Maciej_04 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 i musisz mnie Maciej wku**iać ??!! Też chciałem :D Ciekawe co to jutro niebiosa pokażą ...To nie ja, to niebiosa ;) Jeździł ktoś może Suzuki GSX 750 F? Jeśli tak to będę wdzięczny za opinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Mój forumowy kolega Domel się przekulał kilka sezonów "jajkiem 750" z tego co wspominał to ciężki, niezawodny olejak. Moim zdaniem do turystyki tak, do szaleństw nie :)Co do dzis to choć troche, ale pojeździłem :) P.S. Maciej zamiast gsx lepiej nawet starszą ale VFR ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (...) Co do dzis to choć troche, ale pojeździłem :) (...) To nie to, żebym był złośliwy, ale więcej stałeś niż jeździłeś :icon_razz: Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 @PaleWe wtorek karpacz jednak nie ale od rana do 15 jazda więc można jakąś trasę zrobić, co myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To nie to, żebym był złośliwy, ale więcej stałeś niż jeździłeś :icon_razz:A Ty się dzięki temu troche poruszałeś, stwierdzone : litrowej V2 nie zapchacie tak łatwo :DMusze nowej baterii poszukać...Jak reszta po Kisielinie? Wszystkie całe ? Kartingi dały rade ?Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Po Kisielinie OK wszysy cali. Jurto zakwasy gwarantowane :wink: hehe Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Monster to Ty jesteś gosciem od czarno-zielonej ZX9RRRRRR ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 @PaleWe wtorek karpacz jednak nie ale od rana do 15 jazda więc można jakąś trasę zrobić, co myślisz? No szkoda.Ja jestem we Wroclawiu, wiec dlatego sie pytalem o Karpacz, bo bym dolaczyl w polowie drogi:P Do Leszna nie bede uderzal, ale jak masz zamiar moze jakies trasy kolo Wro robic to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Napisano Wczoraj, 09:44Monster to Ty jesteś gosciem od czarno-zielonej ZX9RRRRRR ? Tak to ja jestem tym gościem od czarno- zielonej ZX9R :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Pytania:1/ Jakie plany na weekend?2/ Widziałem dzisiaj czarne Tuono na rej. PKS... zna ktoś?howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ja nie znam :)Monster, dziękówa za wyczerpującą i urozmaiconą stosownymi kolorami odp. :DJoey Ty żyjesz ? Gdzie się podziewasz ?Joey ma nas w dupie, ma nas w dupie odkąd parkuje swojego makarona w heven :PLata ktoś jutro ?Może lata ktoś dziś, dziś trwa jeszcze przez lekko ponad godzine , lata ktoś bo jeszcze piwa nie otworzyłem a akumulator nowy juz przykręcony - tak Twin - nowa bakteria !! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 moge jechacdzis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja dzisiaj (środa) nie. piątek albo sobota...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mam propozycję :biggrin:Możecie mnie odwiedzić w KOŁOBRZEGU jak nie mcie co robić :wink: hehe Piwko mam schłodzone w lodówce dla strudzonych motocyklistów :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi