bodzes82 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dziś rozpoczyna się zlot BIKERS'ów. Oto plan:http://bikerslegion.leszno.eu/files/306/program_zlotu.jpg Jeżeli ktoś ma ochotę, to może podjechać pod Mamuta i razem z LBM (Leszczyńskie Bractwo Motocyklowe) ruszyć paradą pod stadion smoczyka.Pod mamutem spotykamy się o 11.30 a ruszamy 11.40. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 hej, czy ktoś wie albo ma simsona s51 na sprzedaż, siostrzeniec szuka ale niektóre to gruzy a niektóre mają ceny z marsa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam ! Mam problem z moto, a dokładnie z hamulcami, nie ma ich w ogóle.Problemy zaczęły się jednego dnia, wciśkam klamke, koło prawie zblokowane i klamka już nie odbiła.Zmieniłem płyn, klamka nie odbija, zaciski ani drgną, a pompując klamkę w zbiorniku na płyn pojawiały się bąble..Ktoś poleci mi jakiegoś speca ?? Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 zaglądałeś w zaciski czy tłoczki nie są zabrudzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tłoczki może są delikatnie zabrudzone ale podłączyłem kompresor i chodzą, nie są zapieczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 dla pewności wyczyśc, jeżeli nie to to zostaje pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Odkręć zacisk i otwórz zbiorniczek przy pompie. Naciśnij delikatnie i zwróć uwagę czy tłoczek się wysuwa. Jeżeli się wysuwa, to też powinien dać się wcisnąć. Choć z tego co piszesz, objawy wskazują na pompę hamulcową a dokładniej zaworki. Są zestawy naprawcze.Wymień zaworki, wyczyść asekuracyjnie zaciski, zalej nowym płynem DOT-4, odpowietrz i będziesz miał zajebiste hamulce :)A masz w moto ABS? Edytowane 10 Lipca 2015 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Nie mam ABS-u.Zawiozłem moto na serwis bo nie mogłem się z tym uporać.. Przy okazji wymienią klocki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 może Kisielin w drugim tygodniu sierpnia 11-16/08 (z wyłaczeniem 15 :) ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 może Kisielin w drugim tygodniu sierpnia 11-16/08 (z wyłaczeniem 15 :) ) ? Ja wstępnie się piszę, pasuje mi niedziela 16.08. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wybiera się ktoś na motopiknik do Kościana w niedzielę 16.08? Zbiórka na MC i wyjazd o 13.30 Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 mam dwie podwójne wejściówki na Kacze Doły dzisiaj. Nie dam rady pojechać więc jak ktoś chce to pisać albo dzwonić (do 11:30). Później wybywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturross15 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Wybiera się ktoś z Leszna bądź okolic na motocyklową 1 dniową wycieczkę tak do około 300-400 km w 2 strony. Czas i miejsce do uzgodnienia. Prędkość jaka mi odpowiada to około 100-130 km/h. Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturross15 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ze tak powiem liczyłem że na wyjazd się ktoś w lesznie znajdzie. A jednak się myliłem. Zacytował bym klasyka, ale poco. On sam się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi