Ario Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dziękówa Ario !!! spoko ;) Grubo Panowie nawet na onecie sie na fotke zalapaliscie :P http://moto.onet.pl/258273,9250421,1,zdjecie.html?node=27 no proszę! :) Joey na GG pisał mi o zlocie w Rudnej. kto na to jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Bo jak to woziu powiedział jesteśmy prze ch*j ekipa :DCo do rudnej to trzeba dobrać dobrze ekipe by pomyłki w piciu nie było hahah xD Powiem tak napewno WSchowa jedzie czyli wuja rudy i SmokiOd nas zdeklarował sie Asmo... i reszta niech sie wypowie bo carol jedzie i Marecki mówił coś;] Edytowane 10 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a kiedy jest wyjazd do tej Rudnej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jeśli to jest to ... http://www.sekcja-iskra.c0.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ja jadę,Maciej też coś pobąkiwał,że chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jeśli to jest to ... http://www.sekcja-iskra.c0.pl/Dokładnie Ario to jest to:)No Woziu chodz z nami :)Jak już Asmo się zdeklarował to pewnie i pele poleci:DA cały gnojnik zasponsoruje samogon Joeya xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Powiem tak napewno WSchowa jedzie czyli wuja rudy i SmokiOd nas zdeklarował sie Asmo... i reszta niech sie wypowie bo carol jedzie i Marecki mówił coś;] TAK tak, potwierdzam JA I CARROLL jedziemy :) Edytowane 10 Maja 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 łeeeee... ku*wa ja myślałem że to w ten weekend będzie.. jak widze że wszyscy jadą to i ja pojadę.. żeby nie było że latam wokoło komina non stop hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Na Rudną planuje jechać :bigrazz: Zrobimy sobie porządny format :flesje: :flesje: :flesje: , kurde starczy nam weekend??? :buttrock: Dziś normalnie muszę się napić.... Jadę sobie spokojnie, zrobiłem traskę Bojanowo-Poniec-Gostyń-Leszno... i... wyjeżdżam z Leszna a przede mną jakieś czarne audi z czerwonym znaczkiem S4 albo S8, nie wiem dokładnie... Wjeżdżam na lewy pas aby go łyknąć a on gaz do dechy i jedzie przede mną! Mówię sobie kur@$#@!^% no i $#@!#!*# i również rura- myślę sobie zaraz go objadę :):):) 120...150...180...200..220...250...255 i już mi Vitek nie chciał dalej jechać (aż chciałem zejść i go popchać aby szybciej jechał!!!) i.... audi mi odjechało :icon_evil: :mad: :banghead: na jakieś 200 m. Oczywiście później podziękowaliśmy sobie i go łyknęłem. Aczkolwiek muszę przyznać, że Vmax musiał mieć niezły :clap: No koorwa otwieram kolejny browar :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) To pewnie s4 z Rawicza 344 kM 4.2litra V8 silnik - odrzutowiec :-) 410 Nm !!!!! Edytowane 10 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam wszystkich (znanych i nieznanych)do tej pory było super. :icon_biggrin: Więc może i ja sie pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 To pewnie s4 z Rawicza 344 kM 4.2litra V8 silnik - odrzutowiec :-) 410 Nm !!!!! No to przy moich 108 KM no jednym naturalnym koniem, szans w Vmax nie miałem :tongue: - z resztą przyspieszenie miał również nieziemskie :bigrazz: Tomi.>>> witaj kolego :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Cześć Witaj ! Marecki ale z nową R1 łatwo by nie miał - ty idziesz prostą drogą do min. 180kM prędzej czy później osiągniesz to :-) :-) Widzę cie na BMW S1000RR Edytowane 10 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie jestem zwolennikiem BMW... lecz ten model akurat im wyszedł :lalag: Gdybym miał pod dupą R1, to audi nie miałoby żadnych szans :wink: Dzwoniłem już w parę miejsc w sprawie RN12, lecz zawsze było z nimi "coś" i zdaje sobie sprawę, że ciężko będzie znaleźć tą jedyną idealną :tongue: Kurde, prawie jak z kobietą :bigrazz: A ceny trzymają, że szok :sad: Czytam właśnie na innym forum, na temat wyjazdu do Czech na wyścigi uliczne http://www.roadracing.pl/Horice%202011.htmŚwietnie byłoby tam pojechać w sobotę z samego rana i wrócić wieczorem. Co myślicie? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Na takiej R1 ciebie widzę Panie Marecki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi