barthazz Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no to ladujcie sie na busa a ja po Kosciele do Was dojade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ja jadę na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) To jeszcze ktoś chętny na jutro tak aby Ario nie leciał sam ;) ???? Edytowane 15 Września 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 witam :)tez jutro lece na Kisielin. Jakby ktos byl zainteresowany to mam miejsce na busie i bede przejezdzal przez Leszno. Ok 10 chce byc na miejscu na torze i latac jak najwiecej. Jak co to moj nr: 691 401 911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 do zobaczenia jutro i spokojnie, poradzę sobie ;) spróbuję przeprawę promową w Milsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 u mnie ch**nia z kutasówą ... Nie dosć , że mi wydech w SP-1 rozerwało (znowu) to jeszcze jutro jacyś kupcy mająwleciec po Arose, odpadam więc :( Może mi sie uda te resztki komina ponitować bo tak jeździć się nie da. Ario, polecam promem, a dwa, że jak już będziesz na drugim brzegu to olej objazd i jedz jak prowadzą zaklejone drogowskazy, tj na zielona, w jednym miejscu rondo robia ale sprzętem spokojnie przejedziesz a jadąc tym ich objazdem robisz niepotrzebnie jakies 10km. Powodzenia i kuku sobie jutro nie zróbcie, pogody życze ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Marecki czego zamiast na Kisielin włóczysz się po rozrytej Al. Konstytucji? Obraziłeś się na nas ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 i jak tam Ario droga powrotna?? Więcej kraks na torze nie było. Ja z Wojtkiem cali i zadowoleni :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ano dobrze, spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 a prom ? Dał rade, trase skrócił ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 prom czekał podstawiony :), wjechaliśmy i od razu startował. zdecydowanie jest to najkrótsza droga do ZG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witajcie .... Jakie plany na Weekend ? Zbieramy się na jazdę jak pogoda dopisze ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 dzisiaj pogoda wygląda kiepsko ale jutro jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Możemy powoli pomyśleć o zebraniu ekipy na zakończenie sezonu w Środzie Wlkp. 6 października :)http://etyliniarze.pl/strona/aktualnosci/sredzkie-zakonczenie-sezonu-motocyklowego-2012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 to jeszcze duzo czasu ale wstepnie sie pisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi