Joey69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Karol podrzuc filmik :)i jak mozesz odpisz mi na moja wiadomosc bo linka zgubiłem a chyba tez zamowimy ten filtr:P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 ...Marecki cos beblotał tez ze bedzie:P ble ble ble blende :) tzn będę :buttrock: Joey, a jednak Harley Cię kusi ;) Mówiłem Manueli, że przesiadamy się na cruiser'y, a nie wierzyła hahahahahahaha Thobeta, jak ja wyrwie się z domu na zlot, to Ty tym bardziej :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ale Tomek oświadczył już że jedzie teraz tylko Ty musisz się zdeklarować:)Ja w czerwcu kupuje kuferki no i wojego griilla bierzemy :DA dalej niech święty samogon prowadzi nas do bram niebios by kapcie zostały na motocyklu a nie w atmosferze xD ble ble ble blende :) tzn będę :buttrock: Joey, a jednak Harley Cię kusi ;) Mówiłem Manueli, że przesiadamy się na cruiser'y, a nie wierzyła hahahahahahaha No przeciez nie po to mam sportoa V zeby oswoic sie z tym diabelskim silnikiemptem kupie duuzego nakeda w V a na koncu juz armature w V bo silnik bede znał :DA na rudnej startuje w konkurencji najgłośniejszy motor :DBrak kominów to nie bedzie oszustwo? :D Nie trzeba się zapisywać. Jedziesz, zapisujesz się na miejscu przed samą jazdą i to tyle.Zobacze w jakiej bede kondycji moze sie kopsne:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Mówiłem Manueli, że przesiadamy się na cruiser'y, a nie wierzyła hahahahahahaha ZMIENNOŚĆ przenika Wam ostatnio aż do głębin szpiku kostnego, więc jak tu wierzyć?? :laugh: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Karol podrzuc filmik :)i jak mozesz odpisz mi na moja wiadomosc bo linka zgubiłem a chyba tez zamowimy ten filtr:P hej Joey tu Ada.. filmik zajebiś*E GŁOŚNY heh. . .Karol wyśle Ci go w piątek wieczorkiem albo w sobotę:):) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 ZMIENNOŚĆ przenika Wam ostatnio aż do głębin szpiku kostnego, więc jak tu wierzyć?? :laugh:Teraz wiemy skąd się wam udziela ta zmienność :D hej Joey tu Ada.. filmik zajebiś*E GŁOŚNY heh. . .Karol wyśle Ci go w piątek wieczorkiem albo w sobotę:):)Byś musialą byc jak go odpalilismy xDMama dostała prawie zawału xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) hehe Karol mi mówił że siedziała u nas w pokoju i się wystraszyła,,, masakra... a weź tak o 22 przejedz bez tłumików przez Jana Pawła ^^mogłeś więcej mu odkręcić niż 3 tys..:) Edytowane 26 Maja 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 hehe Karol mi mówił że siedziała u nas w pokoju i się wystraszyła,,, masakra... a weź tak o 22 przejedz bez tłumików przez Jana Pawła ^^mogłeś więcej mu odkręcić niż 3 tys..:)A dziś bym wam chyba szyby musial wprawiać xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Teraz wiemy skąd się wam udziela ta zmienność :D u kobiet jest to uwarunkowane czynnikami genetycznymi :D u facetów??? :blink: -efekt mutacji?!! :laugh: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Łukasz bardzo dobra impreza,aż nie mogę się doczekać następnej :notworthy: niektóre widoki, nie do kupienia :biggrin: flachy chyba wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Łukasz bardzo dobra impreza,aż nie mogę się doczekać następnej :notworthy: niektóre widoki, nie do kupienia :biggrin: flachy chyba wezmęRepley za tydzien but now heaven? :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) wiesz od czego to zależy :icon_twisted: jestem za, tylko za tydzień muszę być na uczelni(mam egzaminy), więc może być ciężko,ale ty wiesz czym mnie zdopingować :icon_mrgreen: Edytowane 26 Maja 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Bym Ci coś powiedział ale po co masz już dziś wiedzieć że nie pójdziesz na zajęcia normalny :D Edytowane 27 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 oznaczenie SV, czyli super veloce – z włoskiego "super szybki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam! Witam! Joey jak tylko załaduje mi się plik to wrzucę link na forum ale waży prawie 28kilo... dziś po południu muszę jechać do Lubonia podrzucić jakieś papierki... jest ktoś chętny na małą przejażdżkę? jeszcze nie wiem o której ale wrazie czego będę pisał na forum :) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi