_Conny_ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Możemy powoli pomyśleć o zebraniu ekipy na zakończenie sezonu w Środzie Wlkp. 6 października :)http://etyliniarze.p...cyklowego-2012/ Do środy się można przelecieć, ale pytanie brzmi - czy w Lesznie tez zorganizujemy jakieś zakończenie z pompą? Rozpoczęcie było całkiem udane, więc i zakończyć by wypadało z klasą ten sezon. Trzeba by się już chyba pomału organizować w tym temacie, chyba że wiecie więcej i już jakieś terminy są? Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Do środy się można przelecieć, ale pytanie brzmi - czy w Lesznie tez zorganizujemy jakieś zakończenie z pompą? Rozpoczęcie było całkiem udane, więc i zakończyć by wypadało z klasą ten sezon. Trzeba by się już chyba pomału organizować w tym temacie, chyba że wiecie więcej i już jakieś terminy są? Szerokości! Nic mi nie wiadomo na temat zakończenia sezonu w Lesznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Siemaneczko. Będzie ktoś latał w tygodniu? podobno pogoda ma dopisać :D Ario, dopiero zauważyłem, że pisałeś do mnie :) Akurat wracałem od teścia z sanatorium. Jest za Drezdenkiem - Gościm czy jakoś tak. Fajna trasa - tam i z powrotem 400km :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 daj znać wcześniej i podstaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ktoś jutro będzie leciał 5-tką do/z Poznania? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ktoś ma dzisiaj ochotę na manewry jakies ok 18:00 ? Pytam bo słońce obiecujące na ta chwilkę :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Rudy jak jedziesz przez Leszno to się chociaż ukłoń do kolegi stojącego w korku :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 StellaDODO - dzięki za miłe towarzystwo, chęci spotkania i świetną przejażdżkę! Maciej_04 - fajnie było Cię poznać na żywo :) pozdrowienia i do zobaczenia LwG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stellaDODO Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Polecam się na przyszłość COnny :) :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) StellaDODO - dzięki za miłe towarzystwo, chęci spotkania i świetną przejażdżkę! Maciej_04 - fajnie było Cię poznać na żywo :) pozdrowienia i do zobaczenia LwG!Conny mnie również bardzo miło Cię poznać :)pozdrowienia Zbieramy ekipę na zakończenie sezonu w Środzie Wlkp. 06.10.2012.Proponuję zbiórkę o 11.00 na MC :) .http://etyliniarze.pl/strona/aktualnosci/sredzkie-zakonczenie-sezonu-motocyklowego-2012/Kto chętny:1. conny2. wooytek63. Maciej_044. ... kto jeszcze? Edytowane 28 Września 2012 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Proponuję wyjazd o godzinie 11:00. Spokojne tempo tak aby przed mszą zaparkować i pospacerować pomiędzy motocyklami.Zbierać możemy się już np. od 10:30. Kto chętny:1. Conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster na bank :) Glaca, Ario, Carrol a Wy ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 bedzie pogoda to bede :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Oczywiście że jade :)1. Conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster5. Glaca1427 Edytowane 28 Września 2012 przez glaca1427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retsot Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 1. Conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster5. Glaca14276. retsot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kto dzisiaj chętny na przejażdżkę ? Razem z Monsterem od 14 będziemy się kręcić po okolicy i ok 15 podjedziemy na McD. Jeżeli jest ktoś chętny to wpadajcie o 15 do Donalda :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi