carroll Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 dzięki chłopaki za dzisiejsze latanie :D będac juz na forum poruszam temat toru... wiec proponuję naprawiać kozy wymieniać klamki crashe podnóżki szyby lusterka i w najbliższą niedzielę lecimy na tor :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Taką pogodę jak dziś, to trzeba było wykorzystać. Świetnie, że po mnie wpadliście, dzięki :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) nie naprawie kozy :icon_evil: ...ale na tor jestem chetny :icon_evil:zawsze jestem chetny na turystyczne przejazdzki :> Edytowane 11 Września 2011 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) Ario wal na pw albo tel - może pomogę... Jestem trochę oblatany w tych sprawach.Pzdr Edytowane 11 Września 2011 przez Kynias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 carol a ty gdzie dzisiaj z pancerzem w rekach szedles?po 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 dobre rokowanie na weekendowe latanie! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 carol a ty gdzie dzisiaj z pancerzem w rekach szedles?po 19? aaa bo ja tu i tam latałem i pewnie do kozy szedłem hehe a z Adą widzieliśmy Cie jak terroryzowałaś leszno :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to w niedziele mnie widzieliscie...:)? dzis juz moge na legalu jechac bo plastik w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to w niedziele mnie widzieliscie...:)? dzis juz moge na legalu jechac bo plastik w rece tak to była niedziela gratulujemy no i oczywiście bezpiecznej jazdy zyczymy! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ja odpadam w ten weekend z kisielinem, mam strzelony uszczelniacz w lewej ladze i juz w sezonie nie bede go robił (zostawiam na zime) szykuje moto i w alledrogo, ale jakby jakieś latanie to spoko. PzdrP.S. podnóżki już są :) Crashe tyż Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ktos w sobote do bojanowa na zakonczenie sezonu?:) o 15.30 wyjazd z rynku w bojanowie a jakas trase na zaknczenie sezonu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Manuela a Ty co sie ociagasz? po dłuuugiej nieobecności, piękny powrót w wielkim stylu, bo z dokumentem w dłoni :D wczoraj, pierwsze podejście okazało się złotym strzałem! :icon_mrgreen: pomimo ferelnego początku kursu jako wywrotkowa kaskaderka - ZDAŁAM NA PJ A zaliczając cały egzamin bezbłędnie :D :D :D ufff... wielkie podziękowania dla Jareczka, bez którego takiej rewelacji by nie było ;) zdalam w koncu na prawko na motocykl^^ jestem z siebie dumna:)mimo urazów po wypadku:) MOJE GRATULACJE :clap: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no tobie tez gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobylen Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Panowie jutro po poludniu będę sprawdzał motocykl w Lesznie, turystyk Yamha FJR, czy ktoś byłby chętny mnie wspomóc? pozdrawiam Cytuj 1300km w 3dni Czechy Austria Słowacja youtube.com/watch?v=mutOtq91JFQ2500km w deszczu Chorwacja youtube.com/watch?v=wqJ4vUBLybY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Manuela gratulejszyn raz jeszcze :bigrazz: Teraz jesteś easy rider'ka z uprawnieniami :crossy: Kobylen - napisz gdzie i o której. Pracuję w Lesznie, więc jak będę miał akurat czas to chętnie Ci pomogę :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi