RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 28 tzn powrót z czech :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 We wrześniu tor jak najbardziej ale ja bym jakiś zlot chciał zaliczyć kuwa mać;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korki1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 We wrześniu tor jak najbardziej ale ja bym jakiś zlot chciał zaliczyć kuwa mać;/We wrzesniu BEDZIE ZLOT PIEKARZY W SLAWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Łukasz...wiem że nie pada ale o czymś nie zapominałeś?;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jak już z niektórymi rozmawiałem zbieram ekipę na tor w starym kisielinie w najbliższą niedzielę to jest 2011.08.28 jeśli jest ktoś chętny to pisać Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ja tym razem nie odpuszcze i BĘDĘ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jakie czasy na kisielinie kręcicie? Ja dwa lata temu miałem 47 sekund ale koleś na starej hajce miał 44 sekundy za co pełen szacun. Niemiecki mistrz supermoto robił czas koło 39sekund jak mu mierzyłem. Ciekawy jestem jak to jest w waszym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Karolu chyba sie spotkamy w Kieielinie, na Jiczyn sie "moim" plany poj**ały i szukamy alternatywy bo w sobote deptać do czech nie ma sensu ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Rudy jak sie nie opłaca??? :icon_razz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 pozdrowienia z lozka...:( mialalm dzisiaj wypadek w lesznie. aleje krasinskiego- walowaco prawda na tzr ale zawsze... (na prawko kolejne podejscie musze) :((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :clap: :lalag: całe szczęście w nieszczęściu, że wypadek na tzr się przytrafił.. P.S. pozdrowienia dla nas przesyłasz z łóżka szpitalnego ?? jakieś szczegóły poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ze szpitala wyszlam po 2 godzinach wypadek byl ok 19z lewego pasa skrecal w prawo i mnie nie zauwazyl na prawym pasie. (ni z tad ni z owad zaczal zjezdzac)a ja nie chcac uderzyc w niego i leciec w powietrzy polozylam moto na lewa stroneobijajac staw kolciowy, biodrowy i skokowy lewej stronymam tez zdarta skore do kosci prawiebo zrobilam na aswalcie baczka o 180 stopni... boli jak cholera. a kierowca (nie wiadoma rejestr PT)... wyszedl po 10 min z auta jak juz inni mi udzielili pomocy i wezwali karetke i policje... z pytaniem "jestes cala-prawda?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Taki kutas powinien od razu w ryja dostać! Nie dość, że spowodował wypadek, to jeszcze bezczelnie pyta po paru minutach! Dobrze, że jesteś cała! Zdrowiej! Policja jakoś porządnie go ukarała? Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 była krew lub porozrzucane części ciała na jezdni ? szkoda że tobie się to przytrafiło ale dobrze że jesteś w jednym kawałku :icon_mrgreen: kierowca może nie z leszna i się zamotał na krasińskiego (nie był zdecydowany którym pasem ma się poruszać) kóóórde przecież na krasińskiego niema pasów więc można jechać jak się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nie można. w PL obowiązuje ruch prawostronny czyli możliwe blisko prawej krawędzi jezdni. inna sprawa, że wszyscy na Krasińskiego jeżdżą jak chcą i przeważnie bliżej lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi