Barfi84 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja również chciał bym podziękuje za wczoraj :notworthy: ,oby jak najwięcej takich wypadów :crossy: :buttrock: A swoją drogą tak szukałem w necie o tym pościgu wczorajszym i nic nie ma czyżby ziomek zwiał że policja się nie pochwaliła swoim sukcesem :icon_razz: hehe a wiesz ze nie zdziwił bym się bo im najlepiej wychodzi czajenie się w krzakach itp i wyczekiwanie z "suszarką" na kierowców przekraczających prędkość w miejscach niezagrażających nikomu heheA że byś wiedział w sobotę był tego przykład schowani za stodoła czy czymś i jeszcze na wylocie chorzy ludzie. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie nie jechał z nami w sobotę bo miał robotę jakąś ale na szczęście cały on jest a motor się zrobi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Marecki ten od RN09 to był dziś w czętochowie i on z gronowa jest :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Marecki...faktycznie coś było:) Tata potwierdził:) Ale nic mi nie mówił, bo po pierwsze nie rozmawialiśmy ostatnio, a po drugie byłam weekend w pracy.Póki co to wiem, że na weekend majowy się szykuje:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Weekend majowy, czyli na bieg zwycięstwa? Masz info z pierwszej ręki, więc jakby co to dawaj znać :tongue: Zna ktoś ten motocykl? :D http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-rn12-rok-2004-i1569595006.html Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Weekend majowy, czyli na bieg zwycięstwa? Masz info z pierwszej ręki, więc jakby co to dawaj znać :tongue: Zna ktoś ten motocykl? :D http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-rn12-rok-2004-i1569595006.html ja jestem przewrażliwiony już, ale koło coś blisko plastików, nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Co do policji to jestem takiego samego zdania jak Wy... nie potrafią nic zrobić tylko czają się gdzieś w ukryciu. Tydzień temu dzień przed moją wywrotką dostałem mandat 100zł za przejechanie przez przejście dla pieszych. Niby taki mają taryfikator no ale zawsze ten niesmak pozostaje... przecież nic takiego nie zrobiłem! :)Mogliśmy w sobotę zamiast stać porozrzucani po drodze na długości 1km podjechać pod radiowóz, ładnie zaparkować i czekać za Ario, przy okazji utrudniając pracę temu z suszarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Co do policji to jestem takiego samego zdania jak Wy... nie potrafią nic zrobić tylko czają się gdzieś w ukryciu. Tydzień temu dzień przed moją wywrotką dostałem mandat 100zł za przejechanie przez przejście dla pieszych. Niby taki mają taryfikator no ale zawsze ten niesmak pozostaje... przecież nic takiego nie zrobiłem! :)Mogliśmy w sobotę zamiast stać porozrzucani po drodze na długości 1km podjechać pod radiowóz, ładnie zaparkować i czekać za Ario, przy okazji utrudniając pracę temu z suszarką.Bartek powtórzę się Kiedy bym mógł wpaść po film który kręciłeś? :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja jestem przewrażliwiony już, ale koło coś blisko plastików, nie sądzisz? Też na to zwróciłem uwagę. Dzwoniłem dziś do właściciela. Powiedział, że motocykl pewnie był malowany, lecz sam nie wie... Powiedział, że "słychać mocno kosz sprzęgłowy, lecz jest to przypadłość R1" - jak dla mnie jakaś ściema - moto ma 23 tys przebiegu, więc albo dostawał tak po dupie, albo przebieg kręcony, choć właściciel twierdzi, że sprzedaje bo nie ma kiedy jeździć. Moto będzie do obejrzenia w sobotę, bo gość pracuje w delegacji...Odpada z przyczyn oczywistych... Aczkolwiek, przejadę się poprzymierzać :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 bartas daj mi ten film i ogarne temat z kompresja..albo wrzuc na youtube. masz max do 2 gb film.. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja jestem przewrażliwiony już, ale koło coś blisko plastików, nie sądzisz? Powiedział, że "słychać mocno kosz sprzęgłowy, lecz jest to przypadłość R1" gdzieś ostatnio, możliwe że na jakimś forum natknąłem się na post gościa, który mówił o R1 z napier*** koszem i że będzie to sprzedawał... odpuść tę sztukę bo ani gadka kolesia ani moto kupy się nie trzyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 uwaga uwaga policyjny pojazd na drodze :P.. o sa fotki ... http://elka.fm//content/view/48536/208/ Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) ja jestem przewrażliwiony już, ale koło coś blisko plastików, nie sądzisz? Też na to zwróciłem uwagę. Dzwoniłem dziś do właściciela. Powiedział, że motocykl pewnie był malowany, lecz sam nie wie... Powiedział, że "słychać mocno kosz sprzęgłowy, lecz jest to przypadłość R1" - jak dla mnie jakaś ściema - moto ma 23 tys przebiegu, więc albo dostawał tak po dupie, albo przebieg kręcony, choć właściciel twierdzi, że sprzedaje bo nie ma kiedy jeździć. Moto będzie do obejrzenia w sobotę, bo gość pracuje w delegacji...Odpada z przyczyn oczywistych... Aczkolwiek, przejadę się poprzymierzać :bigrazz:Każdy sportowy sprzęt jest jeżdżony turystycznie nie katowany oraz nie pałowany aczkolwiek naklejki św krzysztofa i zlotowe nie świadczą o tym że był tyrany po całym osiedlu a zadupek wcale nie jest oklejony od gumy bo przecież nie katowany to jak można palić kapcia, rzeczą oczywistą jest że kosz sprzęgłowy nie dostaje w pizde kiedy się wali na gumie bo owy sprzedawca nie umie stawiać motoru na koło, bo erka sama staje na koło z gazu więc nie strzela z sprzęgła ;p o sa fotki ... http://elka.fm//content/view/48536/208/JESTEŚMY SŁAWNI!!!Teraz maja namiary na nas i mogą nas oklepać i wlepywać mandaciory xD Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie byłem z wami niestety bo sprzęt niezarejestrowany, ale wieczorem koncert TSA był mega:] Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bartek powtórzę się Kiedy bym mógł wpaść po film który kręciłeś? :) Pojechałem na resztę chorobowego do rodziców w Świeciechowie więc postaram się nagrać płytkę i gdy pojadę jutro wymienić opony w Lipnie to podrzucę Carrollowi. A Kaziowi aby skompresował i wrzucił dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi