glaca1427 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Pewnie wszyscy jeździli. Tylko każdy sam, bo jak zwykle innym nie pasowało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturross15 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 320 km wczoraj zrobione. Wczoraj będąc z córką na karuzeli przy trapezie nie było minuty by nie jechał jakiś motor. Myślałem że przez tą stronę można się gdzieś na wyjazd umówić, ale się myliłem. Do dupy z tą stroną!!! Leszczyniacy na tej stronie nie łączą się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 nie wiem jak teraz bo dawno mnie tutaj nie było ale kiedyś to nie narzekał nikt :) trzeba to zmienić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Umawiamy się gdzieś jutro przed otwarciem? Sent from MI4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Z rana muszę zrobić przegląd w motongu, bo mi wychodzi a później muszę być o 10.30 pod Mamutem, bo będę pomagał kierować motocykle koło kościoła.Ario, a może polatamy później jak dojedziemy do Dzięczyny? Pojedziemy sobie w paradzie a po dojechaniu na miejsce, mały bajer i lecimy :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zobaczymy jak ta parada pojedzie. Jak będzie wolno to ja się urwe szybciej żeby kawałek polatac. Do 14;00 mam czas. :-) Sent from MI4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 No to luzik - zdążymy polatać - widzimy się pod kościołem :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Orientuje się ktoś może czy gdzieś w okolicy można zrobić jakiś kurs zejścia na kolano.Coś w tym stylu Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Jedź na kisielin i powoli się nauczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 to ma być prezent na urodziny :) Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Hej ! Ma ktoś kontakt do Ario ?? Napisałem wiadomość prywatna ale rzadko tu bywa chyba ? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturross15 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ma ktoś ochot na więcej kilometrów w niedzielę? Proponuję szybki wypad nad Bałtyk i z powrotem. Wyjazd rano koło 8-9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Hej ! Ma ktoś kontakt do Ario ?? Napisałem wiadomość prywatna ale rzadko tu bywa chyba ? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomocSprawdzę pw. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Hej ! Ma ktoś kontakt do Ario ?? Napisałem wiadomość prywatna ale rzadko tu bywa chyba ? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomocSprawdzę pw. Odpisałem z kom. Zobacz czy doszło. Pzdr!Sprawdzę pw. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Panie i panowie!!! Nasz wątek na forum po prostu ucichł na maxa :( ...Co wy na to, aby spotkać się na browar lub coś mocniejszego w motoklubie u Barana na ul. Zielonej ? Myślę o sobocie 08.10.2016r dużo osób jest nowych, które chętnie poznam i pogadam, jednak przede wszystkim myślę o "starej gwardii" - CO WY NA TO???!!! :)Porozmawiamy o starych polkach, o dupie Maryni i przede wszystkim o motocyklach :biggrin: Edytowane 1 Października 2016 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ja jestem chętny na wyjście ale ta sobota na 100% nie bo jadę na chrzest :/ Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi