Maciej_04 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 To ustalmy wreszcie termin, może sobota 30.01 ? Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przydało by się spotkać i pogadać :) Tak jak Maciej pisze- trzeba ustawić jakiś termin- no chyba, że przeoczyłem dzisiejszą datę... Dziś było 11 stopni, więc wsadziłem aku do blakiego i zrobiłem pierwszą jazdę - było bosko :)Tak więc może jutro, jakby nie padało, miałby ktoś chęć polatać odrobinkę wokół komina? Czekam na odzew - jak będzie, to się ustali godzinę i miejsce :)Rozpoczynamy pomału sezon :D yyyyeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tuono się naprawia więc ja odpadam :/ Sent from MI4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ario - a kiedy się naprawi?W najbliższą sobotę 06.02 ma być ponad 10st i słońce, więc ludziska odpalacie sprzęty czy czekacie na lato? ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 nie wiem, dzisiaj podjadę zobaczyć. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Cześć.Jak ktoś szuka dużego i wygodnego samochodu, to mam na sprzedaż mini vana Peugeot 807.Szczegóły w ogłoszeniu:http://otomoto.pl/oferta/peugeot-807-2003r-2-2hdi-bezwypadkowy-zarejestrowany-ogl-prywatne-ID6yhSbR.html cena 10500zł do negocjacji Tel 662062086 Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby xj Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam Panie i Panów.Zapraszam na świetną imprezę MESCALEROS PARTYZlot odbędzie się już tradycyjnie w drugi weekend czerwca a gwiazdą wieczoru będzie ................PROLETARYAT !!!!!!!!Udostępniajcie i zapraszajcie.Szczegóły na stronie www.mescaleros.com.ploraz na FBwww.facebook.com/mescaleros.poland Do zobaczenia w Cichowie.LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturross15 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Sobota zapowiada się ładnie. Jest chętny na małą wycieczkę? Na początek gdzieś blisko. Np. Karpacz, Świeradów lub Szklarska P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Dnia 09.04.2016 r - ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO W LESZNIE Edytowane 12 Marca 2016 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Siemka!Teraz na weekend ma być sympatycznie na dworze, więc może jakaś mała przejażdżka?Wstępnie proponuję sobota 26.03 godz 14.00 McD :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Widzę, że odzew po h**u fest... no cóż życie... :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Marecki w sobotę ze względu na święta będzie ciężko gdziekolwiek się wyrwać więc ja nie. (odpisuję :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Marecki w sobotę ze względu na święta będzie ciężko gdziekolwiek się wyrwać więc ja nie. (odpisuję :) ).looz :) Kurcze, brakuje mi tych czasów, gdy padło hasło i już śmigaliśmy... Mam nadzieję, że jeszcze one wrócą :buttrock: :crossy: :crossy: :crossy: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturross15 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) W niedzielę wybieram się na Międzyrzecki Rejon Umocniony. Dystans około 130km. Są chętni? A może inny kierunek? Edytowane 25 Marca 2016 przez arturross15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 I jak tam ?? Polatał ktoś coś w święta ?? Bo motocykli widziałem od groma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi