MONSTER LESZNO Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Na przyszły sezon może będzie : Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 myslałem ze bede jedynym któremu przyszedł do głowy pomysł na niedzielna przejażdżkę, a tu proszę niespodzianka spotkałem kilka innych osób które wpadły na ten sam pomysł :D ps proponuję moze jakieś spotkanie "wigilijne" moze miedzy świętami a nowym rokiem, co wy na To? pozdro dla Wszystkich! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja jestem na tak. jak będzie pogoda między świętami (sucho) to oczywiście wyjeżdżam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamCB Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie ma co czekać aż miną święta,zaczynamy od czerwono-białego terroru w wigilie ;) a jeśli pogoda dopisze w I i II święto to mnie na pewno będzie można spotkać na drodze ;) Wesołych Świąt wszystkim a białe sami zrobimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Chcielibyśmy wszystkim Wam życzyć spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym, szczęśliwego nowego roku 2014 oraz setek bezpiecznych i bezawaryjnych kilometrów.Ada i Karol ps. świąteczny moto terror motomikołaje ! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wam również radosnych świąt, pozdrawiam :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wszystkiego dobrego w ten czas. Do zobaczenia gdzies na trasie, albo w barze:-) :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Leszno żyjecie po tych świętach czy jeszcze wracacie do siebie i dlatego tu tak pusto ?? :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 :blink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 co to za mina Monsteros ? Hę ?! :p Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 miał byc Motoopłatek czy cos a tu nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 31.01 albo 07.02 moje propozycje terminu :-) Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 co to za mina Monsteros ? Hę ?! :P :biggrin: hehe Przyjedź z kierowcą na następne spotkanie do Motoru to też będziesz umiał robić taką minę :P hehe Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Heja!Znacie może właściciela lub tą maszynę? http://allegro.pl/suzuki-gsxr-1000-2008r-osprzet-rizoma-kola-oz-i3861122603.html Jeszcze nie dzwoniłem, więc nic nie wiem - ale po niedzieli podjadę na "oko" :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ten Gix to nie jest czasem u Sławka w lasocicach ? Choć nie mam pewności bo 100 lat tam nie byłem ...Monster postaram się jakiś transport załatwić :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi