Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

My tu gadu gadu o triplu a Ty zaraz przejdziesz ze moze nowe Tuono co?:D:D

On nie ale ja moge to zasugerować :D

Bo już myślałem o tym :D

Za 30 tys masz piękne tuono factory na oZ ohnilsie i akropie tak jak kamikazze dzis kupił:)

btw dzis widzialem w Lesznie na PL blachach nowe tuono włąsnie i az mi gul skoczył coz to za jeden

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

On nie ale ja moge to zasugerować :D

Bo już myślałem o tym :D

Za 30 tys masz piękne tuono factory na oZ ohnilsie i akropie tak jak kamikazze dzis kupił:)

btw dzis widzialem w Lesznie na PL blachach nowe tuono włąsnie i az mi gul skoczył coz to za jeden

Przyznam ze jest ładniutka sztuka:D:D Chociaż ja i tak bede celował w co innego:D

za 29900 to można kupić Tuono z 2010r w stanie fabrycznym z przebiegiem 0km

Tuono zawsze chodziło mi po głowie...boje się spadku jej wartości i bardzo trudnej odsprzedaży

jezeli myslisz o moto w kategoriach jeden max dwa sezony to faktycznie:) to kupuj BMW one wolna traca wartosc:D:D

jezeli myslisz o moto w kategoriach jeden max dwa sezony to faktycznie:) to kupuj BMW one wolna traca wartosc:D:D

Tylko ze plastiki (nie chodzi o typ motocykla :D ) z bmw sa jakosci krzeseł ogrodowych a przyciski na kierownicy wygladaja jak w chinskich skuterach parkowanych pod golym niebem :P

Co do cb1000r to sprzet godny uwagi ale tylko z absem i w jedynym slusznym malowaniu czyli bialym :] A i nie sugerujcie sie ze silnik z cb1000r ma cos wspolnego z silnikiem fajera one tylko tak samo wygladaja.

Pozdro

Dzisiaj byłem ujeżdżać K1200R. Żółto czarne malowanie :buttrock: Przed chwilą wróciłem do domu. Wrażenia z jazdy....masakra. Zawieszenie bajka, w zakręty wpada sam, przyspieszenie od 4tyś wali jak młotem - miedzy 9a11 to jest ku*wa rakieta. Do teraz latają mi ręce. Na 3 biegu z gazu koło do góry. Hamulce ostre jak brzytwa. Prędkość max - nie wiem przy 240 wymiękłem

Do Tego motocykla trzeba mieć respekt. On jest tak płynny że nie czuć na nim prędkości.

No to juz chyba wiesz co kupic:D:D nie wiem jak 1200 ale 1300 robi R1 jak dziecko z przedszkola:D:D

Tylko ze plastiki (nie chodzi o typ motocykla :D ) z bmw sa jakosci krzeseł ogrodowych a przyciski na kierownicy wygladaja jak w chinskich skuterach parkowanych pod golym niebem :P

Co do cb1000r to sprzet godny uwagi ale tylko z absem i w jedynym slusznym malowaniu czyli bialym :] A i nie sugerujcie sie ze silnik z cb1000r ma cos wspolnego z silnikiem fajera one tylko tak samo wygladaja.

Pozdro

sorka ze post pod postem ale nei ogarnalem sytuacji :) nie wiem o jakim Ty BMW mowisz , ale ogladajac je z bliska nie odnioslem takiego wraznia. Czego nie moge powiedzie po odwiedzinach w salonei Ducati. Wykonczenie proazka!!!!! Chiny na maksa, jezli chodzi o przelaczniki itp!!!

Rama jest podobna do tej z horneta ale to zupelnie inne ramy. Co do silnika to z wygladu taki sam ale inne walki nierządu, sprzegło, korby, wał, odlewane a nie kute tloki, inne zawory, zmieniona skrzynia, pojedyncze wtryski, inna elektronika i wiele innych. Ale jezeli chodzi o wyglad to bije na na leb inne japonczyki.

Rama jest podobna do tej z horneta ale to zupelnie inne ramy. Co do silnika to z wygladu taki sam ale inne walki nierządu, sprzegło, korby, wał, odlewane a nie kute tloki, inne zawory, zmieniona skrzynia, pojedyncze wtryski, inna elektronika i wiele innych. Ale jezeli chodzi o wyglad to bije na na leb inne japonczyki.

I nie zapomnij dodać ze jest ku**ewsko mała:) ja mam 185cm to wygladam na tym jak na psie;)

Kopsnięci po Książu już nazad, kto się nie doczepił niech żałuje! Na dowodzik wklejka, coby ślinka pociekła

i przyszła na kolejny wypad chętka :buttrock: :wink:

de0ae3267911d49e.jpg

a0dee94ff371d990gen.jpg

861388a1050b88da.jpg

fb3772c6f92e317a.jpg

67b75118fe65adfc.jpg

2922f2dd8d70cd8e.jpg

f6a970a8a730b629.jpg

98c37e474697a4bb.jpg

39c0adac4ed8c2d6gen.jpg

3efee25f8d666991.jpg

Edytowane przez Pancia

Zajebiste foto to 4 od dołu gratuluje za kunszt :)

I za ostatnie foto które przedstawia Mareckiego i styl "na srającego kota" xD

I nie zapomnij dodać ze jest ku**ewsko mała:) ja mam 185cm to wygladam na tym jak na psie;)

Po lesznie jeździ koleś a owym motocyklu i co lepsze przesiadl sie z R6..i wcale się nie dziwie :P

Wypad był bardzo udany. Super ekipa. Takie wyjazdy są dobre, lecz byłyby lepsze z noclegiem i rozmowach przy piwku :flesje: Widoki były niesamowite a serpentyny całkiem przyjemne. Jedna z serpentyn tak mnie się spodobała, że postanowiłem się do niej przytulić :tongue: - efekt - złamane lusterko i porysowana prawa strona :banghead: Szczęście w nieszczęściu, że wszystko całe :buttrock:

Było to jak jakieś fatum - specjalnie zostałem na końcu i powoli się toczyłem, aby bawić się zakrętami. Widzę ciasny prawy winkiel. Prędkość malutka, jakieś 25-30km/h. Ładnie się składam i na samym środku zakrętu nasrane piaskiem i kamyczkami... próbowałem z tego wyjść, lecz zarzuciło mnie i motocykl zrobił ślizg na prawą stronę i szurał metr góra dwa... :banghead:

Gdy później rozmawiałem z naszym kolegom z forum, Andrzejem (pozdrawiam :) )- pocieszał mnie, że wszystkie winkle są czyste oprócz właśnie tego jednego - dodał, że nie ja pierwszy leżałem na tym syfiatym winklu! Miejscowi wiedzą, że jest tam syf na drodze i zwalniają maksymalnie...

No cóż widać ten "czarny" sezon dosięgnął także mnie :icon_evil:

Ma ktoś namiary na dobrego lakiernika? :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Wiosna zweryfikuje kierowców :) nawet tych najlepszych :D

Zadość musi być szlif każdego dosięgną ale spoko Marecki gleba była teraz już możesz zapie**alać :buttrock:

Dobrze że tak wolno i na kołach dało rade że nic się nie ułamało ;)

Co do lakiernika nie znam nikogo dobrego bo takich chyba nie ma lol...

Spytaj bociana ..byle zielony nie wyszedł :laugh:

A jak byś chciał namiary na mieszalnie to wal smiało albo odezwij się do Macieja MT01 on nawet chyba nr bo też się pytał o mieszalnie

Edytowane przez Joey69