Beti Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wiadomo :buttrock:, ja sie pisze zawsze (no prawie zawsze :biggrin:)Jakos to bedzie i cos fajnego sie wymysli :biggrin: Ja kiedys chcialam ten temat odszukac, ale nie znalazlam :buttrock: Na szczezscie Konik jest zdolniekszy ode mnie.Dziekuje za pozdro chlopcy i pozdrawiam reszte. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 To moze wszyscy sie spotkają na jakims zlocisku ? Np. lubiatów i zlot piekarzy?? Dziś coś sie działo w lubiatowie , chyba zlot MC Gremium , ale też latali goście ze Śremu . Pozdrawiam , do zobaczyska na trasie :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 WitamKiedy jest Lubiatow? I jak daleko to od Leszna? (wybaczcie nie kojarze :biggrin:).Jak juz pisalem, dla mnie to moze byc nawet spotkanie w Karczmie Borowej w Lesznie na grullu... byle pare fajnych mordek bylo :biggrin: Ja kiedys chcialam ten temat odszukac, ale nie znalazlam Na szczezscie Konik jest zdolniekszy ode mnie.Nie znowu taki zdolniejszy... Konik lubi pomagac :buttrock: Sie wie :buttrock: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Lubiatow jest zawsze na poczatku wrzesnia. Znajduje sie nad jeziorem slawskim. Nie wiem, moze jakies 50km od Leszna. Miejsce, gdzie to jest jest jak dla mnie sliczne :biggrin:. Nie wiem, niech ilek sie tez wypowie...moze ma inne zdanie na ten temat. Ja bynajmniej bylam zadowolona...a wiadomo, ze jak towarzystwo dobre - to wszedzie jest dobrze :buttrock: :buttrock: Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Lubiatow jest zawsze na poczatku wrzesniaNie no panie i panowie... to zdziebko za pozno... nie bedziemy sie widzec do tego czasu? Ja myslalem o dniach "w okolicy" swiat... no bez jaj... znaczy z jajami ale w koszyku a nie na moto :biggrin:PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam! zgadzam się Beti zlot zajebisty! Super klimat, nawet cos wygrałem :biggrin: Polecam :buttrock: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Konik , najbliższa imprezka to chyba zlot w wolsztynie w długi weekend majowy , a jeśli chcesz wcześniej to trza coś pomyśleć , pozdrawiam , 3mcie sie . Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Konik , najbliższa imprezka to chyba zlot w wolsztynie w długi weekend majowy , a jeśli chcesz wcześniej to trza coś pomyśleć , pozdrawiam , 3mcie sie .No ja wlasnie myslalem nawet o takim na maxa nieoficjalnym spotkaniu motocklistow z okolicy :D Potrzeba nam wielkiego zlotu by razem wszamac kielbaske z grila i piwkiem zapic? Moim zdaniem nie... grilla na plecy, kielbache w sakwy, piwo w... hmm... sakwy, brzuszek itp :icon_exclaim: i jazda :DTylko gdzie i kiedy? Mi pasuje termin od 13.4 do 19.4 (z wylaczeniem 14.4 (pt)). Co wy na to? Gdzie chcielibyscie sie spotkac? Bo jak nie to zrobimy sobie romantica z Beti i bedzie wam glupio fujary :icon_mrgreen: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 nie bedziemy sie widzec do tego czasu?No pewnie, ze bedziemy sie widziec. Jak mozesz w to watpic :> :D Bo jak nie to zrobimy sobie romantica z Beti i bedzie wam glupio fujary No napewno bedzie glupio, bo my sie bedziemy swietnie bawic :notworthy:Tylko mogles tak nieupubliczniac tego <hahaha> Tyle, ze ja nie mam zadnych sakw, ani nic takiego, zeby miec, gdzie wlozyc piwka. Zreszta jak kieryje to nie pije :D Wiec ja bede z soczkiem w lapce sie bawic :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Tyle, ze ja nie mam zadnych sakw, ani nic takiego, zeby miec, gdzie wlozyc piwkaSpokojnie, jak bedzie romantica to ja zapewniam trunki :D PS. I standard... okolice Leszna wywialo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No to gdzie? Choć ja nie gwarantuje obecności na bank , a jeśli już to nie sam (sam sie boje) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Najlepiej gdzies okolice Leszna tak zeby wszyscy mieli w miare taka sama trase. Nie badzcie egoistami i podzielcie sie fajnymi miejscowkami!Ja proponuje Karczme Borowa na wylocie z Leszna, stara zwirownie aka Dziura, jezioro moze jakies... cholera wie... gdzie nas poniesie :D Byle fajnie i w dobrym towarzystwie :D PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ja proponuje laki kolo poznanskiej bo sa cale podmokle i rowy pelne wody, moze tez byc kanion niedaleko osiecznej (tylko jeden przejzad przez strumyk ale da rade trza sie rozpedzic bo inaczej sie zostanie), fajne miejscowki tez sa w okolicy gorek osieckich alt gesty piach powoduje male opoznienia w dojezdzie. z reszta fajnych miejsc w okolicznych lasach jest pelno wystarczy tylko chciec :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dec Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Podzielam zdanie Asmodana. miejsce sie znajdzie:) możemy gdzieś całą ekipę zabrać heuhe :D to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No to widze pomysly niezle...tylko ludzie...znajac zycie to ja utkne w pierwszym lepszym przejezdzie przez blotki :DJa jestem za jakimis w miare normlanymi drogami, ktorym sprostam :icon_mrgreen:Ja jestem najmnieujsza w tym towarzystwie...tzn. sie moj motor :DAle dobra...narazie sie umowmy gdzie i kiedy:)Konik...a Ty nie obiecuj, bo skad mozesz wiedziec, ze sprostasz :icon_exclaim:Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi