Beti Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Pale, a pisales ze nie pojdziesz:P:P Klamca!!!!!!HeheheNo to czekamy na Wicia, bo ja z Anka juz tez jestem ugadana.Witas!!!!!!!!!!Ty to normalnie zawsze gdziesz bladzisz i sie spozniasz przez to :icon_mrgreen::PB3stia, jakby nie bylo Cie na gg (to jest rownoznaczne z tym czasami, ze Cie nie ma przy kompie i nie bedziesz mogl sprawdzic forum:P), to wysle Ci smsa, o ile masz nr w profilu gdzie bedziemy.Ejjjj....Irka nie bedze....swoja droga, Irek, przyjedziesz kiedys na takie spotkanko:D?? Asma nie ma - wybyl, ale jeszcze z Leszna jest "starszy pan" na czerwonym moto:P (dwa czerwone moto mamy, ehhh..bedzie sie mylic:P) Ario sory, ale moja siora tak Cie okreslila <hahah> Niedlugo chyba wyciagne wnioski, ze na moto latwiej jest sie nam umowic:) Edytowane 11 Listopada 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 na to wygląda że chwilowo została odwołana impreza u kumpla (córa jeszcze nie chce na świat wychodzić :bigrazz: )tak więc szanse wzrasają :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Gdzie ja pisalem ze nie pojde? JA ide nawet mimo tego ze nie jestem jeszcze w pelnej gotowosci :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No ze w piatek nie pojdziesz:) Hehe...gdzies tam pisales No to ja powiem tak...po krotkiej dyskusji smsowe godzina 20.00?? Ale nie wiem gdzie...podajcie jakies miejsce i czy godzina pasuje i juz:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 ha no to ja juz jestem w necie :wink: troche uzerania z win XP i neo ale juz wszystko OK :icon_mrgreen: moze byc 20 a zeby bylo w klimacie to moze motor klub? chociaz tam duzo mlodej mlodziezy chyba przesiaduje wiec mozemy zmienic miejsce jesli ktos woli :wink: Chociaz ja tam dawno nie bylem wiec moze cos sie zmienilo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Beti to bylo ze pojde w piatek a nie wiedzialem czy pojde w sobote :wink: Ja powoli dochodze do siebie i jestem juz gotowy to picia kolejnych browow :wink: Wiciu w motorze sie nic nie zmnienilo no oprocz tego ze dymu od fajek to teraz jest tam tak gesto ze oddychac nie ma czym wiec nie lubie za bardzo tam lazic A wogole to jak jedziesz i czym do leszna BTW 200 postow ale ze mnie spamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Wiem, ze dymu sie nie uniknie, ale mam taka mala prosbe>Wolalabym miejsce, gdzie nie bedzie tyle dymy, zeby was szukac. A chodzi o to, ze z moim gardlem tego nie zniose...naprawde mialam dosc powazny problem z nim w tym tygodniu...dym mnie zabije tym razem!!!!!!:):wink: A moze Mezalians...raz tam bylam i to krotko, ale podobno fajnie tam jest. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ok Gadalem z Wiciem i ustalilem ze kolo 20 w czerwonej. Mam nadzieje ze wszyscy zainteresowni wiedza gdzie to jest. Zawsze lokal mozna zmnienic. W mezaliansie jest fajnie ale knajpa uchodzi za taka dla gejow :) ... ale ja sie tym nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No dobra, to Czerwona. Kolo 20. Mam nadzieje, ze was odnajde tam:P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 qrde co to czerwona :buttrock::D:D:D widac po knajpach nie łaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Rzeczywiscie widac ze po knajp[ach nie lazisz :buttrock: Taki pub na rogu tylnej i bocznej. Jak wchodzisz ze slowianskiej w tylna to piewszy rog po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 jak sie nie zgubie to będę na chwile na 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) No ja bym Ci radzila byc o 20.30 :icon_mrgreen: Znajac nasze zdolnosci to napewno nikt z nas nie bedzie tam o 20 :P:P Umawiamy sie na 20....bierzemy poprawke na to i wszyscy bedziemy o 20.30 :P :D A trafisz napewno do Czerwonej. Pale ladnie to opisal....rog tylnej i bocznej - doslownie rog :) P.S. Ktos mowil cos o 200 poscie:) Pale jak Ty to robisz, przeciez jestes krocej niz ja tutaj, a ja teraz dopiero nabilam 200 <hahaha> Edytowane 11 Listopada 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 no coz niestety 6 tym razem jednak nie trafilem :Pmusze sie zadowolic 4 :eek::D:D to tylko 155,10zl ;)ha to znaczy ze chyba bede gral dalej w lotto ciekawe kiedy cala ta kase oddam im spowrotem :D a spotkanie bylo fajne i poznalismy Bestie mam nadzieje ze sie nie zrazi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No co za fartuch.Wiciu ty nie grasz ty farcisz :icon_razz: Ale nie ma tego zlego.... w koncu dla mnie 10% czyli 15,51 :bigrazz: Odbiore przy nastepnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi