Marecki_ Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Czopra mam nadal ;)Teraz kiedy mam chęć to wsiadam na grubego i się delektuje jazdą, a jak chcę polatać odrobinę szybciej i pobawić się winklami - odpalam erłana :DPs. Chłopaki robimy jakieś piwkowanie? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jestem za piwkowaniem :)Ktoś chętny na Kisielin w niedzielę jak pogoda dopisze? Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Piwkowanie trzeba ugadać na jakąś deszczową sobotę :)A z torem, jak nic mi nie wypadnie, to może w końcu bym się wybrał spróbować. Podpatrzyłbym jak śmigacie i poćwiczyłbym winkle :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jak coś to krzyczcie co i jak i kiedy ...Siwydym, Ario coś dorzucił na "ryjbuka" ale wiem, że Karol jeszcze pstrykał, na bank robił jakieś foto telefonem zaraz na wyjeździe ze zlotowiska więc Karolu zapodaj tu tą focię, chętnie zobaczymy :p Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ja w tę niedzielę nie mogę i weekendy teraz problem, żeby zrobić tor. bardziej latanie wokół komina :). Piwo w październiku! @Rudy zdjęcia wysłałem Mateuszowi na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 27.09.2014 w Środzie Wlkp. odbędzie się jak co roku zakończenie sezonu. Może uda się zebrać ekipę na wyjazd :) http://etyliniarze.pl/strona/aktualnosci/sredzkie-zakonczenie-sezonu-2014-oraz-pozegnanie-lata/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja jutro z Glacą jedziemy na Kisielin :) Wyjeżdżamy z Leszna o 8:30.Co do zakończenia w Środzie to się wstępnie piszę :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby xj Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam.Panowie i Panie mam na sprzedaż dwa Przelotowe wydechy firmy MUZZY.Chętnie je oddam w dobre ręce.Cena promocyjna 800 zł.W razie pytań proszę pisać.Zdjęcia mogę przesłać na maila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkraft Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 witam; w tym roku zrobiłem prawko na motocykl, trochę tam jeżdżę, głównie w weekendy w okolicach leszna. może ktoś podobnie jeździ od niedawna to można by się wybrać na jakąś przejażdżkę (dłuższą lub bliższą - w zależności od stanu finansów), wymienić się spostrzeżeniami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witaj na forum :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała 5 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam:) ja się chętnie z Tobą gdzieś wybiorę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam wszystkich! Chciałbym zaaranżować oficjalnie spotkanie Leszczyńskich motocyklistów (i nie tylko) w Motor Klubie w którąś sobotę listopada termin jest do dogadania i jeśli pogoda dopiszę może jakaś wspólna :crossy: przejażdżka wcześniej zdjęcie grupowe a wieczorkiem spotkanie przy :flesje: . co Wy na to? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jestem za, nie pasuje mi jedynie weekend 14-16.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Świetny pomysł, mi pasuje każdy weekend :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja też jestem za. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi