majka4304 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Przecież nikt sie nie nabija z motorowerów więc po co te nerwy!Nierozumiem dlaczego sie wstydzisz twojego motora ?? Ja w chwili obecnej wolałbym motorower niż mojego klamota bo do jazdy po mieście i osiedlach sie nie nadaje. a ile ta twoja japonia wyciąga że tak narzekasz ?? Ja do ponieca bym sie bujnoł wydaje mi się że bedzie kabaret na tej paradzie.. okolo 80km/h... zobaczymy jak to bedzie z nowym napedem-ponoc ma jechac szybciej bo mnijesza zebatka bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 okolo 80km/h... zobaczymy jak to bedzie z nowym napedem-ponoc ma jechac szybciej bo mnijesza zebatka bedzie. a co to za sprzet dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 TZR 50 Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 TZR 50 no to ja tak bym sie cieszył bardzo z tych 80km/h z przepisowych 45:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 no to ja tak bym sie cieszył bardzo z tych 80km/h z przepisowych 45:Dno ale jeszcze tylko nie caly miesiac i juz pojdzie w odstawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 no ale jeszcze tylko nie caly miesiac i juz pojdzie w odstawke a ja sie wcale nie nabijam jakby co !!! wiesz ja jak zaczynałem jezdzic na czymkolwiek to nie była to piękna TZR'ka tylko Komar 2320 , no fakt ze to bylo jakos z yyy 16 lat temu ale mimo wszystko wtedy to juz tez nie był szał:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Odwołuję to co napisałem wcześniej! Do pracy idę jednak dzisiaj na nockę więc jutro mam wolne pod warunkiem, że nie pójdę spać:) A więc melduję się na McD o 9:50.Majka - sąsiadko za płota - jak chcesz to możesz jechać ze mną. Tylko daj znać czy jesteś zainteresowana. Na priv masz mój telefon Beti yło. dzięki... jutro mogę poopowiadać jak bA było ZAJEBIŚCIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ario jestem nie w temacie. Sprzedałeś sprzęta ?wymieniam sprzęgło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 jeżeli tam będa ładne dziewczyny to musze felgi z kurzu przetrzeć i owady z owiewek zdrapać.. nigdy nie wiadomo CO gdzie i jak się nawinie, także pucuj, pucuj :icon_mrgreen: bo w razie wu jaka strata by była z tymi robalami na szybce :Pa przy okazji też jaką przyjemność byś sprawił swej niuni <czt. sv>, gdyby taka lśniąca była :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 odnośnie czyczszczenia sprzęta to przeszedłem dziś samego siebie... Fazera pucowałem od 6:30 do 12:00. Od 2 tygodni za to się zabierałem ale jakoś nigdy nie było na to czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 nigdy nie wiadomo CO gdzie i jak się nawinie, także pucuj, pucuj :icon_mrgreen: odp. Masz racje nigdy nie wiadomo co na trasie może się nawinąć. Może to być np. ukryta kontrola radarowa... różne rzeczy mogą się nawinąć.. a brak owadów na kasku i lampie to znak że kierowca jeździ przepisowo.. bo przy takich prędkościach nic się nie przyklei.. bo w razie wu jaka strata by była z tymi robalami na szybce :P odp. oooj strata mogła by być kilkaset złotych na mandat... a przy okazji też jaką przyjemność byś sprawił swej niuni <czt. sv>, gdyby taka lśniąca była :D odp. Tak faktycznie od czasu do czasu jak zetrę kurz z felg i zdrapię owady to SV-ka mruga mi migaczami i strzela z rury z radości.. a jak się mocno cieszy to mruga długimi i syczy z wentyla... jeżeli tam będa ładne dziewczyny to musze felgi z kurzu przetrzeć i owady z owiewek zdrapać.. Manuela ja nie z tych, którzy myślą że na motor laskę wychaczą.. bo co ma motor do człowieka.. A na myśli miałem, że jeżeli na imprezie będą ładne dziewczyny to i motory muszą się ładnie prezentować i być czyste to impreza będzie na poziomie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ...P.S. Marecki, wyszło coś ze zdjęć? Na szczęście mój aparat już żyje:) Pozdrawiam,Beti Wyszedł taki galimatias, że nic prawie nie wyszło :bigrazz: a masz na myśli tą pamiętną wieczorną imprezę, z ktorej niektórzy nic nie pamiętają? :icon_mrgreen: Oj nie pamiętają... I pewnie głupoty, przy okazji gadają - mam tylko nadzieję, że nikt nic nie brał na serio :) Jeżeli kogoś uraziłem - bije pokłony :notworthy: Od dziś mam urlop - zajebiste uczucie! Jutro z rana muszę wypucwać chromy w moim Romku :) hahhahahha :crossy: Spotykamy się więc o 10.45 pod amfiteatrem :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Manuela - dokładnie o to chodzi...ale kto nie pamięta, to nie pamięta...ja nie mam z ty problemów:)Marecki...buuuuuuuuu...ale wcale się nie dziwie...chociaż głupi ma zawsze nadzieję :) Ale naprawdę, ani jedno nie wyszło :( Obiecuję poparawę :D Czyść, czyść...jutro musi błyszczeć się, będzie reprezentacja bojanowskich motocyklistów :) W taki razie jutro się widzimy:) Pozdrawiam,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Wymyśliłem zagadkę !Oto zagadka: Motocyklista kupuje chusteczki w sklepie i pytanie po co potrzebuje te chusteczki?? a) potrzebuje chusteczki żeby wyczyścić szybę w kasku i przetrzeć lusterka, b) potrzebuje chusteczki bo kichął i zasmarkał szybe w kasku, c) potrzebuje chusteczki bo motocyklista czuje, że musi się wypróźnić w najbliższe krzaki po zjedzonym na obiad talerzu ogórkowej oraz wielkim kebabie z sosem chilli i extra papryczkami jalapeno na koniec zapitym dużym kuflem zsiadłego mleka, którą odpowiedź typujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 hahahaha po takim żarciu sraka pewna - aczkolwiek raczej nie zdążyłby kupić chusteczek, tylko leciałby w krzaki na żywioł :)więc stawiam na "a" :tongue: Marecki ja się teraz wczasuje wracam dopiero 21ego. Zobaczę ale ja to niepewny jestem na takie wyjazdy. Negocjuje z Beatą :-)) Spanie jakieś organizujesz wcześniej czy jak się trafi ?Będziemy spać w namiotach. Będzie świetna zabawa, więc negocjuj, negocjuj :)W razie czego mam miejsce w namiocie - ale za wiele sobie nie obiecuj, jestem hetero :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi