RudyXJ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kuszące, daleko nie jest, autem tam doleciałem w 3h 45min wiec na moto moze by sie zeszło do 3h , na S3 mozna dawać ... Szkoda, że mam inne plany i jutro do pracy :( Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Siedzę nad morzem do poniedziałku, więc jak zdołacie się zebrać to możecie wlecieć :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 robię porządki, jakby ktoś był zainteresowany...http://allegro.pl/lusterka-motocyklowe-custom-i2563441484.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienti Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i wogole jestem świeżakiem jeśli chodzi o przygode z motocyklem ;) Niedawno zacząłem jeździć i jest to dla mnie świetna sprawa tylko wiecie jak to jest jak jeździ sie samemu. Także jeśli jest tutaj ktoś z okolic Kościana lub Leszna i wybiera sie gdzies w weekend to chetnie sie przyłącze ;) Pzdr... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam Cię kolego i życzę udanego sezonu i samych przyjemności z jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienti Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A dziękuje bardzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witajcie ... I jak tam jakieś manewry na Sobotę ??? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 nad jezioro oczkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 O ktorej na McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja mogę być o 15 na McD :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (...) - tak Twin - nowa bakteria !!Zaszalałeś! To kable wystawiasz na Allegro? :icon_razz: Uff! Dopiero wróciłem z Litwy. I w poniedziałek po południu z powrotem. Coś czuję, że jutro nie będzie mi się chciało ruszyć sprzęta. Zmęczony po robocie, gorąco i pewnie dojdzie jeszcze zespół suchej wary, bo Smok przychodzi :bigrazz: Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 aaaa czy jutro tj. niedziela ktoś się na jakies latanie wybiera? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 z chęcią polatam, o której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Siemka, ja też się pisze po dłuższej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasss Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam rowniez wszystkich, na tym forum jestem nowy, ale wracam do smigania po przerwie spowodowanej zmiana moto. Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i wogole jestem świeżakiem jeśli chodzi o przygode z motocyklem ;) Niedawno zacząłem jeździć i jest to dla mnie świetna sprawa tylko wiecie jak to jest jak jeździ sie samemu. Także jeśli jest tutaj ktoś z okolic Kościana lub Leszna i wybiera sie gdzies w weekend to chetnie sie przyłącze ;) Pzdr... ;D Pod wieczor, jak juz nie bedzie takiego upalu, to wspolnie ze znajomym bedziemy gdzies jechac, chyba leszno/boszkowo, wiec jak chcesz to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi