RudyXJ Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja ! ja ! ja! ja jade na rudną ! :) pewnie ok 16-17 bede w głogowie ... A poza tym to jest tak blisko, że nie wiem czy sens umawiać sie na wspólną trase! Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jeszcze aby zepnę namiot i lecimy... za godzinę wyruszamy na Chorwację :crossy: Do zobaczenia za 2 tygodnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.scigacz.pl/Xtreme,Day,2011,sobota,w,Bojanowie,15858.html -- Xtreme Day 2011 Sobota 25 Czerwiec !!! Bojanowo Edytowane 23 Czerwca 2011 przez gitek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 poszukuję na Rudną:- miejsce w namiocie - 1 szt.- karimata - 1 szt. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 gitek, o której jest macca squad??nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Na rajdzie Włóczykija będziemy. :wink: Co do wyjazdu, szczegółów jeszcze nie znam. Znasz juz jakies szczegoly?O ktorej i skad wyjazd? poszukuję na Rudną:- miejsce w namiocie - 1 szt.- karimata - 1 szt. :icon_rolleyes: Ario jak chesz to moge pozyczyc Ci karimate ale model raczej woodstockowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 karimatę pożyczę od Joey'a, teraz szukam miejsca, w którym mógłbym się położyć (czyt. namiot), ma ktoś wolne jedno miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a kto jedzie na rudna ostatecznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 tak jak rozmawialismy jak nie bedzie mocnego deszczu jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a powiedzcie mi czy w chobieni, leszkowicach lub radoszycach kursuje prom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 w Chobieni chyba tak Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Kto leci z wujkiem Asmo trasą krajoznawczą a nie dla mistrzów prostej: leszno--rydzyna--góra--luboszyce--radoszyce lub chobienia (w zależności od promu gdzie kursuje)--nieszczyce-rudna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 mozna jechac leszno głogów i pipidówki Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a na uj ma jechac nudna w pizdu i brzydka trasa na głogów która moge pokonac PKSem. no chybe ze chcecie zapie**alac po prostej wsród puszek ale spoko. Ja tam wole se pozwiedzać i przepłynąc sie promem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jeżeli Twoja trasa Asmo nie jest dziurawa to ja się chętnie przejadę czymś innym niż zwykle tym bardziej, że w piątek rano robię Słubice w tę i nazad więc Głogów odwiedzę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi