Witas Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a ja nie moglem byc na motobazarze tym razem :) a na wiosne bedzie jeszcze jeden? bo by sie przydal wlasciwie jak juz zaczne cos z moto robic i bede wiedzial co potrzebuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witas , w poznaniu ma być teraz jakoś niedługo bajzel Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a w co sie tak na ten bajzel jaracie przeciez wszystko mozna normalnie tez kupic bo nie chce mi sie wierzyc ze na bajzlu kupi sie o 50 % taniej cos :] ja rozumiem jak ktos lata i szuka graty do jakiegos starego moto to ok ale do nowych moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 btw Asmo widziałem Cię ostatnio w Efezie ale Ty mnie nie zauważyłeś :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ario trza bylo krzyczec :]A kiedy mnie widziales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) YOAle wtopa ... telefonu na bazar nie zabrałem :icon_eek: a poza tym to nawet nie miałem czasu obejść swobodnie bazaru bo znajomych sporo. Nawet nie chiało mi się wyjeżdżać na moto w niedziele. Jak co koleny motobazar w Poznaniu dokładnie miesiąc później od wrocławskiego. A co do tych RETBIKE jak również METRO to niewiem czy dobrze zrobiłeś, napewno będzie ci gorąco bo wentylacje mają do d**y, bezpieczeństwo raczej jest ok, czasem w deszczu może ci podciekać, jak nie będzie to woda to napewno pot :D CU people Edytowane 27 Lutego 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Nie wiem czy wszyscy widzieliRYBOLWiec wbijac, wplacac i jedziemy :icon_mrgreen: :icon_razz: :eek: BTW. Wiciu napisz konkrety czy juz sie zdecydowales chyba ze dzis ciezki kac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 dobra to decydowac sie KTO jedzie na Rybol?bo ja bez ekipy (czyli bez was :) ) nie jade :)A chcialbym bardzo pojechac, pomimo chlodow, deszczow wiatrow i przepicia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 No ja jade ty jedziesz z plecaczkiem oczywiscie Irek Beti Ario Bestia i wielu innych :)Wiec wpisuj w temecie o rybolu Witas x2 i domek nr3 i ze chcesz byc gospodarzem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Trochę mi się wydaje za wcześnie na zlot :| może po prostu jeszcze nie dotarło do mnie że za 3 tygodnie wiosna kalendarzowa. Pewnie i tak będzie z 20 stopni , także Ja na 80%-90% będę możliwe że z nami pojedzie Matys , koleś który wrzucił kilka wypowiedzi na koniec zeszłego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 a Asmo jedzie?? poczekam niech sie sami wypowiedza. Ale lepiej zeby jechali :crossy:Rudy pierun a wy jedziecie?@Bestia ja tez mam wrazenie jakby za wczesnie jeszcze na zlot bylo ale co zrobic jechac trzeba :biggrin: oczekuje dalszych deklaracji :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 No jechac trzeba :bigrazz:A co do pogody to ostatnio tez miala byc super a jaka byla taka byla ale jakos nikt nie narzekl i wszyscy dali rade :icon_biggrin: A czy Asmo jedzie to nie wiem on sam jeszcze nie wie.Ale moze Szydzikus pojedzie bo mi przyslal kartke z kanarow z zapytaniem kiedy sezon zaczynamy i bysmy o nim nie zapomnieli. :wink:Wiciu tak czy inaczej pisz ze zamawiasz domek :buttrock: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ario trza bylo krzyczec :]A kiedy mnie widziales ?? qrcze 2 tygodnie temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Cytat(Asmodan @ 26 lutego 2007 - 23:55) * Ario trza bylo krzyczec :]A kiedy mnie widziales ?? qrcze 2 tygodnie temu? no to fajno zes sie o rybolu wypowiedzial :Pjedziesz czy jedziesz? jak widac masz szeroki wybor :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no to fajno zes sie o rybolu wypowiedzial :biggrin:jedziesz czy jedziesz? jak widac masz szeroki wybor :) hehe pytanie :icon_twisted:na chwilę obecną jadę, ale jeszcze nie wiem czy na 2 czy 1 noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi