Marecki_ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No to jutro śmigamy na Szklarską :crossy: :crossy: :crossy: Spotykamy się o 11.00 na maku w Głogowie. Jeżeli są jacyś chętni na wyjazd to pisać śmiało :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Marecki jak jedziesz na Głogów? może bym się kawałek przejechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bojanowo-Góra-Głogów. Przyjedź do mnie i polecimy razem :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 o ktorej musialbym u Ciebie byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Niestety nie jadę :banghead: ... nie mam z kim zostawić dzieci... Przepraszam chłopaki :huh: no ale cóż... życie jest jak dziwka - ciągle się pierdoli :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ups. gadalem z Asmo i gdzies pojedziemy. odprowadzic mielismy Mareckiego ale teraz po prostu gdzies pojedziemy. mysle zbiorka 10:00 na McD i jedziemy tak zeby na 14:00 wrocic. trase sie wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Spytajcie kogoś czy był tam niedawno, bo teraz nasi sąsiedzi mają jakąś manię sypania grysikiem na naprawiany asfalt i ostatnio sporo dróg jest tak posypanych. Co byś owiewek zaraz Rudy nie szukał :icon_razz:Tomuś owiewki są u Słonia w Głogowie w b. przystępnej cenie (sprawdzałem :P), poza tym mam crash-pady, jak również nie jade w góry po glebie zaliczonej dzien wczesniej i próbie zapakowania hayki do bagażnika Leona :) Niewspomnę o moim wydechu który pozwala zapomnieć o strachu i czychających niebezpieczeństwach... No i poza tym nie jade raczej w niedziele do tych Pepików gdyż bede spał. Joey o której jedziesz na Kisielin, może moge dołączyć,może sie do tej pory wyśpię ? Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Joey o której jedziesz na Kisielin, może moge dołączyć,może sie do tej pory wyśpię ? Pzdr.Wstępnie o 6 wyjezdzamy w niedziele rano ! :icon_eek: Szajba jest ale się opłaca:D Jak by co ja dzis na jazde chętny o 14 ! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Piękna pogoda, żeby trochę polatać.... chętny ktoś dzisiaj ok 17- 18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Piękna pogoda, żeby trochę polatać.... chętny ktoś dzisiaj ok 17- 18 ?17.30 max 18 na maku będzie kumpel tam na swoistym unikatowym zapierdalaczu napewno poznasz to sie zakolegujecie jesli ja na 17.30 nie zdaze ale do 18 bede na bank :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 17.30 max 18 na maku będzie kumpel tam na swoistym unikatowym zapierdalaczu napewno poznasz to sie zakolegujecie jesli ja na 17.30 nie zdaze ale do 18 bede na bank :) Będę ok 17.30- 18.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ma ktoś ochotę polatać w nocy?Czekam aż moja żona wróci, bo jestem z dziećmi... Wstępnie o północy pod makiem?Jacyś chętni? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 jutro od 6 do 14 w kisielinie rojbruje z wesoła ferajna :)Bo włoskie jest BOSKIE :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Chętnie poleciałbym z Wami na tor, lecz jutro idę na komunię...No to jak, chętni na nocne polatanie po mieście? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ja chetnie. ale ide spac jutro musze wczesnie wstac i byc trzezwy :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi