Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo :buttrock:, ja sie pisze zawsze (no prawie zawsze :biggrin:)

Jakos to bedzie i cos fajnego sie wymysli :biggrin:

Ja kiedys chcialam ten temat odszukac, ale nie znalazlam :buttrock: Na szczezscie Konik jest zdolniekszy ode mnie.

Dziekuje za pozdro chlopcy i pozdrawiam reszte.

To moze wszyscy sie spotkają na jakims zlocisku ? Np. lubiatów i zlot piekarzy?? Dziś coś sie działo w lubiatowie , chyba zlot MC Gremium , ale też latali goście ze Śremu . Pozdrawiam , do zobaczyska na trasie :biggrin:

Witam

Kiedy jest Lubiatow? I jak daleko to od Leszna? (wybaczcie nie kojarze :biggrin:).

Jak juz pisalem, dla mnie to moze byc nawet spotkanie w Karczmie Borowej w Lesznie na grullu... byle pare fajnych mordek bylo :biggrin:

Ja kiedys chcialam ten temat odszukac, ale nie znalazlam Na szczezscie Konik jest zdolniekszy ode mnie.
Nie znowu taki zdolniejszy... Konik lubi pomagac :buttrock: Sie wie :buttrock:

Pozdro

Konik

Lubiatow jest zawsze na poczatku wrzesnia. Znajduje sie nad jeziorem slawskim. Nie wiem, moze jakies 50km od Leszna. Miejsce, gdzie to jest jest jak dla mnie sliczne :biggrin:. Nie wiem, niech ilek sie tez wypowie...moze ma inne zdanie na ten temat.

Ja bynajmniej bylam zadowolona...a wiadomo, ze jak towarzystwo dobre - to wszedzie jest dobrze :buttrock: :buttrock:

Edytowane przez Beti

Lubiatow jest zawsze na poczatku wrzesnia
Nie no panie i panowie... to zdziebko za pozno... nie bedziemy sie widzec do tego czasu? Ja myslalem o dniach "w okolicy" swiat... no bez jaj... znaczy z jajami ale w koszyku a nie na moto :biggrin:

Pozdro

Konik

Konik , najbliższa imprezka to chyba zlot w wolsztynie w długi weekend majowy , a jeśli chcesz wcześniej to trza coś pomyśleć , pozdrawiam , 3mcie sie .
No ja wlasnie myslalem nawet o takim na maxa nieoficjalnym spotkaniu motocklistow z okolicy :D Potrzeba nam wielkiego zlotu by razem wszamac kielbaske z grila i piwkiem zapic? Moim zdaniem nie... grilla na plecy, kielbache w sakwy, piwo w... hmm... sakwy, brzuszek itp :icon_exclaim: i jazda :D

Tylko gdzie i kiedy? Mi pasuje termin od 13.4 do 19.4 (z wylaczeniem 14.4 (pt)).

Co wy na to? Gdzie chcielibyscie sie spotkac? Bo jak nie to zrobimy sobie romantica z Beti i bedzie wam glupio fujary :icon_mrgreen:

Pozdro

Konik

nie bedziemy sie widzec do tego czasu?

No pewnie, ze bedziemy sie widziec. Jak mozesz w to watpic :> :D

Bo jak nie to zrobimy sobie romantica z Beti i bedzie wam glupio fujary

No napewno bedzie glupio, bo my sie bedziemy swietnie bawic :notworthy:

Tylko mogles tak nieupubliczniac tego <hahaha>

Tyle, ze ja nie mam zadnych sakw, ani nic takiego, zeby miec, gdzie wlozyc piwka. Zreszta jak kieryje to nie pije :D Wiec ja bede z soczkiem w lapce sie bawic :icon_exclaim: :icon_mrgreen:

Najlepiej gdzies okolice Leszna tak zeby wszyscy mieli w miare taka sama trase. Nie badzcie egoistami i podzielcie sie fajnymi miejscowkami!

Ja proponuje Karczme Borowa na wylocie z Leszna, stara zwirownie aka Dziura, jezioro moze jakies... cholera wie... gdzie nas poniesie :D Byle fajnie i w dobrym towarzystwie :D

Pozdro

Konik

ja proponuje laki kolo poznanskiej bo sa cale podmokle i rowy pelne wody, moze tez byc kanion niedaleko osiecznej (tylko jeden przejzad przez strumyk ale da rade trza sie rozpedzic bo inaczej sie zostanie), fajne miejscowki tez sa w okolicy gorek osieckich alt gesty piach powoduje male opoznienia w dojezdzie. z reszta fajnych miejsc w okolicznych lasach jest pelno wystarczy tylko chciec :D

Pozdro

No to widze pomysly niezle...tylko ludzie...znajac zycie to ja utkne w pierwszym lepszym przejezdzie przez blotki :D

Ja jestem za jakimis w miare normlanymi drogami, ktorym sprostam :icon_mrgreen:

Ja jestem najmnieujsza w tym towarzystwie...tzn. sie moj motor :D

Ale dobra...narazie sie umowmy gdzie i kiedy:)

Konik...a Ty nie obiecuj, bo skad mozesz wiedziec, ze sprostasz :icon_exclaim:

Pozdrawiam