Marecki_ Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zaproponowałem spotkanie, a mnie niestety nie będzie... dopadło mnie zapalenie krtani i nie mogę mówić... Masakryczne uczucie... A najgorsze jest to, że nawet piwa nie mogę się napić.. Walnijcie parę broków za mnie! Pozdro!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 HALO!!! Żyje tu ktoś? co słychać motocykliści z Leszna i okolic? :)Nie wiem czy stary sezon się jeszcze nie skończył, czy może zaczął się już nowy - przed wczoraj i dziś pośmigałem - no w końcu było +12stC :DMiny kierowców - bezcenne :) opony co prawda nie kleją jak należy i to trzeba wziąć pod uwagę, jednak można śmiało pośmigać - w sumie nakulałem ponad 200km :) Euforia :)A co u Was? maszyny smacznie śpią w garażu, czy też kusi Was, aby wsiąść na maszynę i w końcu pojeździć? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 24.12 jak będzie pogoda to latamy w okolicy południa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 24.12 jak będzie pogoda to latamy w okolicy południa. :)I będziemy robić za renifery św. Mikołaja :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Puk, puk ... Leszno zapadło w sen zimowy??? :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Puk, puk ... Leszno zapadło w sen zimowy??? :DTak, ale niedługo wiosna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ario, gdzie ta wiosna?!!! Normalnie ocipieć idzie, mrozi tak długo... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 w przyszłym tyg na weekend +6st obiecali ale mokro ... :( Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Asmo w kraju wiec trzeba się umówić na piwo. Kiedy? 01.09? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Czyżby tu już nikt nie zaglądał? Szkoda aby padł ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi