Marecki_ Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Do Jeziorek jadę :) Zapowiada się niezły zlot, Bikersi się naprawdę postarali! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja przyjade dopiero pod wieczor bo do 18 pracuję. Ale chyba jeszcze załapię się na jakieś atrakcje :rolleyes: Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 wybieramy się w nejbliższą niedziele do Kisielina na tor moze ktoś chciał by się wybrac? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja odpadam... Ario wygrałeś browary, choć to nie virago i kwiecień ;)Ps. caroll , Ario, Jeziorki???? :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovac Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 O której jedziecie na tor i na jak długo? 8h? Możliwe, że będę ale wszystko zależy ile wypiję w sobotę :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 @Marecki przypomnij mi za co te browary :-D Ja nie jadę na Jeziorki ani na Kisiela, bo wyjeżdżam na cały weekend. Marecki pomyśl o innym zlocie. Slawa we wrześniu albo coś w sierpniu. Lipiec mam dosyć pracowity więc będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 @Marecki przypomnij mi za co te browary :-D Ja nie jadę na Jeziorki ani na Kisiela, bo wyjeżdżam na cały weekend. Marecki pomyśl o innym zlocie. Slawa we wrześniu albo coś w sierpniu. Lipiec mam dosyć pracowity więc będzie ciężko.Zmiana motonga ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 O której jedziecie na tor i na jak długo? 8h? Możliwe, że będę ale wszystko zależy ile wypiję w sobotę :laugh:Chcemy być około 9 na miejscu i rekreacyjnie na 4h wiec zapraszam. Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam ! Mam wolny ostatni tydzień sierpnia i początek września ...Myślałem żeby skoczyć do Czech www.pekelnedoly.cz był ktoś w tym miejscu ?Jestem również otwarty na wszelkie inne propozycje ( złoty, dalsze wycieczki z noclegiem czy też bez )Jeśli ktoś ma jakąś opcje to pisać !!! :D Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 ktoś do Jeziorek dzisiaj ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Pekelne doly polecam, coś a`la jaskinia z knajpą wewnątrz, można wjechać do wnętrza motocyklem, ogólnie ciekawe bo coś innego :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kilka spraw! Domin, Karollllll, niedługo ogień na smródstock :DAriooo, Panowie wymienieni wyżej oraz cała reszta: proponuje polecieć na fajny, czeski zlocik http://www.motoluzany.cz/ akurat końcówka sierpnia, w moim przypadku to chyba ostatnie namiotowe spanie :) Co Wy na to ? Bo widze, że leszczyńska część forum średnio się interesuje zlotami, już nawet na McD chyba nikt nie robi zlotów/spotów :pCo do czeskiej imprezy to kulturka wysoka, ceny napewno nie wyższe niż w PL, w namiot trajką nikt w nocy wam nie wjedzie, katowania po nocach też za dużo nie ma, muzyka zajebista, ludzie b. pozytywni, piwo dobre, jedzenie też, no i coś innego, troche egzotycznego a jednocześnie dość blisko. Polecam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ...wstępnie moe by :D reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 takie coś na YT jeszcze znalazłem Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby xj Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Kilka spraw! Domin, Karollllll, niedługo ogień na smródstock :DAriooo, Panowie wymienieni wyżej oraz cała reszta: proponuje polecieć na fajny, czeski zlocik http://www.motoluzany.cz/ akurat końcówka sierpnia, w moim przypadku to chyba ostatnie namiotowe spanie :) Co Wy na to ? Bo widze, że leszczyńska część forum średnio się interesuje zlotami, już nawet na McD chyba nikt nie robi zlotów/spotów :PCo do czeskiej imprezy to kulturka wysoka, ceny napewno nie wyższe niż w PL, w namiot trajką nikt w nocy wam nie wjedzie, katowania po nocach też za dużo nie ma, muzyka zajebista, ludzie b. pozytywni, piwo dobre, jedzenie też, no i coś innego, troche egzotycznego a jednocześnie dość blisko. Polecam Rudy.Woodstock jak najbardziej-obowiązkowo, z tym, że jest jedno ALE....Sprzedałem grata i dupe wciskam w galaxy. Bez foteli to prawie jak CAMPER :biggrin:Na Czechy jak najbardziej. Mam nadzieję, że do tego czasu coś znajdę.Szczegóły omówimy tradycyjnie na woodstockowym "krawężniku" przy zimnym Lechu :rolleyes:Do zobaczyskaAVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi