AdamCB Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Licze na Karola, ze uda mu sie skrecic te filmiki lacznie z tymi z wesela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Hej. Trochę z żalem to robie, ale... Mam do sprzedania moje Kawasaki Z 750 S , rocznik 2005, przebieg ok 36500 km, stan lepszy jak dobry, normalne ślady użytkowania. Kilka nieseryjnych dodatków, ale bezprzesady. Napęd spokojnie jeszcze na przyszły sezon, na oponach zrobiłem ok 5000 km, były nowe Micheliny Pilot road 2 (1100 zł). Miesiąc temu wymieniłem akumulator. Mój telefon to 607-312-551, jakby ktoś chciał jakieś foty na maila to dajcie znać. Normalnie wrzuciłbym na jakiś sewer i podał linka ,ale niebardzo wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 AdamCB wczoraj chyba mi śmigłeś wieczorem w Gronowie :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Wczoraj to dużo osób śmigało ... hehehArio i Carrolla można było spotkać na trasie :) Po miesiącach posuchy w tym wątku proponuję integrację zimową ... termin do uzgodnienia ... Edytowane 27 Października 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 sorki, że się nie zatrzymałem w drodze z Gostynia, nie poznałem Was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ario i Carroll nie chcieli na nas poczekać :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Qba dziwisz im się... zobacz o ile musieliby zwolnić hehehe Edytowane 27 Października 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Hej, widze ze forum przysypia. Podtrzymuje moj ostatni temat, sprzedam moja kawe.Niestety nie jestem w stanie trzymać dwoch maszyn. Na szczęście nie zostaje z ręką w nocniku , poniżej foty mojej kochanki :-) Edytowane 31 Października 2013 przez kamelS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Hej, widze ze forum przysypia. Podtrzymuje moj ostatni temat, sprzedam moja kawe.Niestety nie jestem w stanie trzymać dwoch maszyn. Na szczęście nie zostaje z ręką w nocniku , poniżej foty mojej kochanki :-)Huhu piękna maszyna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Piękny GSX-R. Gratuluje :)Tylko czemu Suzuki?Twój brat twierdził że Suzuki to szajs i tandeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 KamelS czy to 750 ? Kupiłeś w Lesznie ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Twój brat twierdził że Suzuki to szajs i tandeta? Chyba średnio się zna bo akurat te modele mają znakomite silniki jeśli chodzi o wytrzymałość i niezawodność Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dzięki chłopaki, nie sądze żeby suzuki było kiepskim pomysłem, brat jezdzi honda, juz drugą z kolei, więc chyba każdy chwali to co ma. Mówią, że gdyby nie kawasaki to serwisy nie miałyby roboty, moja kawa nigdy mi nie zrobiła problemu. Tak na marginesie to jest 750 i z Leszna. Mam strach sie pytać , RudyXJ dlaczego się pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Gdyz widziałem go jak brałem od Karola zx10r, pokazywał tego gixa bez przebiegu, jak zobaczyłem, że masz dziewicze mocowanie tablicy to sobie tak pomyślałem... Ruda, szpiegowska intuicja :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Eric Trax nie tylko ten model ma dobre silniki, ale wszystkie GSXR słyną z wytrzymałych i niezawodnych silników.Też chaiłem kupić taką 750, ale nie było nic sensownego jak szukałem więc wziołem 1000 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi