Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ...Co do latania to może w Głogowie? Jest mniej więcej po środku.Jestem za! Oby tylko pogoda dopisała, to zgadamy się i zaatakujemy Głogów wraz z chłopakami :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ...Co do latania to może w Głogowie? Jest mniej więcej po środku.Jestem za! Oby tylko pogoda dopisała, to zgadamy się i zaatakujemy Głogów wraz z chłopakami :buttrock: O jakich terminach mówimy? W tygodniu czy raczej weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wszystko uzależnione jest od pogody. Jeżeli będzie ładnie w tygodniu, to też tak może być :crossy: Jakby co to się zgadamy tu na forum :buttrock: :crossy: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no ja tez przejade sie 16 kwietnia na oto serce do glogowa..w jakich godzinach to jest. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Rozpoczęcie sezonu 16 jest w Gostyniu z tego co wiem . Pany z Leszczynianie nic o tym nie wiecie ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Marecki a to dla Ciebie ku przestrodze bo ty lubisz łańcuch czyścić w trakcie biegu silnika :-) Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 w sumie na mapie moto serca w gostyniu tez jest oddawanie ...16 stego Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tomek - masakra te zdjęcia - już je widziałem - nigdy nie czyszczę łańcucha na odpalonym moto. Czyszczę tylko felgę - jak trzeba oczywiście ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Szkudlar widzę, że nowe barwy moto. Musze kiedyś wpaść obadać :buttrock:no zapraszam.jestem w domu 12-19 kwietnia. wpadej na kawe,piwo co wolisz !16-go jesziemy do głogowa na motoserce.ja 16 do Gostynia jade na motoserce głogów suck! Woziu ale ja mowilem o zakrecie przed Swieciechowa ten 90 stopni. I nie mow mi ze tam sie nie osrales. Jakby nie bylo barierek to ten z przeciwka do rowu by wjechal :) Przez moment sam zwatpiles bo nie wiedziales co zrobic i jeszcze jak trabil xd OOO gitek co to sie stalo ? Z ceny spadasz ?http://allegro.pl/show_item.php?item=1544862414 co ty mi tu wkręcasz ziomek ?? nie zarzucaj mi ze sie boje albo że wątpie kiedy kieruję a tym bardziej że nie wiem co zrobić.. to już gruba przesada do chu*a.. Joey powiedz mi dobrze się jeździ w kominiarce, bo zastanawiam się czy kupić... Nie skrapla się to wszystko co wydychasz i nie jest mokra? Bo w zimniejsze dni doskwiera mi to, że leci z nosa i zimno. Może ktoś jeszcze śmiga w kominiarce?No wydaje mi sie że większość lata w kominiarkach.To zależy jaką kupisz ja pierwszą kupiłem taką zwykłą za 20 zł i była mokra, a że w naturze Polaka jest tak że musi kupić zawsze dwa razy to drugą kupiłem taką http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=t&string=kominiarka&category=156i jest znacznie lepiej choć ostatnio w niedziele latałem już bez. Marecki jeszcze jedno pytanko może głupie ale nie wiem ta kiera była aluminiowa czy stalowa bo mam wątpliwości co do aluminiowej, czy to się nie złamie ? ja całą zimę przelatałem w kasku krosowym i jakoś nie stwierdziłem nigdy żeby było nieznośnie zimno.. jak integralny założyłem to aż za gorąco mi a balaclavy to raczej nigdy nie założe bo to szaleństwo (głowa ugotowana)..No wozi nie unoś się wybacz młodemu leszczowi :P Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o drogę do Boszkowa, to ja na tym zakręcie ze schabem wchodziliśmy grubo ponad 180,"jest to zakręt do zrobienia na 220km/h"tak mawiał kolega schabowy za czasów kiedy jeszcze jeździł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Marecki jeszcze jedno pytanko może głupie ale nie wiem ta kiera była aluminiowa czy stalowa bo mam wątpliwości co do aluminiowej, czy to się nie złamie ?chłopie nie pekaj wszystko ma atest a hulkiem nie jestes by pekłą podczas normalnej jazdy Marecki ty miałeś taką fajną kiere przy kilo fazie pamiętasz jakieś (parametry wymiary)jej, bo na allegro jest tyle tego że na głowe idzie dostać.Ona była jakaś podobna do tej czy bardziej prostahttp://moto.allegro.pl/kierownica-trw-lucas-suzuki-650-sv-n-1999-2002r-i1496088439.htmlHmmm gdzieś ostatnio widziałem praktycznie identycznego fazera, tylko oponki miał inne :icon_mrgreen: Kierownica jest stalowa i ma 76cm szerokości. Marecki_ My w końcu musimy się zgadać na wspólne latanie, nie tęsknisz za dźwiękiem IXIL-i, nie chciał byś ich ponownie usłyszeć? :biggrin:No wkurwiaj go bardziej gadaniem o fazim z ixilamiMarecki co zal dupe ściska co? xD muszę kiedyś sprawdzić jak się jeździ w kominiarce.. oczywiste jest że im mniej na sobie tym lepsza wygoda i swoboda..jeszcze niedawno chciałem kupić kurtkę od kiedy ci*ło się zrobiło olałem tematNo lato adidas krotki rękaw i spodeneczki 3/4 nie am nic cudowniejszego :D ...Co do latania to może w Głogowie? Jest mniej więcej po środku.Jestem za! Oby tylko pogoda dopisała, to zgadamy się i zaatakujemy Głogów wraz z chłopakami :buttrock:Jak już zatakujemy to głogów skonczy jak polska przy rozbiorze :D Jeśli chodzi o drogę do Boszkowa, to ja na tym zakręcie ze schabem wchodziliśmy grubo ponad 180,"jest to zakręt do zrobienia na 220km/h"tak mawiał kolega schabowy za czasów kiedy jeszcze jeździł :icon_mrgreen:Ja banditem zanotowałem tam 180 a Ty byłęs troche przedemna miałęs 190 i było to 2 lata temu :DI chodzi o zakret przed Jezierzycami koscielnymi Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wiem o jaki zakręt chodzi,to jeden z moich ulubionych:)powiem szczerze, że jeszcze Boszkowa nie zrobiłem :banghead: ale jak załatwię oponkę od schaba to się przelecę w tamte rejony :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wiem o jaki zakręt chodzi,to jeden z moich ulubionych:)powiem szczerze, że jeszcze Boszkowa nie zrobiłem :banghead: ale jak załatwię oponkę od schaba to się przelecę w tamte rejony :clap:a w sobote lecisz z nami? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie wiem, brat mnie prosił o pomoc przy remoncie domu w weekend, więc może być ciężko,poza tym muszę jechać po mój dowód bo leży i czeka na mnie na wałowej :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 i bez niego latasz:PDalej chodz najwyzej nie bedziesz dokonca siedziec piernik sie robisz...Marecki tez ma jechac i wracac jakos po zakonczeniu bo on do 13 musi yc spowrotem..spokojnie nie zbładzimy na autostradzie i nie przejedziemy zjazdu xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi