Woziu Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 jedzie ktoś na motoccross do wschowy ?? Zawody zaczynają sie o godz. 12.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Majka, kiwnęłaś, lecz i tak nie wiesz kto trąbił z Yarisa na śliczne ER6f :bigrazz: Pozdrowionka :buttrock: Edytowane 18 Września 2011 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Gleba jak to gleba;D każdemu się zdarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Napisal to ten co juz raz byl za bardzo do przodu.... A co do wywrotek to wypier..dolic sie moze kazdy.heh dziekuje za obrone:) Majka, kiwnęłaś, lecz i tak nie wiesz kto trąbił z Yarisa na śliczne ER6f :bigrazz: Pozdrowionka :buttrock:wiem ze ty trabiles:) widzialam cie nawet w roli sedzi na rynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 zawody we wschowie były udane nasi dobrze pojechali.. Widziałem że carrol i ekipa w połowie się zjawili.. torów mniejszych do krosu jest u nas w okolicy jak na lekarstwo, więc jesień dobry czas żeby z asfaltu na dziury się przerzucić :lalag: i po zimie żeby kondycji na wiosne nabrać też można polatać po dziurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 hej, ja na ogół mam kilka wejściówek z pracy na Kacze Doły więc jak ktoś w przyszłości będzie chciał to niech da znać. teraz miałem 4 i wydałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 torów mniejszych do krosu jest u nas w okolicy jak na lekarstwo, więc jesień dobry czas żeby z asfaltu na dziury się przerzucić :lalag: i po zimie żeby kondycji na wiosne nabrać też można polatać po dziurach...Czy to asfalt czy to polna jedno od drugiego się wiele nie rożni. I to i to dziurawe tylko że na jednym jest podsypka a na drugim już masa bitumiczna xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 zawody we wschowie były udane nasi dobrze pojechali.. Widziałem że carrol i ekipa w połowie się zjawili.. torów mniejszych do krosu jest u nas w okolicy jak na lekarstwo, więc jesień dobry czas żeby z asfaltu na dziury się przerzucić :lalag: i po zimie żeby kondycji na wiosne nabrać też można polatać po dziurach... oooo no ładnie a ja Cie nie widziałem Ty sie nie przywitałeś :> nieładnie ;P Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 widziałem was z daleka, a później nie mogłem znaleźć jak byłem w środku.. o 16-tej do leszna zapier*alałem żużel oglądać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jest ktoś chętny w niedziele na trasę 300-400km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jest ktoś chętny w niedziele na trasę 300-400km? A masz juz jakas konkretna trase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nic szczególnego jeszcze nie planowałem ale myśle, że raczej góry... na przykład KarpaczChyba, że Pale masz jakąś lepszą opcyję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pale mijałem Cię wczoraj na "5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 A dziś będzie ktoś latał? Niedziele mam już zajętą, bo wyjeżdżam z rodziną. Od około 14 chętnie bym polatał. Jest piękna pogoda i można by gdzieś bryknąć :) Pasuje komuś? Joey, złożyłeś motonga? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pogoda piękna, fakt...też mam zamiar to wykorzystać wreszcie:) Przez cały tydzień bałam się, że jak przyjadę do Boja, to pogoda będzie fatalna...a tu słoneczko:) Więc myślę, że też dzisiaj wyjadę :) :) Wreszcie;):) Barthazz...propozycja kusząca...niestety w niedzielę, to ja już będę wracać do Wro :( Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi