Beti Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja jutro tez odpadam, jade w odwiedziny do rodzinki. Fakt jest taki, ze w Lesznie:P, ale mamusie wioze, wiec dla jej bezpieczenstwa jedziemy samochodem, heheAha,Asmo...jakbys mogl jakos tak uszykowac te gazety...moze jutro bym po nie wleciala....jeszcze Ci smsa nappisze, bo mi naparwde pilnie...za 3 tygodnie najpozniej musze oddac gotowa czesc teoretyczna. Aha, no i zycze tym co pija - milego picia, tym co jezdza - milego jezdzenia, a tym co sie ucza - milego uczenia:):buttrock::) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Wstalem i zyje czyli wczoraj jednak ostro nie bylo :icon_biggrin: Irek w nowym SM jest artykul o twoim zygzaku w dziale moto uzywane. Nie wiedzialem ze to byl najszybszy seryjny moto poczatku lat 90 :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgadza się Pale, dopiero w 1996 roku zdetronizowała ją Honda CBR 1100 XX na 10 lat, w tym roku powstał Kawasaki ZZR 1400 :clap:No ale to już wiesz, ja mam zamiar moją kawką polatać kilka sezonów, jak narazie jestem z niej bardzo zadowolony i nie mam zamiaru się jej pozbywać, ale kto to wie co nam życie zgotuje :)No odnośnie picia to w piatek też nie było aż tak źle, ale w sobotę raczej bym nie ryzykował jazdy na moto, lepiej na koniec roku nie ryzykować.Pozdro , do zobaczyska kiedyś w Lesznie na jakieś imprezce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Irek a Hayabuza nie byla najszybszym seryjnym moto? bo tak mi sie wydawalo...I co z filmem? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 TEz chcialem sie pytac o Hajke ;) Wiciu wracasz na ten weekend ? A moze bedziesz smigal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Hayabuza była chyba po Hondzie, zresztą kichać na to , film umieszcze dzisiaj i podam link.Pozdro Edytowane 21 Listopada 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czekamy z niecierpliwoscia :buttrock:na weekend bede chociaz nie chce to obiecalem mamie i zarcie sie konczy :/ ale pewnie w sobote juz wroce do wro a co z moto to nie wiem napewno musze suzi schowa na zime w ten weekend... Aha rama w koncu przyszla :crossy: jeszcze tylko dokumenty..... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Mam nadzieje ze dzisiaj juz Irek ten film zapodasz :D Wiciu cieszyc sie bedziesz jak moto zarejestrujesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Hejka.Melduje sie i pozdrawiam z zimnej i mokrej Anglii. Widze ze u was sie wiele dzieje i ekipa sie zaciesnia :banghead: Dobrze sie dzieje pod moja nieobecnosc :)Witas te papiery postaram Ci sie zalatwic... zobaczymy co z tego wyjdzie i czy koles nie wyprze sie moto :flesje: Moja Virazka caly czas w garazu... niestety jak na razie nikt jej nie chce choc podobno jakis koles sie o nia dopytywal. PS. U mnie wszystko ok :) PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 no oknik byl jakis koles ogladac Twoja virazke , bylem jak przyjechal, ale niestety Slawek musial cos spieprzyc i naprawde brzydko olej cieknie :icon_rolleyes: nie wiem czy jeszcze zostalo wystarczajaco zeby nia jezdzic... :/bede bardzo wdzieczny jesli sprobujesz sie cos dowiedziec o tych papierach, chociaz nie licze na zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No to Witas, pewnie troche Ci ulzylo, super:) To niedlugo bedzie mozna opijac Twoje moto :) :P :) No to ja tez czekam na filmik...i cos mi sie zdaje, ze niebawem operator sie zmieni, hehe Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Elo elo ziomyW koncu dostalem odszkodowanie z ubezpieczalnii.Wycenili szkody na 3650 zeta :eek: ale napisali na podstawie szkody calkowitej.Czy wiecie czy to oznacza ze moj moto stracil prawo rejestracji :) Wiecej infohttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=62121Jezeli moge sobie naprawic bez zadnych problemow to sie ciesze w ..uj :eek: :icon_eek: :biggrin: :bigrazz: pzdr. BTW.Nowy sezon juz niedlugo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamotolo Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Koledzy szukam opini o serwisie czy też sklepie MOTOREX o ile nazwy nie zchrzaniłem w Lesznie macie jakieś? czy warto dać im moto w ręce? Pozdrawiam Leszno i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Cześć kolesie i koleżanki, u mnie wszystko ok. Filmu nadal nie mogę zmniejszyć objętościowo - niech ktoś mi powie ku.... a konkretnie jakiego programu mam użyć i jak to zrobić bo zaczynie mnie to z lekka irytować :biggrin:Acha Beti, co to oznacza , że chyba zmieni się operator, co masz na myśli ? :flesje:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Koledzy szukam opini o serwisie czy też sklepie MOTOREX o ile nazwy nie zchrzaniłem w Lesznie macie jakieś? czy warto dać im moto w ręce? Pozdrawiam Leszno i okolice Jesli MOTOREX to ten serwis na fabrycznej (albo przemyslowej?) to Ario bardzo sobie ich chwali, chociaz ostatnio zapmnieli mu bak dokrecic :)Ja zabardzo nie mam z nimi doswiadczenia, pozatym ze sprowadzali mi podnozki przez pol roku po czym powiedzieli ze jednak nic z tego:Pale ja generalnie jestem uprzedzony do wszystkich serwisow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi