Szedar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No to przyjeżdżacie na tor w niedzielę?Marecki pokaż że Twoja VFR nie po prostej tylko jeździ :bigrazz: Jak coś to Ja będę ok. 9:30 na torze bo z rana mniejszy ruch :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No to przyjeżdżacie na tor w niedzielę?Marecki pokaż że Twoja VFR nie po prostej tylko jeździ :bigrazz: Jak coś to Ja będę ok. 9:30 na torze bo z rana mniejszy ruch :icon_biggrin: Chętnie pojechałbym na tor, lecz w niedzielę idę na komunię - więc lipa :banghead: Szedar a może jutro się zgadamy i pośmigamy gdzieś po Twoich okolicach? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Możemy gdzieś pośmigać.To może w góry wyskoczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dobra propozycja :)No to gdzie konkretnie pojedziemy? gdzie i na którą się umawiamy? Kto jeszcze jedzie? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja proponuję do szklarskiej poręby.Spotkanie mogło by być w Głogowie.Ze mną będzie jeszcze jedno moto.Godzinę zostawiam do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witamdawno nie pisalem... tak sie sklada ze nabylem sprzeta na droge i teraz szukam czesci :)Czy ktos z okolicy ma lub wie kto ma, czy moze zna kogos kto wie kto ma... do VFRy 800 z 2000r (wersja z HISS):-lampa przednia,-czacha,-stelaż,-zegary,-szyba,-lusterka,-wypelnienie wokol zegarow. A tak btw. to w niedziele do kisielina z Asmo najprawdopodobniej lecimy, do 16:00 jest tam wolny tor, wiec od rana jakby co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Ario, ostatnio się mijaliśmy na 17stycznia - poznałeś? :) tak, w ostatniej chwili, kiwnąłem Ci jak się minęliśmy. poznałem po naklejce na dupie Yarisa :D @Pierun gratki! składaj szybko żeby w tym roku jeszcze polatać Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Co do pozdrowień z samochodu to przyznać mi się tu kto ma niebieskiego Seata Ibize? Niedziela tydzień temu... skrzyżowanie JPII z Grunwaldzką. Oczywiście odkiwnąłem ale nie wiem komu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Szedar, mam kumpla w Twoich stronach (ma niepospolitą Cagive Raptor 1000), własnie mnie wyciąga na niedziele w południowym kierunku, wspominał coś o ścieżce z Jakuszyc do Železný Brod, ponoć piękne winkle jak i asfalt ... i chyba miał rację :) A ja k***a sobotnią robote kończę o północy i chyba lipa wyjdzie. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No winkle dają radę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) A tak btw. to w niedziele do kisielina z Asmo najprawdopodobniej lecimy, do 16:00 jest tam wolny tor, wiec od rana jakby co :)Czemu ja nic o tym nie wiem ? :icon_eek: :icon_eek: W sobote bbrutalnie zostałem wkomponowany w grafik i do 14 w pracy jestem wiec moge po 14 wyskoczyc ale w niedziele obowiazkowo jade z wami !! Chyba ze ktos ma cos przeciw ;] Wiec jak co piszcie jutro gdzie jezdzicie wezme sie z wami :) ps. Ario zeby Tobie sie czasem cos w te gole kolanka nie zrobilo jak tak jezdzisz ;] Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 musiałem odebrać moto i akurat tak byłem tylko w sandałkach z koziej pałki i szortach :) jadę ostrożnie :P ale dzięki za troskę ;) ok to ktoś jutro 10-11 do 13-14 jeździ czy mam sobie wymyślac trasę sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja jutro z kumplem o 10-tej będę w Głogowie stamtąd razem z Mareckim (jeżeli godzina mu pasuje bo nie mogę się do niego dodzwonić) uderzamy do Szklarskiej poręby. Tylko nie wiem czy wrócimy do 14-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 nie, to raczej się nie wyrobię :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Szedar, mam kumpla w Twoich stronach (ma niepospolitą Cagive Raptor 1000), własnie mnie wyciąga na niedziele w południowym kierunku, wspominał coś o ścieżce z Jakuszyc do Železný Brod, ponoć piękne winkle jak i asfalt ... (...)Spytajcie kogoś czy był tam niedawno, bo teraz nasi sąsiedzi mają jakąś manię sypania grysikiem na naprawiany asfalt i ostatnio sporo dróg jest tak posypanych. Co byś owiewek zaraz Rudy nie szukał :icon_razz: Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi