Woziu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich z regionu. Powiększam parytet żeński motocyklistek :-) . Do zobaczenia gdzieś na trasie Witam :clap: Kobiety naprawde zasluguja na szacunek za odwage podjęcia się kierowania jednośladami na tych naszych super drogach.. Co się dzieje tyle dziewczyn ma zajawke na śmiganie klamotami.. a niech mnie..... aż trudno uwieżyć... Już widziałem dziewczyne co na kole śmigała i to w lesznie :eek: Kwestia czasu i takie widoki to będzie norma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jakby brakowało pomysłów gdzie by tu lecieć - polecam stronkę - http://latawce.netstrefa.pl/ :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Moje foty z dzisiejszej wyprawy: Kliknij!Było super, ale przyznam szczerze, ze wolę prędkość 110k-130km/h niż 140-180km/h jak było miejscami.Po dzisiejszej wyprawie nakleję sobie wielką naklejkę PATRZ W LUSTERKA! Co najmniej 4 razy samochody by nas zepchnęły do rowu. W drodze powrotnej jechałem na długich światłach aby być bardziej widocznym. edit:Pytanie konkursowe: co robi carroll z Joey69 przy moim moto na pierwszym zdjęciu? Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 PRZYPUSZCZAM ZE TO PSIA BUDA CO TO JEST ZA MOTO ??WIDAĆ ŻE PO DZWONIE. CAŁE BODY MALOWANE ŻADNEJ NAKLEJKI.. BĘDĘ ZGADYWAĆ ŻE TO SALON LUB KOMIS Z MOTORAMI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a oto obiecane zdjęcia xd https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/25Kwi2011Biskupin?authkey=Gv1sRgCKah1-SpnPuZkgE&feat=directlink Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 edit:Pytanie konkursowe: co robi carroll z Joey69 przy moim moto na pierwszym zdjęciu? Jak to co po minie karola i spojrzeniu ady joej moze robic tylko jedna rzecz......... sprawdza czy hamulec podejdzie do rsv :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) edit:Pytanie konkursowe: co robi carroll z Joey69 przy moim moto na pierwszym zdjęciu? Jak to co po minie karola i spojrzeniu ady joej moze robic tylko jedna rzecz......... sprawdza czy hamulec podejdzie do rsv :P Ty to chyba umiesz czytać w myślach XD chwile przed zrobieniem zdjęcia padły takie słowa :D :clap: Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 O ku*wa nawet Stefan z Wami byl :P Ja niezmiernie zaluje, ze nie moglem pojechac, ale wczoraj to ja bylem lepszy od Joey'a w spozyciu trunkow wyskokowych :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a oto obiecane zdjęcia xd https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/25Kwi2011Biskupin?authkey=Gv1sRgCKah1-SpnPuZkgE&feat=directlinkŚwietna wyprawa :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 kuba wojewodzki z wielka checia bym wpadl..gdzie ten gril bedzie ? Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Leszno.zatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 spoko ja moge byc Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich z regionu. Powiększam parytet żeński motocyklistek :-) . Do zobaczenia gdzieś na trasie Witam :clap: Kobiety naprawde zasluguja na szacunek za odwage podjęcia się kierowania jednośladami na tych naszych super drogach.. Co się dzieje tyle dziewczyn ma zajawke na śmiganie klamotami.. a niech mnie..... aż trudno uwieżyć... Już widziałem dziewczyne co na kole śmigała i to w lesznie :eek: Kwestia czasu i takie widoki to będzie norma...NO i wkońcu może znajde kandydatka na zone, matek i kochanke !Bo póki co chyba jeszcze nie znalazłem takiej ktora by akceptowałą moją jazde:P Leszno.zatorzeNo i znowu będzie gnojnik ehh xD O ku*wa nawet Stefan z Wami byl :P Ja niezmiernie zaluje, ze nie moglem pojechac, ale wczoraj to ja bylem lepszy od Joey'a w spozyciu trunkow wyskokowych :buttrock: No ku*wa jasna było megaśnie predkość patrolowa :DTylko załuje jednego że nie miałem rsv na tych wyjebanych w kosmos zakrętach i na tej jedwabistym asfalcie to był dar od boga z tą droga ;o Wojewodzki żałuj tam z 200km/h można było wpadac w zakręt bez obaw o nic :D Moje foty z dzisiejszej wyprawy: Kliknij!Było super, ale przyznam szczerze, ze wolę prędkość 110k-130km/h niż 140-180km/h jak było miejscami.Po dzisiejszej wyprawie nakleję sobie wielką naklejkę PATRZ W LUSTERKA! Co najmniej 4 razy samochody by nas zepchnęły do rowu. W drodze powrotnej jechałem na długich światłach aby być bardziej widocznym. edit:Pytanie konkursowe: co robi carroll z Joey69 przy moim moto na pierwszym zdjęciu?Trzeba było nie wyprzedzać prawą strona jak Cie do rowu spychać chcieli :PZ kulturą Bartek z kultura a nie na chama ;] Pamiętacie białą kawuche w białym kobiaku z Wschowy? koło 18 ponoć na drodze do Bochaja odszedł z naszego świata...†To już drugi śmiertelny w tym sezonie ;/ To przyjemnosci....Ja wlasnie wstalem i jeszcze jestem pijany :PPrzecie jak Cie wczoraj spotkałem w Moto to było apogeum xD Jakby brakowało pomysłów gdzie by tu lecieć - polecam stronkę - http://latawce.netstrefa.pl/ :bigrazz:Ja polecam tą stronke zaś http://www.opuszczone.com/ I ja bym chciał się cholernie przejechać do Borne Sulinowo!!!!!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Pamiętacie białą kawuche w białym kobiaku z Wschowy? koło 18 ponoć na drodze do Bochaja odszedł z naszego świata...†To już drugi śmiertelny w tym sezonie ;/Ja polecam tą stronke zaś http://www.opuszczone.com/ I ja bym chciał się cholernie przejechać do Borne Sulinowo!!!!!! Powiedz jeszcze, że ten gość był na ZX10? A stronka ciekawa- będzie gdzie wybierać trasy :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich z regionu. Powiększam parytet żeński motocyklistek :-) . Do zobaczenia gdzieś na trasie Witam :clap: Kobiety naprawde zasluguja na szacunek za odwage podjęcia się kierowania jednośladami na tych naszych super drogach.. Co się dzieje tyle dziewczyn ma zajawke na śmiganie klamotami.. a niech mnie..... aż trudno uwieżyć... Już widziałem dziewczyne co na kole śmigała i to w lesznie :eek: Kwestia czasu i takie widoki to będzie norma...NO i wkońcu może znajde kandydatka na zone, matek i kochanke !Bo póki co chyba jeszcze nie znalazłem takiej ktora by akceptowałą moją jazde:P Leszno.zatorzeNo i znowu będzie gnojnik ehh xD O ku*wa nawet Stefan z Wami byl :P Ja niezmiernie zaluje, ze nie moglem pojechac, ale wczoraj to ja bylem lepszy od Joey'a w spozyciu trunkow wyskokowych :buttrock: No ku*wa jasna było megaśnie predkość patrolowa :DTylko załuje jednego że nie miałem rsv na tych wyjebanych w kosmos zakrętach i na tej jedwabistym asfalcie to był dar od boga z tą droga ;o Wojewodzki żałuj tam z 200km/h można było wpadac w zakręt bez obaw o nic :D Moje foty z dzisiejszej wyprawy: Kliknij!Było super, ale przyznam szczerze, ze wolę prędkość 110k-130km/h niż 140-180km/h jak było miejscami.Po dzisiejszej wyprawie nakleję sobie wielką naklejkę PATRZ W LUSTERKA! Co najmniej 4 razy samochody by nas zepchnęły do rowu. W drodze powrotnej jechałem na długich światłach aby być bardziej widocznym. edit:Pytanie konkursowe: co robi carroll z Joey69 przy moim moto na pierwszym zdjęciu?Trzeba było nie wyprzedzać prawą strona jak Cie do rowu spychać chcieli :PZ kulturą Bartek z kultura a nie na chama ;] Pamiętacie białą kawuche w białym kobiaku z Wschowy? koło 18 ponoć na drodze do Bochaja odszedł z naszego świata...†To już drugi śmiertelny w tym sezonie ;/ To przyjemnosci....Ja wlasnie wstalem i jeszcze jestem pijany :PPrzecie jak Cie wczoraj spotkałem w Moto to było apogeum xD Jakby brakowało pomysłów gdzie by tu lecieć - polecam stronkę - http://latawce.netstrefa.pl/ :bigrazz:Ja polecam tą stronke zaś http://www.opuszczone.com/ I ja bym chciał się cholernie przejechać do Borne Sulinowo!!!!!! skąd masz te informacje?? na plotkarskim portalu elka.fm nic nie ma. :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi