tomkraft Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 też jestem chętny na sobotę jak co.jakby w ciągu tygodnia ktoś chciał wyskoczyć do motor'u na jakieś piwo pod wieczór (20-21) to też może być bo mam akurat blisko. tylko delikatnie z % bo rano do pracy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 :flesje: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mi również odpowiadała by sobota 15tego :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Temat wspólnego piwa umarł w sposób naturalny. Może na Andrzejki coś zorganizujemy? :rolleyes: Edytowane 21 Listopada 2014 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Życzę Wam lepszego roku szerokiej drogi i suchych zakrętów ;D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dzięki caroll, również życzę wszystkim bezpiecznego i pełnego zadowolenia z nawijanych km, sezonu 2015 :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Carroll coś dla Ciebie :D Sezon coraz bliżej, pozdro dla wszystkich, LWG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam orientuje się ktoś gdzie w okolicach Leszna, Gostynia napawają mi i na nowo nagwintują dziurę w misce olejowej przy gsf 600 lub rozwiercą i nagwintują na większą śrubę korka oleju. Ponieważ iż gdyż nie popisałem się bystrością i przekręciłem gwint :biggrin: :biggrin: :biggrin: (Przedobrzyłem) Chyba że ktoś zna jakiś inny sposób na naprawę tego defektu, słyszałem coś o jakiś sprężynkach ale nie wiem czy to dobry pomysł ?Pozdro Edytowane 8 Marca 2015 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Barfi84 to nie jest problem naprawic tą miska do korka jest gwint M14x1,25 ale patrząc na allegro to za przyzwoite pieniądze idzie kupić inna miskę, więc warto się zastanowić no i pami taj o nowej uszczelce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 no uszczelka to wiadomo że nie przeżyję, no oglądałem na allegro i za 100 zł kupię jakoś na pewno ale najpierw spróbuję ją uratować rozwiercić i nagwintować a jak nie wypali to będę zmuszony kupić nową michę Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkevin Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 WItam Was, Jestem Wojtek, mam 21 lat i mieszkam pod Gostyniem. Od września ubiegłego roku jestem szczęśliwym posiadaczem CB 500, które jest moim pierwszym 'poważnym' moto :) Szukam kogoś, kto byłby chętny na weekendowe (a jak na razie, najlepiej niedzielne) przejażdżki. Moje umiejętnośći oraz doświadczenie w połączeniu ze specyfikacją sprzętu oraz zasobnością portfela pozwalają na niewygórowane prędkości przelotowe i skromny 'kilometraż'. Nie mniej jednak, chętnie zrobię co niedzielę 50-100km po regionie, a od czasu do czasu chciałbym spróbować swoich sił w nieco dalszych wyprawach :) Czekam na odzew i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Kiepsko się coś sezon 2015 zaczyna.http://elka.pl/content/view/74249/78/ Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam ! Posiada ktoś z Was przyczepkę do transportu motocykla albo wie gdzie można taką wypożyczyć .? Pozdrawiam, Siwydym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ahoj Leszno! Pomóżcie: zna ktoś ten sprzęt http://olx.pl/oferta/yamaha-r1-rn04-r6-zx6r-zx9r-gsxr-gsxf-cbr-rr-CID5-ID7Zh7w.html jak dla mnie to wygląda troche na przeszczep, tak samo opis, jeśli nie miał z nim nigdy kłopotów to po ch...j robił skrzynie i piec? :) Piszę bo się koleżka nią zainteresował i potrzebuje konkretów, tym bardziej, że skrzynia w rn04 jest specjalnej troski. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cześć!Panie i panowie - jutro otwarcie sezonuhttp://miami.designy.pl/rozpczecie-sezonu-final.jpg Może również się zgadamy, aby pogadać i zrobić wspólną trasę.Otwarcie jest od 12.00, dlatego proponuje tak jak jest na plakacie - czyli 11.00 pod Mamutem na Nowym Rynku.Ja będe i liczę, że Wy również- sezon 2015 jest NASZ!!!Czas wskrzesić forum i wspólne wypady na ciekawe trasy z winklami :D :crossy: :crossy: :crossy: :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi