carroll Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) więc tak jak obiecałem zdjęcia dostępne tu:https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/TorStaryKisielin20110828?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO7n3I-9osjD8gE&feat=directlink jeśli ktoś chciałby jakieś konkretne zdjęcia mogę przesłać na maila tylko proszę o wiadomość na priv Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dzieki za zajebistą niedzielę ;D części już znalazłem i niektóre zamówiłem ;p pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Karol "Niestety, nie znaleziono strony." :( Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja rowniez dziekuje Panią i paną ;d. Dzisiaj byla niezla corrida,ale da sie Karolu da pojezdzic turystycznie. Karol wkoncu moze sie pochwalic jakimis profesjonalnymi zdjeciami :-) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ok poprawione już zdjęcia działają XD Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Oglądając te zdjęcia nasuwa mi się tylko jedna myśl.." Pojedz na tor zgruzować sprzęta" xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Oglądając te zdjęcia nasuwa mi się tylko jedna myśl.." Pojedz na tor zgruzować sprzęta" xD Ja się cały czas powstrzymuje żeby na tor pojechać. Możliwe że motóÓR bym w reklamówkach i wiaderkach przywiózł do leszna hłeeh :icon_biggrin: A druga myśl to taka: RAZ KOZIE ŚMIERĆ !!!- a co zostanie to na allegro się sprzeda. Pewnie łatwiej na części po sezonie sprzedać niż w całośći P.S. Zna ktoś z was jakiś serwis/hamownia gdzie stroją motocykle ?? Po zmianie filtra itp. kilka koni mi zdechło w gracie i się zamulił poważnie. Potrzebny doktor, który zestroi wszystko jak należy i wgra odpowiednie mapy do ECU. P.S. Zdjęcia z toru jak zawsze zajebiste :lalag: :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Woziu w reklamówkach i wiaderkach to byś z poznania wrócił , tutaj najwyżej poszlifowane plastiki, bez klamek, podnóżków, lusterek, kierunków i innych wystających gówien-na Kiesielinie nie ma prędkości więc sprzęta zgruzujesz na poziomie jeszcze dopuszczalnym :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 żeby zgruzować to trzeba się postarać. najwyżej przeszlifujesz... no! jak masz pecha to urwiesz podnóżek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no to musze pojechać do kisielina :laugh: :clap: wygląda na to że kisielin to jest co lubie czyli dużo zakrętów i ciasno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fotki zajebiaszcze :lalag: Niektórym kolegom załączyło się motoGP ;) Na szczęście bez większych strat - lecz i tak współczuje... Znam ten ból - mi takie motoGP załączyło się na górskich winklach, gdzie były kamyczki... Caroll wymiatasz!!! Jestem pod wrażeniem :clap: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no to musze pojechać do kisielina :laugh: :clap: wygląda na to że kisielin to jest co lubie czyli dużo zakrętów i ciasno..ciasno, ciasno i bez włosów :P a tak poważnie to naprawde ciasno sie robi koło południa... I te wszechobecne SM... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jechał by ktoś ? jeśli są zainteresowani to prosze pisać bo mam smake się na to przejechać :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Karol dzięki za zdjęcia ;) Rudy dzięki za nakierowanie na zdjęcia :buttrock: EDIT: Pobrałem kilka zdjęć, jak mogę pobrać całość na raz? Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 specjalnie się logowałem coby napisać :) dziekówa za zdjęcia :D niedziela - kox :) było nie chudo :) kupywać lusterka i podnóżki, prostować kraszpady i do zobaczenia następnym razem :DD lovciam i słitam w dupcię :* Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi