PaleSatan Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tylko ze ja bede dopiero za tydzien wiec mozesz uchylic nieco rabka tajemnicy :banghead: I jeszcze mobilizujaca sie zapytam: "Irek jak tam film?" :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 no nie trzymajcie nas w takim napieciu :banghead: Czyzby Ario uczyl sie wheele? stoppy (czy jak to sie pisze ;P )Irek filmy byloby fajnie zobaczyc :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Asmo oczywicie byles odwiedzac Rudego swoim klx hmmm , klx ??? a przysiągłbym , ze wyglądał jak Thundercat ... Hehe ... Pozdrooo a "L" dla Ario trzeba będzie zorganizować ewent. pod tabl. rej sie przykręci blache z L :D Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Rudy no wiesz ciemno bylo to mogles nie poznac i sie pomylic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 taa juz sie dowiedzialem.... tylko ciekawe ile miej bedzie w zbiorniku po rzekomym dotankowaniu... A ta L to mozna jakos przykleic do zwyklej kamizelki odblaskowej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 tylko ciekawe ile miej bedzie w zbiorniku po rzekomym dotankowaniu...My ekonomicznie jezdzimy :crossy: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Czekajcie cierpliwie na premiere :biggrin:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Rudy niewaznie jak ekonomicznie jezdzicie i tak pozniej zawsze jest mniej beny niz bylo :) Irek to jak mamy tyle czekac to mam nadzieje ze to bedzie produkcja na swiatowym poziomie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 WitamSorki ze długo się nie odzywałem. Z poczatku powodem były przygotowania do wyjazdu w weekend majowy, a po powrocie nagromadzona ilość pracy przez weekend. Teraz powoli wraca wszystko do normy. Dla chętnych i zainteresowanych wyprawą do Rumunii relacja ---> http://maju.magma-net.pl/zdjecia/rumunia2007/relacja.html]wkrótce zapodam jeszcze krótki film nakręcony aparatem.ps. Asmo w niedziele nie miałem telefonu przy sobie, przypuszczam że dzwoniłeś umówić się na latanie po lesie :icon_exclaim: Witam Nawiązując do mojej wczesniejszej wypowiedzi zapodaje film. Motywując tym samym naszego forumowego kolege :icon_razz: (140 MB) http://b3stia.transalpclub.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Rudy niewaznie jak ekonomicznie jezdzicie i tak pozniej zawsze jest mniej beny niz bylo ale popatrz na to z bardziej pozytywnej perspektywy ...Twój Brat niczego przynajmniej nie dolał Ci do baku w celu zachowania takiego poziomu paliwa na wskaźniku jak przed trasą ... :crossy: A w ogole to nie bądz taki sknera bo pomyśle żeś z ... Wlkp. :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Dzieki Bestia Jak sie sciagnie to sobie obejrze. Tylko szkoda ze nas na nim nie bedzie :) Irek ktos wjechal Ci na ambicje :) Rudy taa... oczywiscie jak my sa z wlkp ;) Edytowane 28 Maja 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam wszystkich :notworthy: Czasem przegladam Wasze posty.Piszecie,ze odwiedzacie Cichowo(Soplicowo).Tak sobie pomyslalem(zdarza mi sie,ze mysle :biggrin: ),moze kiedys wyznaczymy sobie wlasnie tam spotkanie,na ktorym moze min.zrobimy sobie szkolenie z pierwszej pomocy.Wiem,ze dla niektorych to moze temat nudny,ale...Zajmuje sie tym na codzien i chetnie podziele sie moja wiedza. Czekam na Wasze opinie.Jezeli przynudzilem,to przepraszam. Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Jestem chętny na spotkanie. może coś bliżej weekendu ustalimy. Szkoleń nigdy za wiele, zwłaszcza tych praktycznych :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ja ogolnie w weekend chce sobie pojezdzic wiec kazda opcja wyjazdu gdzies jest dobra. Jest tez propozycja toru w gokartowego Gostyniu kto by reflektowal? Chociaz zabaczyc jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ja tez chetnie si do cichowa przejade :) a jesli przy okazji sie czegos dowiem to tym lepiej :)I chcialbym tez zobaczyc ten tor w gostyniu, chociaz Pale twierdzi ze on jest malutki...To moze wstepnie zalozymy ze w sobote jedziemy z leszna przez gostyn do cichowa? albo odwrotnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi