MONSTER LESZNO Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 KAWA + SAKI :wink: hehe To co manewry nocne 18 lub 19 ???Carroll ruszysz dupę dzisiaj też?? ;) heheA cała reszta forum zapadła w sen zimowy bo nic ich nie widać, nie słychać ..................... Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja mogę ruszyć dupę dzisiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ja wczoraj kapiel lacznie z moto zaliczylam...:)a co do dzis to nie wiem, nie wiem. moto po naprawach wiec nie mozna za duzo szalec od razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja niestety dzisiaj odpadam, ale za tydzień w sobotę bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 nocka dzis ... :( Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ciszej mi jeździć pod oknem!!!!! Panowie szykuje się slub :DKomu nie szkoda gumy niech sie szykuje na sierpien :Dinfo dokładne dam znac jeszcze Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czesc.Jak ktoś szuka z was lub znajomych to polecam bardzo ładną Kawasaki ER-6N; 2007r. przebieg:6576km -, szczegóły w opisie :) http://allegro.pl/kawasaki-er-6n-2007-naked-bike-bielsko-biala-er6n-i2517528419.html no widze po wpisach że dzieje sie nie najlepiej w regionie (znowu gleby), a mialem wraazenie ze w tym sezonie spokój panuje na drogach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/155562-slubleszno-25072012/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ZBIERAM CHĘTNYCH NA NIEDZIELNY WYPAD DO SŁAWY O GODZ. 13,00 NA MC, SĄ CHĘTNI???? :excl: :excl: :excl: ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Oczywiscie :):) :)Jutro tez chyba posmigam troche :)Dzisiaj jednak maly dylemat mialem , co wybrac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Złotyyyy też mi dylemat :) wybierasz kosiarkę i kosisz trawę ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 hahaha no tak :) to tez jakis wybor :)Marecki kiedy jezdzimy ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jeżeli nie będzie padać to myślę, że jutro po południu można pobrykać :) może około 16 tej? ja wczoraj kapiel lacznie z moto zaliczylam... :)... Co się stało? wleciałaś do jeziora? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 ZBIERAM CHĘTNYCH NA NIEDZIELNY WYPAD DO SŁAWY O GODZ. 13,00 NA MC, SĄ CHĘTNI???? :excl: :excl: :excl: ;)Jak się zdąze wyrobić podlece Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 jeżeli nie będzie padać to myślę, że jutro po południu można pobrykać :) może około 16 tej? czyli dzisiaj 16:00 MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi