wooytek6 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Karol gdzie i z kim latałeś już dzisiaj przy McD ok 14:20 ... Te Panie na głowie fajne są ... Niestety reszty chłopaków nie znam ... 3majcie się i do zobaczenia .... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Pewnie w kwietniu zrobią otwarcie tak jak w innych miastach!!Kto się zajmuje organizacją?? :ph34r: :ph34r: Chłopaki podpowiedzcie gdzie dajecie moto do mechanika bo mam troche roboty przy nim ??!! :crossy: Tak jak Conny napisala www.kranmotocykle.pl albo http://www.facebook.com/krystian.wojciechowski.754?fref=ts rowniez polecam :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Przy moto mam do zrobienia gaźniki, olej, filtry, zawory i napęd!! :icon_mrgreen: Troche jest ale mam nadzieje że mnie gdzieś wciśnie w kalendarz!! Twoja nadzieja musi być wielka, bo mój KTM stoi tam już dwa tygodnie i kurz zbiera... :DPozdro! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki za info.Wczoraj mimo gorszej pogody :icon_twisted: wygrzebałem Hondzie z garażu i troszkę pośmigałem.A oto ona!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 mój KTM stoi tam już dwa tygodnie i kurz zbiera... :D Zwracam honor - Duke już na warsztacie porozkręcany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dostałem numer do gościa który robił w Kram motocykle.Ponoć też jest dobry! :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki za info.Wczoraj mimo gorszej pogody :icon_twisted: wygrzebałem Hondzie z garażu i troszkę pośmigałem.A oto ona!! :D Dzięki za info. Wczoraj mimo gorszej pogody :icon_twisted: wygrzebałem Hondzie z garażu i troszkę pośmigałem.A oto ona!! :D Widziałem Cię wczoraj na Jana Pawła :biggrin: Pozdro :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Heh widzę, że wcześniej spotkamy się na trasie, McD itd... niż na tym rozpoczynającym sezon piwku :) Ale jest moc... słońca coraz więcej ... martwią mrozy w przyszłym tygodniu ... ale co tam ... Pozdro. Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Heh widzę, że wcześniej spotkamy się na trasie, McD itd... niż na tym rozpoczynającym sezon piwku :) Ale jest moc... słońca coraz więcej ... martwią mrozy w przyszłym tygodniu ... ale co tam ... Pozdro. A jak Twój Fazer już przygotowany na sezon??Jakieś piwko też trzeba zorganizowac :) Edytowane 5 Marca 2013 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Heh widzę, że wcześniej spotkamy się na trasie, McD itd... niż na tym rozpoczynającym sezon piwku :)Pozdro. Tak być nie może, że nie rozpoczniemy sezonu przy wspólnym piwku.. :)To może w ten weekend - pt / sb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 jakie mrozy w przyszlym tyg?? piatek za tydzien 15stopni, sobota 16, niedziela 18 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Monster to Ciebie mijałem koło cmentarza w Gostyniu?? :cool:Pozdro i do zobaczyska!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja na piwko jestem otwarty na propozycję.... może być ten weekend tylko, że w piątek 8 marca spędzam wśród swoich kobiet !!! :biggrin: Pepe84 masz rację długoterminową pogodą nie ma co się przejmować i tak sprawdza się na max 2 dni do przodu... ale była mowa o jakiś tam śniegach i ponownych mrozach ... Przy moim Fazerku tylko olej wymieniony. Obecny stan przygotowania oceniam na 25% ... brak czasu. Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jeśli o mnie chodzi to w ten weekend niestety piwo odpada - brak czasu, ale na późniejsze terminy jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak zawsze trudno znaleźć optymalny termin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi