Eatthebackofbeyond Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Możecie coś więcej napisać do do zlotu w Śremie?? 8.05.2011 Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Śrem 2011, kościół NSJ ul. Kilińskiego 23, boisku szkolne ul. 1 Maja. Organizator: Free Squad Śrem, tel.: 0-502 121 787, e-mail: [email protected] Wybiera sie ekipa z okolic Rawicza i Krobi ale nie wiem dokładnie o której i gdzie się spotykamy.Jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 SREM KLIK Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Byłem dziś w śremie i je*ie tam gnojem i pijanymi ludzmiwybieram poznań! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Byłem dziś w śremie i je*ie tam gnojem i pijanymi ludzmiwybieram poznań! No to akurat chyba taki poziom jaki sobą prezentujesz w tym momemncie. Powinno Ci tam pasować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 hahah :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tez jutro sie wybieram do poznania. @Caroll: Ustaliles na 9 zbiorke na MC, ale pzn to sie dopiero zaczyna o 11.Rozumiem, ze znowu bedziemy czekac na spoznialskich :P No chyba, ze za wczasu chcecie zajac kolejke do hamowni :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Marecki do ogrodu pracowac i wieczorem lecimy gdzies a nie na forum buszowac ;) Wlasnie wyjezdzam sobie na Leszno. Jak cos to na macu bede o 14 30. Jak ktos chetny na przejazdzke to dawac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Marecki do ogrodu pracowac i wieczorem lecimy gdzies a nie na forum buszowac ;) Wlasnie wyjezdzam sobie na Leszno. Jak cos to na macu bede o 14 30. Jak ktos chetny na przejazdzke to dawac :crossy: Waśnie skończyłem.... kosić trawę... Jak się uda to wyjadę wieczorem na małą rundkę :buttrock: No więc zbieramy się jutro na 9.00 na maku? Kto jedzie ręka w górę :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Wszystkich którzy nie jadą jutro do Poznania ani do Śremu zapraszamy na przejażdżkę:) zaczynamy ok 11 trasa 200- 300 Km :) zainteresowanych szczegółami zapraszam na priv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Wszystkich którzy nie jadą jutro do Poznania ani do Śremu zapraszamy na przejażdżkę:) zaczynamy ok 11 trasa 200- 300 Km :) zainteresowanych szczegółami zapraszam na priv :) A dlaczego na priv? Napisz kolego w temacie i będzie wszystko wiadomo. Kto jedzie, dokąd, jak trasa, itp. :bigrazz: Zawsze jest jakaś opcja do wyboru. A tak rzucasz temat w wieczór przed wyjazdem i nic nie wiadomo :banghead: Pozdro :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie kolego tylko koleżanko jak już. :) ! jadę ja, bartas i jacyś jego koledzy , w sumie z 5 osób. Nie chce pisać jaka trasa bo nie wiem gdzie dokładnie:) chłopaki trasę planują a obecnie pewnie gdzieś imprezują:) wiem że na pewno leszno, boszkowo i okolice a potem to gdzie nas poniesie :) temat jest dopiero teraz rzucony bo wyszedł taki spontan :) Info od Bartasa : wstępnie 11 rynek w Rawiczu, Mc 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie kolego tylko koleżanko jak już. :) ! jadę ja, bartas i jacyś jego koledzy , w sumie z 5 osób. Nie chce pisać jaka trasa bo nie wiem gdzie dokładnie:) chłopaki trasę planują a obecnie pewnie gdzieś imprezują:) wiem że na pewno leszno, boszkowo i okolice a potem to gdzie nas poniesie :) temat jest dopiero teraz rzucony bo wyszedł taki spontan :) Info od Bartasa : wstępnie 11 rynek w Rawiczu, Mc 11.30A ja słyszałem że bartek jedzie z nami do Poznania?Chyba że to inny bartek:PDalej nie łamac się kopsnąć się z nami do Poznania tam zbieramy reszte i jedziemy dalej gdzie ugoszczą nas trasami poznańscy koledzyGodz 9 na maku będzie nas mnogo :Dps.frajerzy nie mile widziani ;] ja będęWuja Asmo rzekł ;]... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 To chyba o innego bartka chodzi. no chłopaki nie chcą jechać do pn . a szkoda szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 U nas trasa jak dobrze chłopaki zorganizują może sięgnąć 400km dobra ide bo się nie wyrobie;p Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi