kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:ach... te pierwsze kilometry na "zabójczych" prędkościach :D :D :D to najpiękniejsze chwile!!<do dziś pamiętam... choć u mnie na pierwszy strzał prawie 80 stykła ;)> ps.Witaj AMNEZJO :flesje: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Robię. Wczoraj miałam drugą jazdę:) Plac na tyle mały, że więcej nie mogłam :wink: A chciałam! Oj, bardzo. Ekscytacja - to dla mnie znaczy moto, tak w dużym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen: słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:) Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Robię. Wczoraj miałam drugą jazdę:) Plac na tyle mały, że więcej nie mogłam :wink: A chciałam! Oj, bardzo. Ekscytacja - to dla mnie znaczy moto, tak w dużym skrócie. koleżanko-jesteśmy prawie w tym samym wieku,więc dam Ci pewną radę,- jesteś gotowa???- pamiętaj, kolana zawsze dociśnięte do zbiornika podczas kręcenia Ósemek:))) Edytowane 25 Marca 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen: słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:) Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Robię. Wczoraj miałam drugą jazdę:) Plac na tyle mały, że więcej nie mogłam :wink: A chciałam! Oj, bardzo. Ekscytacja - to dla mnie znaczy moto, tak w dużym skrócie. koleżanko-jesteśmy prawie w tym samym wieku,więc dam Ci pewną radę,- jesteś gotowa???- pamiętaj, kolana zawsze dociśnięte do zbiornika podczas kręcenia Ósemek:)))dobre rady, zawsze w cenie! dziękuję, następnym razem ścisnę kolana :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mam potwierdzenie od Pawła z Motorklubu - mamy boks na około 10 miejsc od 19 tej :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:)+10 to już (prawie) wiosna w pełni :Dnawet +2 satysfakcjonowały, by trochę pośmigać :buttrock: co zrobić?? -taki mały bzik! :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:)+10 to już (prawie) wiosna w pełni :Dnawet +2 satysfakcjonowały, by trochę pośmigać :buttrock: co zrobić?? -taki mały bzik! :icon_mrgreen: powiem tylko tyle -kolana ze stali, ręce z żelaża:) lubię spamować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen:Call on me jutro i jak samo przezsie mowi okolo 19 atcken :D Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Witaj :)Mimo ze w powitalni ogolnej sie juz witalismy :)Moze tez zechcesz jutro wpasc na spotkanie :D Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Ja ostatnio jak obwodnica cisłem 260 i sie schowałem za szybka to moj tez mruczał choc nie wiem ile bym tak wytrzymał xD Mam potwierdzenie od Pawła z Motorklubu - mamy boks na około 10 miejsc od 19 tej :DNo i jutro betonujemy :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pogoda fatalna a o 16:00 jest Małysz więc moja propozycja to spotkać się na MaKu o 15:00 zjeść cheeseburgera i do domu. A o 19:00 ciąg dalszy tankowania płynów po 5zł tym razem dla kierowców a nie sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen:Czyli w niedziele latamy rozumiem :DKomu zasiądziesz na tyle? :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Marecki, dzwoń, dzwoń. Ja tak sobie teraz myślę, gdzie ja idę:P Tzn. Jadę...Marecki...ja Cię z samochodu nie będę wynosić :P No cóż, będę jutro się martwić:DA w niedzielę niektórzy muszą już wyjeżdżać, bo im się urlop kończy :( Mimo to życzę Wam udanej pogody:) Edytowane 25 Marca 2011 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pogoda fatalna a o 16:00 jest Małysz więc moja propozycja to spotkać się na MaKu o 15:00 zjeść cheeseburgera i do domu. A o 19:00 ciąg dalszy tankowania płynów po 5zł tym razem dla kierowców a nie sprzętów.pikantny kurczak burger lepszy :buttrock: ps. niedziela będzie bardziej sympatyczna, więc może przesuńcie to "polatanie" o jeden dzień :D Czyli w niedziele latamy rozumiem :DKomu zasiądziesz na tyle? :Da co?? masz wolne siodełko? :D :D :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi