gienti Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 O to swietnie, chętnie się przyłącze tylko pod wieczór to mniej więcej która godzina bo niestety do pracy idę na 22 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tomuś, jak Smok przychodzi to znaczy, że coś się dzieje :D http://www.youtube.com/watch?v=YT17n8_tyK4 dobra ide spac na godzinke bo z roboty wróciłem a w nocy spałem 3h...Wieczorem tez bym sie przejechał Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasss Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) O to swietnie, chętnie się przyłącze tylko pod wieczór to mniej więcej która godzina bo niestety do pracy idę na 22 ;/ Wstepnie ok. 18:30-19, mozemy sie spotkac przy tesco w koscianie lub zgarnac Cie po drodze w czaczu na parkingu przy zajezdzie,ale moze przeslij swoj nr. tel. to Ci napisze eske jak bede sie zbieral. Mysle ze pojedziemy do Leszna do Mc'd i dalej do Boszkowa... Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez lukasss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienti Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ok to może będę czekał w czaczu, najwyżej zwine się wcześniej bo o 21 już wyjezdzam do pracy. mój tel 782690007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 w boszkowie tez bede-moze sie miniemy:) jakby co to czarne kawasaki zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ahoj ! Czasami Leszczyniaki dzis nie byli w Sławie ? Bo siedząc na tarasie widziałem jak przelatywało kilka sprzętów przez moja wichure, i o ile sie nie myle widziałem m.in. Monstera ZX9r, żółtą XJ 600 i kilka innych ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 siemankobylismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 robimy jeszcze Kisielin w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Tez widziałem Was chłopaki po 21 na McD. Byłem z siorą. Poznałem m.in. Monstera, Złotegooo i Mr Maciejro :) ... Przy następnej okazji dajcie znać na PW :P ... a twarzy i maszyn kolegów na blachach PKS nie poznałem... ???? Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Widocznie Ci z PKS są nieśmiali :P Ario, ja jestem za, trzeba czasem jakos niedziele spędzić :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ano byliśmy w Sławie co nie Złoty :wink: hehe Kurcze ale ten MONSTER rozpoznawalny jak radiowóz policyjny :wink: heheheArio pewnie że jedziemy na Kisielin we wrześniu :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ano byliśmy w Sławie co nie Złoty :wink: hehe Kurcze ale ten MONSTER rozpoznawalny jak radiowóz policyjny :wink: heheheArio pewnie że jedziemy na Kisielin we wrześniu :biggrin: Było wesoło. Szczególnie w sklepie i teksty o paniach które sprzedawały :) łaaaahahaha!! Wypad udany! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Było wesoło. Szczególnie w sklepie i teksty o paniach które sprzedawały :) łaaaahahaha!! Wypad udany! :)Wpuść chamstwo na salony (salony=gmina Sława ;) ) :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Monster bo to jest tak :W Sławie sławni ludzie byli ;)Wiecej takich wypadow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nic dodać nic ująć trzeba korzystać z pogody i PRZYGODY :wink: HEHEHEEHEHE Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi