Maciej_04 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Żyje tu ktoś i jeździ ?? :) bo cisza na forum zapanowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) ja jadę jutro do pracy :D Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Pustki na forum, bo wszyscy latają ;) Ja właśnie odstawiłam Zuzę, bo jak zobaczyłam te granatowe gluty na niebie, to postanowiłam już wrócić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 i jak Rudy wykopiesz się na moto dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 nie mam moto, zostało u nowożeńców , a ja jeszcze chyba nie moge ;) chyba, że wieczorem, dam znaka Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) .: PROPOZYCJA :.15.09. Kisielin, kto jedzie?Carroll i Rudy to pewne :P, Marecki, Monster...? http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 Edytowane 3 Września 2012 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 :biggrin: Jak pogoda dopisze to na 99% jade :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Hmmm... To sobota? Postaram się. Jeśli sie wczesniej nie uda to 15ego się Ario przelecisz VTR`ą :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 tak, 15 to sobota... info dla tych, którzy nie mają kalendarza :dry: :dry: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Do Pragi ktoś chętny na jeden dzień?druga opcja to Oświęcim z WieliczkąTrzecia opcja to połączenie dwóch pierwszych:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Barthazz kiedy? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Barthazz kiedy? Dogadamy się tak aby wszystkim zainteresowanym pasowało.Tylko nie ma co za bardzo zwlekać bo pogoda może plany pokrzyżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Do Pragi ktoś chętny na jeden dzień?druga opcja to Oświęcim z WieliczkąTrzecia opcja to połączenie dwóch pierwszych:) :):) Witaj ... Zaczynam urlop po weekendzie więc może i byłbym chętny :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Siema wszystkim!Wybieram się na tor w Kisielinie 16.09.2012r (NIEDZIELA). Jest ktoś chętny ?? :biggrin: Ps. Ario sorki ale w sobotę mi nie pasuje jechać na Kisielin Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Ja w Niedzielę Monster mogę lecieć :) PS Monster jak będzie więcej chętnych mogę załatwić busa 6 miejsc+ paka na min. 2 motocykle Edytowane 8 Września 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi