carroll Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam witam i czy lata ktoś dzisiaj pytam? może choć na gofra do boszkowa? :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam !:P Co do imprezy bojanowskiej, to napewno okazał sie to miły sposób na spedzenie sobotniego popołudnia. Kiełbaski były sprajty byly czego chciec wiecej :).Choc dla co niektórych glowna atrakcja byl stojacy na wjezdzie Triumph :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja tam poza MEGA najebanym Mareckim żadnej atrakcji nie widzialem xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Karol ja jeżdżę, najlepiej weź mój nr tel z profilu i odezwij się Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja tam poza MEGA najebanym Mareckim żadnej atrakcji nie widzialem xDzawsze i wszędzie jakaś MARUDA się znajdzie :bigrazz: ps. http://stuntgp.eu/index.php?page=events_pl tu będzie klasa!! :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 tu będzie klasa!! :DKlasa to będzie w ŚLESINIE!!!!!!I mimo ze rudna nie wypaliła;/ Ślesin zalicze !! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ale był gnój na Rudnej, potwierdza się, że człek jak sie do wódy dopadnie to przeistacza się w dziką świnie... Wstyd mi :pJoey czemu nie wlecieliscie z Kazikiem ? Golfa nie poskładał jeszcze ? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 nie było tak żle !chociaż też sie zczochrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja tam poza MEGA najebanym Mareckim żadnej atrakcji nie widzialem xDDopiero dochodzę do siebie :bigrazz: Było całkiem zajebiście, nastąpił reset systemu operacyjnego i od dziś jestem jak nowonarodzony :tongue: Upatrzyłem sobie ciekawego bandita, rzućcie okiem, może ktoś coś wypatrzy: OGŁOSZENIE Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Czemu Bandit znowu?Był Bandit juz potem fazer czemu by nie hornet? Prawie jak trypl xD A tak poza tym to to że ma polerowane fele, nie orgi lampe i kolektory malowane srebrolem oraz wypruty komin to niczym mnie nie zachwycił no może jedynie lusterka są w pyte i brak pochłaniaczy. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ładny, fajna baza na jakiegoś sukinkota w stylu street ... Chociaż ZRX i jego wahacz wydaje mi sie jeszcze ładniejszy :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 No właśnie chodzi o zrobienie go na streeta. Joey, a gdzie Ty widzisz malowane srebrolem kolektory? :bigrazz: To jest B12 a kiedyś miałem B6 :buttrock: Oryginalna lampa jest do kompletu z motocyklem. W tygodniu jadę go oblookać. Mam już na niego sporą koncepcję :icon_mrgreen: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ładny, fajna baza na jakiegoś sukinkota w stylu street ... Chociaż ZRX i jego wahacz wydaje mi sie jeszcze ładniejszy :)Tak tylko koniecznie musi byc polerowany !! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) zadupek ma na lewo,jakby był uderzony.spójrz na blachęno chyba,że ja już mam takie zboczenie :bigrazz: Edytowane 26 Czerwca 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Potrzebuje karton by spakować zbiornik więc musi być dosyć duży i do tego jakąś folie bąbelkową lub zgnioty kartonowe by nie uszkodził się w transporcie. Ma ktoś coś? EDIT: to co MArecki to juz vfr na biało nie malujesz? tylko bandziora pizdziora kupujesz? :DW stunt chcesz sie bawic? Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi