IrekS Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No no Asmo - zabawne :icon_evil: , ale wybaczam Ci :clap: zresztą już przynajmniej wiem, że na dworzec PKP ma nas kto podwieźć w razie czego - nas tz. mnie i Beti) Beti wysiądzie w Bojanowie a ja mam nadzieję, że wysiąde w Rawiczu - chyba , że jak kiedyś bywało człowiek budził się we Wrocławiu na bocznicy kolejowej :clap:No ale myślę, że nie będzie tak źle, no to do zobaczyskaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dla tych, do których nie mogłam dotzreć w inny sposób: Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasemspędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciółoraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób.Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.Niech nie opuszcza Ciebie pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 To ja tez sie do zyczen dolacze :icon_arrow:wszystkiego najlepszego,duzo sniegu,ale krotko zeby zaczac jezdzic mozna bylo szybkoi wymazonego sprzeta na wiosne :D (moze trafi sie cos w totka :clap: )oraz udanego sylwesta tak jak calego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja dziękuję za życzenia i również życzę wszystkiego dobrego w nowym roku i żeby wiosna zgodnie z zapowiedziami zaczęła się pod koniec lutego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 To i ja rowniez dziekuje i sie dolaczam do powyzszych zyczen ;) A dodtkowo zycze tym co sprzeta planuja zmnienic aby zmienili (glownie do Beti ;) ) a tym co zostaja przy swoim zeby bezproblemowo jedzili caly sezon 2k7.BTW.Wiciu cos ci sie pomylilo bo jak mozesz zyczyc motocyklistom duzo sniegu ;) wiosna jak najwczesniej :) (chociaz tez bym sobie na nartach poszmugal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ho ho ho....W tym miejscu, bo najwiecej przyjaciol mam tu, wszystkiego najlepszego z okazji Swiat, duzo sniegu (choc niektorzy nie lubia, ale uwierzcie mi - swiego nie znacie cudze chwalicie - u mnie sniegu ani gramu), spokojnych, rodzinnych, pogodnych swiat... abyscie byli jak najszescliswsi, duzo usmiechu, radosci, spelnienia wszytskich marzen (dla mnie np. jakis Fazer :icon_razz:), i w ogole wszystkiego naj...Dla was z angolandu Ewelinka i Konik :flesje: PS. U nas nadal wszystko ok. Swieta cale szczecie choc troche w gronie rodzinnym - kuzynka i jej rodzice - i jest ogolnie ok. Pijemy wlasnie gin & tonik i jestem lekko wstawiony ale ogolnie ok.Pozdrowka dla wszystkich i jeszcze raz wszyskiego naj... PozdrowkaKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Przeglądam sobie BikePics , fotki gixerów 1100 , patrze jakaś ciekawa wydumka , drag jakiś czy coś ... otwieram , czytam , i zdziwko ... moto z Leszna , przeglądam dalej i widze ten text "i´am Dlugi from Poland. I have Suzuki GSXR 1100 - my special version manufactured DRAG! to powyzej pisal jeszcze DLUGI! pozostanie w naszej pamieci na zawsze. postaram sie aktualizowac ta strone w miare mozliwosci i dostepnosci fotek..... boob " Teraz nie wiem , co myśleć ,dziwnie tak , gość pewnie nie zyje ,a fotki jego ciekawie przerobionego sprzeta dalej krążą po necie ... Znaliście tą osobę ? tu link :http://www.bikepics.com/members/dlugi/ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Pozdraiam Beti dzienki ze sie odezwałas :icon_question: Witam jestem posiadaczem Yamaha Drag Star 650 i szukam kogos kto posiada taki motor i moze mi cos powiedziec o nom. Edytowane 27 Grudnia 2006 przez maciejj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Rudy, a co sie stalo z Dlugim? wlasciwie o co chodzi? no motor fajny :icon_twisted:ale ja troche nie w temacie jestem, a chetnie sie czegos dowiem... maciejj witam na forum :D co prawda nikt z nas nie ma drag stara, ale jak chcesz sie czegos dowiedziec to pytaj :icon_twisted:pozatym w necie napewno znajdziesz duzo na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witaj Macieju w naszych skromnych progach, heheheh :flesje:Moze tutaj znajdziesz interesujace Cie informacje http://forum.motocyklistow.pl/Cruiser-Chopper-f30.htmlA jak nie to w "szukaj" to co Cie interesuje i jazda. No i Wiciu tez prawde mowi :)Co do Dlugiego nie znalam go i nie wiem kto to jest. Nawet moto nie kojarze. Ejjjjjjjj...Asmo, ja mam pytanie. Bo Ty mowiles mi wtedy w Cegle, ze zebatke mozna jeszcze wymienic??Ja sie dowiedzialam ostatnio, ze mozna i np. jak na wieksza sie wymini z przodu to moto szybciej pojedzie, ale sie bedzie wolniej zbieral. Czyli ja nie wiem czy to dobry pomysl, bo we Wrocku to juz w ogole zgubie was :) No i przy ruszaniu to kota zniose, zanim sie rozpedze :) :D I tak wiecie jak u mnie wyglada z rozpedzanie :biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 eee tam beti nie przesadzaj i tak startujesz szybciej niz maluchy wszystkie duze fiaty i wiekszosc polonezow;)A tak na serio to na autostrade to moze byc dobry pomysl, a jak bedzie bardzo zle to po powrocie zamienisz spowrotem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dokładnie Beti , tak jak mówi Witas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witas , no ja własnie też nie wiem co z nim sie stało , ale z tego co napisali na stronce to chyba coś nieciekawego ... Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 kiedyś widziałem tę stronę na bikepics i sprawa jest bardzo stara, ale nie wiem kto to i co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wy to jestescie...kochani :) Zawsze sie troszczycie o to, zebym szybciej jechala :D No dobra, przyjmijmy, ze to dobry pomysl. No oki, rozpedzam sie na autostradzie, szybciej jade, wyprzedazam wszystko co sie da, ale jak bede zmuszona zahamowac, to znowu tirowcy beda sie na mnei wsciekac!!!!!!!!!!!!! :D No to najwyzej Asmo znowu bedzie mial ze mnie ubaw :icon_twisted: , hehe. Jeszcze sie pomysli o tym. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi