Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ogłaszam wszem i wobec, że nie sprzedaje Vitka :) Stwierdziłem, że byłby to błąd - wszystko w nim porobiłem i świetnie się go prowadzi. Co prawda, nie ogarniam go, boje się hamowania silnikiem i jest on dziki i agresywny :tongue:

Dziś jeden gość miał szansę go kupić i nie wykorzystał jej - piątek 13'go i to w maju - więc chyba to dobra decyzja!

Wiem, wiem przekręt ze mnie, no ale cóż - taki mój urok :tongue:

Barthazz jutro jadę z Wami na Książ :crossy: :crossy: :crossy:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Ogłaszam wszem i wobec, że nie sprzedaje Vitka :) Stwierdziłem, że byłby to błąd - wszystko w nim porobiłem i świetnie się go prowadzi. Co prawda, nie ogarniam go, boje się hamowania silnikiem i jest on dziki i agresywny :tongue:

Dziś jeden gość miał szansę go kupić i nie wykorzystał jej - piątek 13'go i to w maju - więc chyba to dobra decyzja!

Wiem, wiem przekręt ze mnie, no ale cóż - taki mój urok :tongue:

Barthazz jutro jadę z Wami na Książ :crossy: :crossy: :crossy:

w sumie to racja na nasze drogi i dalekie wypady witek napewno lepiej sie spisze niz każdy superbike.

Wszystkie eksploatacyjne sprawy wymieniłem na porządne rzeczy, są nówki opony, wygląda dobrze, najebałem się przy felgach i miałbym komuś oddać gotowca? Stwierdziłem, że jednak NIE :buttrock:

Druga sprawa jest taka, że lubię podróżować na moto - no a na R1 to latał bym tylko wokół komina. R1 jest śliczna - ośmieliłbym się stwierdzić, że MOIM zdaniem jest to najładniejszy sport.

Joey, wiem - jest to V lecz V4 - więc przeżyje :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Ps. Jedzie ktoś z Was razem z nami na Książ i może Czechy?

:icon_twisted: Marecki ja tam Ci nie ufam w tym temacie :icon_biggrin:

Ps...sprzedałem MT znowu w czarnej dupie jestem i mam tylko Iża do dyspozycji :buttrock:

Hahahahha w tym temacie to sam sobie nie do końca ufam :icon_biggrin:

Co zamierzasz kupić po super wibracji?

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Też idę w tym kierunku. Jednego Zetora mi sprzątnęli z przed nosa. Brak wyboru.

W Lesznie jest Honda CB1000R - ktoś wie coś na ten temat ?

CZY TY ku*wa NIE WIDZISZ W TLE AUTA KUBACKIEGO? :banghead: :banghead: :banghead:

Chyba się najebie w ten weekend Pele Asmo reflektujecie? :D

No i nie spełniłem misji :D

Jestem dumny leci powoli 3 tydzien :D

Ada ktoś mówil że przestanie palić ;]

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

CZY TY ku*wa NIE WIDZISZ W TLE AUTA KUBACKIEGO? :banghead: :banghead: :banghead:

No i nie spełniłem misji :D

Jestem dumny leci powoli 3 tydzien :D

Ada ktoś mówil że przestanie palić ;]

heheh JOEY a kto to widzial,,, nie ma świadków :) no dobraaa może za to jeden dzień bez papierosa :)hehe

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

Też idę w tym kierunku. Jednego Zetora mi sprzątnęli z przed nosa. Brak wyboru.

W Lesznie jest Honda CB1000R - ktoś wie coś na ten temat ?

Co do CB1000R to śmiało mogę zarekomendować ten model ale oczywiście nie znam tego z Leszna. Ogólnie to mega udany sprzęt. Kierwonica prosta i kanapa naprawdę wygodna + zawieszenia na nasze drogi sprawdzaja się świetnie. Piec pochodzi z CBR. Naprawdę lekki wygodny i poręczny sprzęt.

Wizualnie zajebiście się prezentuje szczególnie z tym jednoramiennym wahaczem. Rasowy naked !!

Marecki sluszny wybor :buttrock:

VFR zacny sprzet, a co najgorsze nie ma narazie zadnego godnego nastepcy w tej kategorii niestety.

Jedynie Triumph Sprint ST 1050 ale to Tiumph wiec w Polsce ciezko o czesci nawet serwisowe.

V4 fajne jest a przede wszystkim ma supe dzwiek (na przelocie ofkors :P)

W rachubę wchodzą dwie pozycję :icon_razz: 1 lub 2

Czemu sprzedales MT?

Co do nowego Zeta to z tego co czytalem super sprzecior, (pokonuje FZ1 i CB1000R), ale niestety do latania wokol komina.

14 litrow zbiornik i zero ochorony przed wiatrem robia swoje.

A co mówisz o

CB 1300

Joey przeciez to jest ciezka kawaleria :P

:-)))))

Chce coś nowszego i bardziej no hmmm....w streetfightera wpadającego z agresywnym silnikiem

z Tych co wymieniłes BMW bije wszystkie pod wzgledem mocy i elastycznosci to jest pewne!!!! I nie mowie o Mocy pochodzacej z katalogowych tabelek tylko rzeczywistej podczas jazdy. Jak chcesz to dam Ci namiar na goscia z Wrocka co w temacie BMW powie Ci duzo wiecej. Pozdrawiam