Joey69 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Też idę w tym kierunku. Jednego Zetora mi sprzątnęli z przed nosa. Brak wyboru. W Lesznie jest Honda CB1000R - ktoś wie coś na ten temat ?CZY TY ku*wa NIE WIDZISZ W TLE AUTA KUBACKIEGO? :banghead: :banghead: :banghead: Chyba się najebie w ten weekend Pele Asmo reflektujecie? :DNo i nie spełniłem misji :DJestem dumny leci powoli 3 tydzien :DAda ktoś mówil że przestanie palić ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 CZY TY ku*wa NIE WIDZISZ W TLE AUTA KUBACKIEGO? :banghead: :banghead: :banghead: hahaha 10/10 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 W rachubę wchodzą dwie pozycję :icon_razz: 1 lub 2A co mówisz o CB 1300 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 CZY TY ku*wa NIE WIDZISZ W TLE AUTA KUBACKIEGO? :banghead: :banghead: :banghead: No i nie spełniłem misji :DJestem dumny leci powoli 3 tydzien :DAda ktoś mówil że przestanie palić ;] heheh JOEY a kto to widzial,,, nie ma świadków :) no dobraaa może za to jeden dzień bez papierosa :)hehe Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Też idę w tym kierunku. Jednego Zetora mi sprzątnęli z przed nosa. Brak wyboru. W Lesznie jest Honda CB1000R - ktoś wie coś na ten temat ? Co do CB1000R to śmiało mogę zarekomendować ten model ale oczywiście nie znam tego z Leszna. Ogólnie to mega udany sprzęt. Kierwonica prosta i kanapa naprawdę wygodna + zawieszenia na nasze drogi sprawdzaja się świetnie. Piec pochodzi z CBR. Naprawdę lekki wygodny i poręczny sprzęt. Wizualnie zajebiście się prezentuje szczególnie z tym jednoramiennym wahaczem. Rasowy naked !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Marecki sluszny wybor :buttrock: VFR zacny sprzet, a co najgorsze nie ma narazie zadnego godnego nastepcy w tej kategorii niestety.Jedynie Triumph Sprint ST 1050 ale to Tiumph wiec w Polsce ciezko o czesci nawet serwisowe.V4 fajne jest a przede wszystkim ma supe dzwiek (na przelocie ofkors :P) W rachubę wchodzą dwie pozycję :icon_razz: 1 lub 2 Czemu sprzedales MT?Co do nowego Zeta to z tego co czytalem super sprzecior, (pokonuje FZ1 i CB1000R), ale niestety do latania wokol komina.14 litrow zbiornik i zero ochorony przed wiatrem robia swoje. A co mówisz o CB 1300 Joey przeciez to jest ciezka kawaleria :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) hahaha 10/10 ! :-))))) A co mówisz o CB 1300 Chce coś nowszego i bardziej no hmmm....w streetfightera wpadającego z agresywnym silnikiem Czemu sprzedales MT?Co do nowego Zeta to z tego co czytalem super sprzecior, (pokonuje FZ1 i CB1000R), ale niestety do latania wokol komina.14 litrow zbiornik i zero ochorony przed wiatrem robia swoje. Joey przeciez to jest ciezka kawaleria :P Trafił się kupiec typu "zakochany od pierwszego wejrzenia" ja nie czuje sentymentu do sprzętów. To tylko maszyny.Robienie setek kilometrów w ciągu dnia to dla mnie średnia przyjemność te rundy w koło przysłowiowego komina lubię. MT to nic nie dorówna jeśli chodzi o ciężka kawalerię no chyba że Triumph Rocket III Edytowane 14 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 :-))))) Chce coś nowszego i bardziej no hmmm....w streetfightera wpadającego z agresywnym silnikiem z Tych co wymieniłes BMW bije wszystkie pod wzgledem mocy i elastycznosci to jest pewne!!!! I nie mowie o Mocy pochodzacej z katalogowych tabelek tylko rzeczywistej podczas jazdy. Jak chcesz to dam Ci namiar na goscia z Wrocka co w temacie BMW powie Ci duzo wiecej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @thobeta a trypla nie bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @thobeta a trypla nie bierzesz pod uwagę? My tu gadu gadu o triplu a Ty zaraz przejdziesz ze moze nowe Tuono co?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 My tu gadu gadu o triplu a Ty zaraz przejdziesz ze moze nowe Tuono co?:D:DOn nie ale ja moge to zasugerować :DBo już myślałem o tym :DZa 30 tys masz piękne tuono factory na oZ ohnilsie i akropie tak jak kamikazze dzis kupił:) btw dzis widzialem w Lesznie na PL blachach nowe tuono włąsnie i az mi gul skoczył coz to za jeden Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 On nie ale ja moge to zasugerować :DBo już myślałem o tym :DZa 30 tys masz piękne tuono factory na oZ ohnilsie i akropie tak jak kamikazze dzis kupił:) btw dzis widzialem w Lesznie na PL blachach nowe tuono włąsnie i az mi gul skoczył coz to za jeden Przyznam ze jest ładniutka sztuka:D:D Chociaż ja i tak bede celował w co innego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Moze brutal? ;] a tak btw lata ktos jutro po kominie? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 ja może,dziś wyjechałem przewietrzyć kozę,jakoś się kula,więc jutro terror miasta może być :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Za 30 tys masz piękne tuono factory na oZ ohnilsie i akropie tak jak kamikazze dzis kupił:) za 29900 to można kupić Tuono z 2010r w stanie fabrycznym z przebiegiem 0kmTuono zawsze chodziło mi po głowie...boje się spadku jej wartości i bardzo trudnej odsprzedaży Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi