Ario Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 WitasMyślałam, że na jakiś czas owe wydarzenie ostudzi Twój zapał, ale widzę że takie akcje są tylko wodą na młyn... -.-Mam tylko nadzieję, że do sierpnia trochę się powstrzymasz, bo w końcu żona każe Ci sprzedać moto :P a wiesz że z żoną się nie dyskutuje...:) z autopsji... żona każe sprzedać moto, moto się sprzedaje i kupuje nowe :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A w wyborze nowego pomaga serdeczny kolega :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A w wyborze nowego pomaga serdeczny kolega :Da idź w pizdu, moto polecane przez Ciebie oglądałem z Londynie!! nic bliżej nie było ??? ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 z autopsji... żona każe sprzedać moto, moto się sprzedaje i kupuje nowe :P :D Dobre :) Patrzylem w lusterko i widzialem gdzies tam w oddali migajace swiatelka - jechali na sygnale, oznakowanym radiowozem, ale dosc daleko za mna. Na filmie bylo zblizenie do 15x... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) ZA TAKIE DROBNE WYKROCZENIA NA TAK DŁUGIM ODCINKU POWINNI POCHWALIĆ I PUŚCIĆ DALEJ.. Woziu...Przekroczenie prędkości i ciągła linia to najwyżej karane wykroczenia - nie mówiąc o przekroczeniu prędkości więcej niż o 50km/h. Spokojnie mogli mu zabrać prawo jazdy na miejscu. Każdy sąd by się przychylił do Tego. Potraktowali go w łagodnie. Edytowane 17 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 CO ZA KUURWY !!! po*ebaŁO ICH ŻEBY ZA JEDNYM POJAZDEM 15KM JECHAĆ. TO NA TAKIM ODCINKU KAŻDY INNY ZROBIŁBY 99 WYKROCZEŃ.. "Podoba" mi się ten tekst . Cieszmy się jednak że nie każdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) To jest temat rzeka. Mam motocykl i mam dziecko. W terenie zabudowanym powinni karać na maksa. Co innego poza miastem. Są dyskusyjne sytuacje... Dodam dla tych którzy się zagotują że miałem już raz zabrane prawo jazdy....właśnie za jazdę w mieście. Ciesze się że moja głupota nie przyprawiła nikogo o kalectwo Edytowane 17 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Woziu...Przekroczenie prędkości i ciągła linia to najwyżej karane wykroczenia - nie mówiąc o przekroczeniu prędkości więcej niż o 50km/h. Spokojnie mogli mu zabrać prawo jazdy na miejscu. Każdy sąd by się przychylił do Tego. Potraktowali go w łagodnie. W przypadku motocykla nie powinny byc te wykroczenia zbyt poważnie traktowane.. Rozumiem kiedy kierowca TIR-a lub autobusa by tak pojechał to kara się należy bo to wielkie gabloty i przy takich manewrach istnieje większe zagrożenie.. ale to moje zdanie. racja temat rzeka bo zależy w jakich okolicznośćiach wykroczenia są popełniane.. zobaczcie co znalazłem: rodzina zmierza na otwarcie galerii żywe ścigacze polak kiedy widzi zwierzę to odrazu włącza się konwerter w głowie, ile i jakie żarcie by było z tego na co patrzy.. ponoć kiedy polacy emigrowali do UK to z parków masowo ginęły kaczki i łabędzie, a nawet wiewiórki o królikach nawet nie wspomnę.. Za zjadanie królików brytyjczycy byli naszym wdzięczni bo to u nich plaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Mam nadzieje ze w przyszlym tygodnu nie zobacze ich na plazy xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Mam nadzieje ze w przyszlym tygodnu nie zobacze ich na plazy xD Ja własnie wrócilam z Mielna i ich nie było:) mozna smiało jechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 to lipa jak dzików niema Jeżeli znacie dobry i tani punkt gdzie mogę pojechać zrobić przegląd motocykla to będę wdzięczny :lalag: w lesznie lub bliskiej okolicy punkt preferowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 mam pytanko do tych co byli w bojanowie... macie zdjecia jakies?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 mam pytanko do tych co byli w bojanowie... macie zdjecia jakies??Mogłem zabrać aparat to byśmy popstrykali kilka fotek. Ale z tego co się orientuję to siostra Beti robiła fotosy więc czekamy z niecierpliwością :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Pozdrowienia ze słonecznej Ustki :bigrazz: Ps. Dzików tu nie ma ;) choć na plaży pojawiają się tłuste morświny hahahahhahahha :D:D:D Ps2. Nawet net tu jest - chodzi jak rzygi ale jest :) raz po raz się odezwę :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dziękówa Ziomek :lalag: buuuuuuuhaaaahaaaa.. :clap: :laugh: Chyba dlatego niema dzików bo uciekły na widok morświnów :laugh: ostatnio często myśle żeby nad to nasze morze wyskoczyć.. lepiej może nad morze niż w około komina trzaskać setki kilometrów.. ja dzisiaj montuje podświetlenie blachy i odblask zakładam, a jutro na przegląd.Od jutra będę jeździć tylko w nocy .. :ph34r: jeżeli teraz jest sezon na szparagi to dziki pocisnęły na niemcy :laugh: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi