barteck_street Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Uważajcie jadąc przez Rojęczyn - wczoraj 200zł i 6 pkt :icon_evil: Niby nam mrugali światłami, ale nie widziałem :banghead: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dziękujemy wszystkim za dzisiejszy wypad było całkiem całkiem fajnie :D zwłaszcza czekanie w kolejce na hamowni hehe dzisiejszy HIT :D oczywiście załączam zdjęcia nie dużo ale zawsze coś :0 pozdrowionka i do następnego :D https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/MotoNiedzielaBP20110508?authkey=Gv1sRgCJT1rsaNyKiG_AE&feat=directlink Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) hamownia to była rewelacja. nie liczyłem, że uda się dopchać a jednak! co do zdj. numer 1, proponuję tytuł "to jeszcze jeździ?" ;) ;) ;) ;) @RudyXJ mam filmik z hamowni Twojej VTR jak chcesz to wrzucę na YT Edytowane 8 Maja 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 wypad elegancki oby więcej takich pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Gdzie pojechaliscie pozniej?Ja sobie wrocilem przez Kurnik i Srem.W sumie ze sremu pelno sprzetow sie rozjezdzalo po ichnym rozpoczeciu sezonu :unsure: A teraz kazdy pokolei niech wyskakuje z wyniku uzyskanego na hamowni :P U mnie bylo 115,5 KM przy katalogowych 110 :bigrazz: :buttrock: Edytowane 8 Maja 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 katalog 125, hamownia 127,4 KM... hell yeah! :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 u mnie było 131,8 :D katalog mówi o 127 parę klaczy przybyło do stada ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Gazet i magazynów nie czytam i nie przeglądam w nich zdjęć ale na wasze zdjęcia i relacje z wypadów i wycieczek zawsze czekam z niecierpliwością... Ciekawie na forum jak cholera jest jak zawsze chyba nigdzie się tak nie dzieje coś mi się zdaje. Nasz regionalny kanał chyba najbardziej rozwinięty z całego forum bez dwóch zdań... jesteśmy najlepsi w necie :lalag: :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 U mnie było 121,7 KM przy katalogowych 120 :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 U mnie 128,5 KM i 103,1 NmPrzy nie wiem ilu xD Ale przy 5 tys mam jakąś dziure xD Był git 280km/h ..Tarcz się dalej kręciła :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ario dawaj, dawaj na YT i dajcie skan wydruku RSV`ki Joey`a :P oooo Joey sam sie przyznał , szybciej niż napisałem hehe Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Gdzie pojechaliscie pozniej?Ja sobie wrocilem przez Kurnik i Srem. My na tor poznań a pózniej przez Śrem też :)Ario widizał ponoć jak z Mareckim cieliśmy winkla w osace..Marecki widizałes te pełne gacie nie xD hahahha Ario dawaj, dawaj na YT i dajcie skan wydruku RSV`ki Joey`a :P oooo Joey sam sie przyznał , szybciej niż napisałem heheNiech brat carrol powie ile mi dziś spalił mój włoski gówniany sprzęt ;]Wasze fałki się kryją przy mojej :D HA! W ogole wujek rudy ..a z tego ooleju to w pysk nie dostałeś jak CI tak strzelił?I btw. chwilowa to może być sraczka w Twoim wypadku wez an regulacje go i sprawdź świece i fajkęAle to moze tylko w włoskich sprzętach taka przypadłość że się pie**olą ;] Edytowane 8 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wyjazd był bardzo udany :) Szczególnie na koniec przejazdu zrobiliśmy z Joey'em małe GP moto - było zacnie :buttrock: Aż szkoda było wcześniejszych zakrętów, no ale Joey - koniec trasy był niezaprzeczalnie nasz :tongue: carroll zdjęcia dodają smaczku wszystkim wyjazdom - ba, i Nawet mój Vitec załapał się na filmik - dzięki :bigrazz: Super wrażenie zrobił na mnie tor poznań - chłopaki po prostu wymiatali! Na Kisielin też się piszę! najpierw tam pobrykamy a później chciałbym pośmigać w Poznaniu :crossy: :crossy: :crossy: A i u mnie wyszło 108,4 KM przy katalogowych 108 KM - więc jest dobrze :) ...Ario widizał ponoć jak z Mareckim cieliśmy winkla w osace..Marecki widizałes te pełne gacie nie xD hahahha... Widziałem i dziwię się skąd się to u nich wzięło, jak my tak przepisowo jeździliśmy ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Widziałem i dziwię się skąd się to u nich wzięło, jak my tak przepisowo jeździliśmy ;)Nie pisz tak bo wuja Bartek zaraz moralne pości xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wuja Bartek sam dziś z nami przepisowo śmigał :crossy: , aż mi szczena opadła, jak nas łyknął na prostej :icon_eek: FZ6 również potrafi jechać :) Sprowadzamy kolegę na dobrą drogę :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi