Złotyyyy Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wyrazy wspolczucia dla calej rodziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 dobra ja już wiem, że w sobotę o 15:00 to musze już zjeżdżać do domu więc ja jestem chętny na godziny wcześniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 I jak z dzisiejszym wyjazdem kto jest chętny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ja o 15:00 nie ale koło 12:00 mam 1,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Szkoda bo ja do 14 jestem w pracy 15.30 czekam na MC jak będzie ktoś chętny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 aa wieczorem ktos lata ? Joey rusz dupe i rsv ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 jestem pijany xDWieczorem tez bede xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 i tak u nas była burza i czarnuch mokry więc pewnie u Was podobnie lub zaraz będzie podobnie. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Proponuje jutro czyli29.07.2012 godz 18:00 MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Maciej_04 I jak tam dzisiejsza wycieczka. Ja nie dałem rady na 15:30 się wyrobić wrrr :( Proponuje jutro czyli29.07.2012 godz 18:00 MC Jutro mogę ale wcześniej jak pogoda dopisze. Od 19 będę na Strzeleckiej. Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Maciej_04 I jak tam dzisiejsza wycieczka. Ja nie dałem rady na 15:30 się wyrobić wrrr :( Jutro mogę ale wcześniej jak pogoda dopisze. Od 19 będę na Strzeleckiej.Wycieczka udana :) zaliczyliśmy Boszkowo i zdążyliśmy do Leszna przed burzą.Bedzie jeszcze okazja żeby znowu gdzieś się wybrać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Czy ktoś z Was ma jakieś plany na urlop od 11-25.08 ???? Może jakiś dalszy, kilkudniowy Wypad ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 KU PRZESTRODZE UWAŻAJCIE NA DRODZE :excl: :excl: :excl: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 MONSTER LESZNO Kurde coś wiesz jak się zakończyło ... plama krwi nie wróży najlepiej ... Coś lipiec pechowy 2 osoby mniej wśród Nas z regionu ... ehhh Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzisiaj musza byc manewry bo normalnie nosi mnie !!!!Monster szykuj Kawe !!!! :P Jama sie zjawi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi