darecki10 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Marecki napisz coś więcej o tym rajdzie o której i w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W sobotę podskoczę do Gostynia a w niedzielę chyba Licheń zrobię... przynajmniej takie były plany.P.S. Jakby ktoś był zainteresowany to pod koniec sezonu (ewentualnie w sierpniu) będę sprzedawał Fazera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 darecki10, wszystko dzieje się przy amfiteatrze. zapisy będą o 11.00 dostajesz kartkę z pytaniami i określeniem trasy i ruszasz. Jest to rajd na orientację, ale przede wszystkim dobra zabawa :) Jak będe znał więcej szczegółów to napiszę :) PS. Bartek a co po Fazerze? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 po fazerze bedzie slub :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 heheheheheu mnie kolega ma slub i mowi ze po slubie bedzie motor :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 heheheheheu mnie kolega ma slub i mowi ze po slubie bedzie motor :D :)heheheheheu mnie kolega ma slub i mowi ze po slubie bedzie motor :D :) hahaha naaaa pewno!! :D jak nie ma przed to uważaj jak będzie miał po :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 dokladnie..bedzie widzial motor jak swinia grzmot..bedzie dawal cala wyplate zonie..i modlil sie czy moze wypic piwo :D i wyjsc do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 To są jakieś plany na jutro czy każdy na własną rękę śmiga do Gostynia. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No właśnie proponuję jutro po 8 się na MC zebrać. Kto się pisze?? Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Powaznie... :) Napisze Wam kiedy kupi :) A jak nie kupi tez Wam napisze heheehehe Znam go i stawiam ze kupi :):):):)Apropos wyjazdu do Gostynia, pisze sie jak cos :) Wiec Monster mozemy leciec razem jutro rano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) jakby co to ja Świeżak lecę z Wami :) oczywiście jak można się podłączyć :) Czekam na konkretne info co gdzie i jak :) Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wy poważnie z tymi święceniami? A może są tu jacyś dorośli ludzie co nie wierzą w moce nadprzyrodzone tylko we własne umiejętności? By się tak spyknąć w weekend majowy i gdzieś pomknąć bez modlitwy? :tongue: Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja sie pisze na Gostyn ... TWin_78 jak nic nie wypali jutro z Gostyniem co powiesz na wspólną jazdę ???? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jutro, znaczy dziś, raczej pogoda nie dopisze (dodatkowo mam u siebie mały remont który krzyżuje mi wszystkie plany), ale weekend majowy i jakiś mały wypad ateistów? Dlaczego nie! :wink: Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jakby co ... lukam na pogodę i czekam na info ... jestem raczej na bieżąco z Info wiec wystarczy wpis i jadę ... Co do weeku majowego to myślałem Karpacz ... może Wisła ... albo cuś podobnego ... tak na 4 max 5 dni wyskok Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi