RudyXJ Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Motherfuckera matowego sprzedałeś ? Wooow! Pogadamy, pogadamy , niestety przy Lechu (nie lubię piw występujących w zielonym szkle, blee :/ ) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby xj Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Motherfuckera matowego sprzedałeś ? Wooow! Pogadamy, pogadamy , niestety przy Lechu (nie lubię piw występujących w zielonym szkle, blee :/ )Dobrą cenę dostałem więc sprzedałem.Piwo to nie problem a kolor szkła to już żadenJedziemy z Kaśką w piątek. Będę dzwonił jak już zajedziemyAVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kilka spraw! Domin, Karollllll, niedługo ogień na smródstock :DAriooo, Panowie wymienieni wyżej oraz cała reszta: proponuje polecieć na fajny, czeski zlocik http://www.motoluzany.cz/ akurat końcówka sierpnia, w moim przypadku to chyba ostatnie namiotowe spanie :) Co Wy na to ? Bo widze, że leszczyńska część forum średnio się interesuje zlotami, już nawet na McD chyba nikt nie robi zlotów/spotów :PCo do czeskiej imprezy to kulturka wysoka, ceny napewno nie wyższe niż w PL, w namiot trajką nikt w nocy wam nie wjedzie, katowania po nocach też za dużo nie ma, muzyka zajebista, ludzie b. pozytywni, piwo dobre, jedzenie też, no i coś innego, troche egzotycznego a jednocześnie dość blisko. Polecam Ja jestem chętny na Czechy ale będę aktywny dopiero w sobotę ... Jeśli ktoś jeszcze ewentualnie by startował w sobotę to pisać ! Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 czeski zlocik http://www.motoluzany.cz/ przypominam o ^^^^ zlocie. przy okazji, robiłem porządek i znalazłem kurtkę tex, której nie używam (rozmiar XL), jak ktoś by chciał to info na PW podam więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablov Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam, w ciągu 2 tygodni przeprowadzę się do leszna (mieszkanie w bloku) i tu moje pytanie czy nie wiecie / nie znacie nikogo gdzie mógłbym parkować swoją sv 650 z góry dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 przypominam o ^^^^ zlocie. przy okazji, robiłem porządek i znalazłem kurtkę tex, której nie używam (rozmiar XL), jak ktoś by chciał to info na PW podam więcej szczegółówZglaszam chec udzialu w zlocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 bardzo dobrze :D pogoda na razie ok, ekipa się zbiera będzie git! http://www.weather-forecast.com/locations/Jicin/forecasts/latest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jeżeli prędkości przejazdu będą cruiser'owe, to też się pisze :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 co? nie...ma...mowy! :D :D co to ma być na zdjęciu? kryzys wieku średniego cz. 2 !??!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hahahahahaha raczej nie :DArio, jak kiedyś będziesz miał możliwość, to pojeździj taką lokomotywą - zaczniesz też mieć taki kryzys ;) Poezja! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Marecki... co z R1? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Erłan to świetny motocykl, jednak tak jak piękny, tak niewygodny. To było moje marzenie, które spełniłem... Powróciłem na stalowego rumaka i powiem otwarcie, że jest to dla mnie kwintesencja motocyklizmu. Jedziesz, nigdzie się nie spiesząc, odcinasz się od sztucznego i komercyjnego stylu bycia i życia, masz na wszystko wyje*ane, nic cię nie ogranicza, jesteś tylko ty i motocykl. Wtedy czuje się wolny! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 @Marecki, w sumie szkoda, bo będzie mniej okazji wspólnie polatać, ale suma sumarum najważniejsze że Tobie pasuje, gratki! :) wracając do wyjazdu zbiera się całkiem ekipa:- Karol,- Tomek,- Asmo ?- 2 Pieruny- Waluś- ja Proponuję wstępnie wyjazd 10:00 z McD w sobotę. Oczywiście jak pogoda do dupy to przełożymy się na weekend później i Sławę, ale pogoda na razie wygląda OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 pie**ole ... a w piątek to jakoś nie możecie się wyrobić i wystartować ?? Prawdopodobnie w piątek też poleci Tomek na czarnej SV 1000 ... :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @Marecki, w sumie szkoda, bo będzie mniej okazji wspólnie polatać, ale suma sumarum najważniejsze że Tobie pasuje, gratki! :) wracając do wyjazdu zbiera się całkiem ekipa:- Karol,- Tomek,- Asmo ?- 2 Pieruny- Waluś- ja Proponuję wstępnie wyjazd 10:00 z McD w sobotę. Oczywiście jak pogoda do dupy to przełożymy się na weekend później i Sławę, ale pogoda na razie wygląda OK. o 10? to trochę późno zanim się zbierzemy to pewnie 12 bedzie moze by się zebrać o 8:30 ? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi