Ario Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 niedziela też pasuje. ja jadę na kołach, ktoś jeszcze? możemy się zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Do Pragi ktoś chętny na jeden dzień?druga opcja to Oświęcim z WieliczkąTrzecia opcja to połączenie dwóch pierwszych:) :):) Witaj Barthazz ... i co z tym wyjazdem jakieś plany na ten tydzień. Za oknem bardzo optymistycznie. edit: Barthazz milczy jak zaklęty :) Czy ktoś z Was ma ochotę wyskoczyć gdzieś dalej na 1 do 3 dni jak pogoda dopisze jakby co piszcie tutaj albo na PW Edytowane 10 Września 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 no i o kolejnych motocyklistow mniej na drogach....:(kamil-gora 18 lat26 latek z dolnoślonskiego w okolicy wschowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Barthazz milczy jak zaklęty :) Czy ktoś z Was ma ochotę wyskoczyć gdzieś dalej na 1 do 3 dni jak pogoda dopisze jakby co piszcie tutaj albo na PWPrzejmij pałeczke:) dowiedz się ile osób jest chętnych, dokąd chcą jechać, kiedy im pasuje itdMam zawał dodatkowej pracy i nie mam zmiru na razie o tym myśleć ale chętnie się do Was dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 no i o kolejnych motocyklistow mniej na drogach.... :(kamil-gora 18 lat26 latek z dolnoślonskiego w okolicy wschowy 26 lat tez z Góry Artur, masakra... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 chu*owy koniec sezonu ... [*]Ario to w niedziele ? Bo ja całą sobote mam zajętą a w niedziele prawdopodobnie nie pójde do pracy wiec jak będzie wolne to Kisielin. Grester pewnie też się zjawi nową dzidą :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Przejmij pałeczke:) dowiedz się ile osób jest chętnych, dokąd chcą jechać, kiedy im pasuje itdMam zawał dodatkowej pracy i nie mam zmiru na razie o tym myśleć ale chętnie się do Was dostosuję.Ja na pewno nie wcześniej niż po weekendzie 21-23 września - Borki 2012 ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 @Rudy tak, ta niedziela. Co Grester ma nowego? :) jadę ja, kumpel na Zecie (Marcin), widziałem, że Moster też się szykuje nie wiem co z Carolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 http://moto.allegro.pl/kawasaki-er6f-2008r-warto-i2631385221.htmljakby ktos szukal moto to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jadę na 100% na Kisielin, jedzie ze mną Wojtek (fazer), Maciej (fazer), może Złoty pojedzie a kto jeszcze jedzie ....... Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 jadę i ja. o której się umawiamy na wyjazd? myślę, że przed 10:00 nie ma sensu bo może być jeszcze chłodno. ile będziecie jeździć, bo ja pewnie jak zwykle 2h. Monster wyślę Ci zaraz SMS żebyś miał mój numer mob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Na ten Kisielin to szczegóły tutaj czy na kom/gg ???? GG: 5322129 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Chyba wezmę kobite i pojedziemy z Wami na Kisielin.Ale tylko na oko... bo będziemy lecieć dalej na Łagów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) proponuję 9:00 zbiórka na McD i start. czyli tak właściwie 8:45 zbiórka, bo zawsze ktoś się spóźni. pasuje wszystkim? kto w ogóle będzie żeby wiadomo czy czekać czy nie?1. barhazz2. wooytek63. Monster4. ja5. ... ? Edytowane 15 Września 2012 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witaj Ario Jadę razem z Monsterem i pakujemy moto na busa. Wyjazd zaplanowaliśmy ok 10:00 aby na miejsce dojechać ok 12:00. Chyba Ario, że też zapakujesz sprzęt na busa Monstera. Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi