te male Virazatka :bigrazz: :P

"Jak na razie, nie liczac starej ekipy to najlepiej wychodza mi kontakty z Beti

Ciekawe dlaczego"

jeszcze sie zastanawiasz...jak smiesz....nie no... to sobie minusa olbrzymiego zalapales, nie wiesz dlaczego :(

Rudy, adoratorowie to raczej nie sa, ale za to do obstawy moge ich zaliczyc :D Z takimi facetami jezdzic to czysta przyjemnosc :crossy: Przynajmniej nie ma czego sie bac

Ja za tym laskiem jestem jak najbardziej...bedzie lono natury, tak jak chcialam :P

Ja tam Konik nie ma nic przeciekow Twojej dzialce i tak ja chce kiedys poznac :P, ale wiesz ze ja lubie nature :smile:

Tylko chlopcy...no zgrajcie sie w koncu...przeciez jest nas troche wtym temacie, gdzie sie podziala reszta!!!!!!!! Przeciez tak fajnie by bylo sie spotkac wieksza grupka i pojezdzic....posiedziec, pogadac o tym ile ktora maszyna pali:D

Pozdrawiam

Tylko nie w tym terminie bo mam zaległą wycieczke do Kotliny Jeleniogórskiej
Jaaaa pierdziele... my sie nigdy nie zgadamy. Olej wycieczke :bigrazz: Przyjezdzaj na spotkanie :smile:
Virago i ja zapewne bylibysmy szczesliwi I moze w koncu bylyby te male Virazatka
Jak to jest ze kobiety w tym wieku juz chca miec dzieci ;) Ja tego niermalnie nie rozumiem. Poza tym 125-tki kiepsko ciagna :crossy: Beti trzeba bedzie Cie wziac na pranie mozgu :P
Rudy, adoratorowie to raczej nie sa, ale za to do obstawy moge ich zaliczyc Z takimi facetami jezdzic to czysta przyjemnosc Przynajmniej nie ma czego sie bac
Phiii... nie skomentuje :(
bedzie lono natury, tak jak chcialam [...] wiesz ze ja lubie nature
Ja tez lubie łona... nie tylko natury :P

Hehehe... ale spamer sie ze mnie zrobil :D

Decydujcie o terminie. Dla mnie 3-4.6 jest optymalny.

Pozdro

Konik

Kazdy tylko nie ten! tak powaznie to 24 czerwca mozemy sobie pogrilować u mnie:) duzy ogród itp ;) :bigrazz: wtedy moze kazdy by sie juz ustawił na 100%! KTO SIĘ PISZE? :P ja zapraszam:)

Pozdrawiam

Ilek

24.6 to ja bede jeszcze przed conajmniej jednym egzaminem :/ (zreszta z tego co wiem to nie tylko ja bede jeszcze siedzial na uczelni ;)).

No wiec sam nie wiem... dla mnie ten termin raczej na 99% odpada.

Pozdro

Konik

A mi to juz fito tito. Oczywiscie zgrac sie nie mozna :crossy: Jeden ma jakas Jelenia Gore, drugi jakas sesje....a pozniej ja bede miala trudne dni i tez nie bede mogla <hahaha>

Zrobimy tak..jestem kobieta, a jak kobieta powie to tak ma byc :(

A wiec...kto moze, widzimy sie 3 czerwca. Nie ma odwolania...

Z Toba ilek spotkamy sie jak bedzie Ci pasowac. Trudno, a moze i lepiej dla Ciebie....jeszcze troche bedziesz normalny...bo wiesz...ja poznalam Konika i do normalnosci mi juz daleko:P:P:P A przynajmniej jakie teraz zycie :P

No i juz jestem szatanem, diablica....Konik...Ty sie juz nie boj...ja Cie upije i to skutecznie ;) :bigrazz:

A sowja droga to ja tu widze, ze mam do zaliczenia dzialeczke, jakis duzy ogrodeczek...nononon...to jest zycie :smile: :P

Pozdrawiam

Witam.

Zrobimy tak..jestem kobieta, a jak kobieta powie to tak ma byc :)

A wiec...kto moze, widzimy sie 3 czerwca. Nie ma odwolania...

No w koncu :)

bo wiesz...ja poznalam Konika i do normalnosci mi juz daleko:P:P:P
Ze niby mlodziez na zla droge sprowadzam :biggrin:

Konik...Ty sie juz nie boj...ja Cie upije i to skutecznie :) :P
Juz sie nie moge doczekac :evil:

A sowja droga to ja tu widze, ze mam do zaliczenia...
O zaliczaniu to bedziemy rozmawiac jak juz mnie upijesz :bigrazz:

Ale ale... Jak mam byc spity to ja chce miec chociaz gdzie spac i basta. Wiec moze jakos blizej cywilizowanego miejsca :icon_razz:

Pozdro

Konik

ja juz dzis melduje ze beda :icon_razz: a co do spotkania na lonie natury to z uwagi iz duzo smigam po lesie bo taki mam motor to powiem tylko jedno od godziny 18 nie idzie usiadziec w miejscu przez 5 min bo ma sie kolo siebie setki malych bzyczacych przyjaciol (czyt. komary, albo motorynki). Miejsce mozna jeszcze dogacac a co do chlania to ciezko jest pic i jechac ( za duzo sie rozlewa) wiec mozna se namioty wziazc :) ale to sie jeszcze uzgodni.

Pozdro

Witam.

Miejsce mozna jeszcze dogacac a co do chlania to ciezko jest pic i jechac ( za duzo sie rozlewa) wiec mozna se namioty wziazc
Siwetny pomysl Asmo :) Nieskromnie powiem ze krotko przed Twoim postem tez na niego wpadlismy z Beti. Rozbiejemy sie gdzies w dziczu i bedziemy imprezowac :icon_razz:

Juz sie nie moge doczekac?

PS. Co z Graczem i Decem?

Pozdro

Konik