Arasn Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) właśnie też mnie to interesuje, (bo tylko to jest warte uwagi, no i wieczorem koncert TSA :D) a nigdzie nie ma... nie wiem może z dwa dni wcześniej podadzą w jakimś portalu gostyńskim dokładniejszą rozpiskę imprezy. Jak coś będę wiedział to napiszę :) Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Arasn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a to z dzisiejszej wycieczki ;)(leszno-głogów-sława-leszno) :D https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/10Kwi201103?feat=directlink Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Joey ku*wa jaka miales rakiete. Ja ty ta moc opanowales, doslownie widac jak cie maszyna przerasta :P :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Jutro zapadna decyzje co do dokladnej rozpiski imprezy w Gostynu odnosnie stuntu .Dlatego inf beda z pierwszej reki od kumpla bioracego udzial w imp .Pozdro Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez gitek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W sumie też to potwierdzam. Kupiłem nawet rok temu klucz dynamometryczny. Jeszce nic nie dokręciłem. Za leniwy jestem. :banghead: Chyba musi mi coś odpaść najpierw by była motywacja w dużej V-ce napewno idą z pieca duże wibracje. Wibracje = wykręcanie śrub i nakrętek ale mieli zajebisty wypad dzisiaj :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja dzieci bawiłem. Ale jak powiedział kiedyś klasyk Marecki - życie jest jednym wielkim wyborem :-)Następna sobota i niedziela moja (chyba) a to z dzisiejszej wycieczki ;)(leszno-głogów-sława-leszno) :D https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/10Kwi201103?feat=directlink Marecki na głównym planie. Ten to ma parcie na szkło :-)Zazdroszczę jazdy Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Joey ku*wa jaka miales rakiete. Ja ty ta moc opanowales, doslownie widac jak cie maszyna przerasta :P :bigrazz:Nie wiem ku*wa ale był szał chu*a xDI nie wiem czemu mówili że męczy ich ta jazda..to na bank nie było przez to że wolno jechałem tylko musieli naparzać by mnie złapać xD swoją drogą zapraszam w sobotę do Gostynia na moto serce http://www.motoserce.pl/grafika/baza/gal_10_1302119751.jpg :) (wybaczcie spam :))Nie musisz zapraszać poprostu wjedziemy rozjebiemy co zobaczymy wydupczymy :DNasze moto powiedzonko swoją drogą zapraszam w sobotę do Gostynia na moto serce http://www.motoserce.pl/grafika/baza/gal_10_1302119751.jpg :) (wybaczcie spam :)) jakiś szczegółowy program. o której będą pokazy wheelieholix i atb?Rozumiem że za tydzien jedziesz z nami co ;]Musze zobaczyć jak to gada i jak to jedzie czy wielka roznica jest miedzy rysyfy :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Rozumiem że za tydzien jedziesz z nami co ;]Musze zobaczyć jak to gada i jak to jedzie czy wielka roznica jest miedzy rysyfy :D będę się starał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja dzieci bawiłem. Ale jak powiedział kiedyś klasyk Marecki - życie jest jednym wielkim wyborem :-)Następna sobota i niedziela moja (chyba) a to z dzisiejszej wycieczki ;)(leszno-głogów-sława-leszno) :D https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/10Kwi201103?feat=directlink Marecki na głównym planie. Ten to ma parcie na szkło :-)Zazdroszczę jazdyNie przeinaczaj, nie przeinaczaj - tylko pamiętaj - życie jest sztuką wyboru :buttrock: A co do pierwszego planu... no cóż, razem z Vitkiem tworzymy coraz bardziej zgrany duet :bigrazz: :crossy: :bigrazz: Szkoda, że nie mogłeś jechać, było bardzo sympatycznie. Bartazz wstawiaj fotki!!!!!! :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a kiedy Bart robił foty? xDnie powiem było zajebiaszczo:) a tu podziękowania dla brata bo gdyby nie on nie mógł bym wam za sponsorować tego jak że wyjątkowo ostrej jazdy xD Mam nadzieje ze uda mi sie szybko poskładać maskarona :( a było juz tak pięknie...ehh Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Robił takie w Sławie, gdzie wszyscy razem stoimy przy motocyklach. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Robił takie w Sławie, gdzie wszyscy razem stoimy przy motocyklach.Ale mam dziury ja niemego piłem w piątek xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Wlasnie wrocilem ze szpitala i jest git :)Polscy lekarze maja takie tempo ze dopiero wypuscili mnie przed 24.00 file:///H:/Documents%20and%20Settings/Dawid/Pulpit/klatka.bmp Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Bocian1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 bylem na przegladzie i dupa. stop nie dziala a wlasciwie dziala caly czas :) musze to zrobic... Joey Ty tez to miales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mi się to dopiero stało po wymianie pompy hamulcaWcześniej tego nie miałem Widze że zaczyna się ciekawa przygoda z włoszczyzną :D Ario jesli chodzi o przegląd polecam PKS :)Ale musi CI sie stop nie świecić takie przechodzą tylko w kłodzie :) http://www.motoserce.pl/grafika/baza/gal_10_1302119751.jpg Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi